הייתי רוצה מאד לראיין את הסופרת הגב' בניש שתחי'מחברת הספר המדהים: הרוח שגברה על הדרקון.יש לי כמה שאלות לשאול אותה.היא תשמח לדבר איתי, יש לי הרבה תמונות שלה עם חברתה רבקה פינקוסביץ ע''ה [רבקה הורוביץ] שהייתה גרה באנטוורפן.יש לי גם חפצים אישיים שהיא נתנה לרבקה מתנה, ואל תשאלו אותי איך זה אצלי...אם קשה לראיין אותה אפשר גם את נכדותיה או את אחת הנינות.
תוקן על ידי שריונה ב- 20/05/2015 12:21:30
נשלח ב-21/6/2015 23:58
מורה שלי היתה אחות של אחת מהנשים בספר (לא זוכרת כרגע את השם של האחות)
מי שלא קראה את הרוח שגברה על הדרקון זה באמת חור עמוקקק ;) אם אני לא טועה יש לפרל ביניש עוד ספר מאד מאד יפה, שאוני בלבכן , על שרה שנירר ותלמידותיה
רעיון טוב עם הראיונות , רידה, ספרי לנו! לצערי ההכרות הישירה שלי עם סופרות לא מאד מרגשת... אחותי שוחחה עם חוי רוזנברג וגם קיבלה ממנה ספר מתנה בילדותי הייתי חברה של הבת של מנוחה בקרמן א.מ. אמיץ היתה שכנה שלי.. דברים כאלו, לא מענינים...
לא קראתי אותו (ואלרנן תבוא להגיד שיש לי חורררר אבל עמוקקק...;) רבקה יש לך אותו?... שירה, זה רעיון מעניין, וגם הרעיון שלך רבקה מעניין... אבל נראה לי שכמה שהוא מעניין ככה הוא קשה לביצוע... (אולי חוץ מלראיין את מיה קינן...;) ס'תומרת אם מישהי מביאה לי ראיון, אני אקרא בשקיקה, אבל לא שאני בעצמי אלך לראיין...