בית פורומים פורטל הנפש

כיצד אמור להרגיש בן זוג בזמן טיפול

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-20/5/2015 22:01 לינק ישיר 
כיצד אמור להרגיש בן זוג בזמן טיפול

היי
אשמח לשמוע את חוות דעת המומחים
רבות אני מתלבטת בעניין של מקום בן הזוג בזמן שבן זוג עובר טיפול.
היי
אשמח לשמוע את חוות דעת המומחים
רבות אני מתלבטת בעניין של מקום בן הזוג בזמן שבן זוג עובר טיפול.

כאשר אחד מבני הזוג פונה לטיפול בבעניה שאינה קשורה לזוגיות ( היא יכולה להשפיע אך אינה קשורה ישירות ) 
מה מקום בן הזוג השנ

האם הוא אמרו להיות שותף? אמור להיות שקוף? אמור להתעלם ולחכות שהשני ישתף או יספר.

האם מישהו יכול לשתף בתחושות עברו בו במידה והיה בסיטואציה כזאת או טיפל במקרים כאלה?

האם תחושה של דאגה, הרגשה של חשיפה וחדירה לפרטיות ( כי מי יודע אילו תכנים עולים), קנאה, חשש שבן הזוג יעבור שינוי והשותף כבר יהיה פחות רלוונטי או יראה אפרורי וכו'...

אשמח לשמוע תובנות,

שוב תודה על הפורום המדהים הזה!
כאשר אחד מבני הזוג פונה לטיפול בבעניה שאינה קשורה לזוגיות ( היא יכולה להשפיע אך אינה קשורה ישירות ) 
מה מקום בן הזוג השנ

האם הוא אמרו להיות שותף? אמור להיות שקוף? אמור להתעלם ולחכות שהשני ישתף או יספר.

האם מישהו יכול לשתף בתחושות עברו בו במידה והיה בסיטואציה כזאת או טיפל במקרים כאלה?

האם תחושה של דאגה, הרגשה של חשיפה וחדירה לפרטיות ( כי מי יודע אילו תכנים עולים), קנאה, חשש שבן הזוג יעבור שינוי והשותף כבר יהיה פחות רלוונטי או יראה אפרורי וכו'...

אשמח לשמוע תובנות,

שוב תודה על הפורום המדהים הזה!

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/11/2015 10:50 לינק ישיר 

יועצת10 כתבה:
מרגישה רצון לעדכן את מי שהיה לו איכפת..

אז לקח לי שבוע ארוך ולא פשוט ובסוף כן נהלתי שיחה עם בעלי, שיחה שמבחינתי היתה אמיתית וכנה,
ניסיתי להסביר את התחושה שלי של הבדידות, חוסר האמון, הקושי האמיתי של להתמודד לבד ומצד אחד לתמוך ומצד שני לסבול ולבד....

אחרי השיחה הרגשתי קצת יותר טוב
אבל אחרי מעט מאד זמן הבנתי שזה לא שינה הרבה.

באיזה שהוא מקום התחושות הקשות אפילו התעצמו לאחר שנתתי להם ביטוי מילולי....

אני רוצה להודות לך רונית, ולכל מי שקרא וכן התאמץ להגיב על הנקודות הנוספות למחשבה שנתתם לי.
ורונית לך בעיקר על הרגישות המופלאה, הרגשתי שאת ממש מכירה אותי בלי שיש לך מושג עלי.... זה נגע לליבי מאד!
זה היה קצת להרגיש לא לבד בתוך הבדידות האיומה הזאת שאני חשה...

מקווה לימים טובים יותר, מקווה להפסיק באיזה שהוא אופן את הדמעות הלא נגמרות הללו, ואת הכאב האין סופי...

שוב תודה

לדבר זה חצי עבודה.

השאלה מה למעשה.

האם אתם יכולים לקבוע זמן קבוע
פעם בשבוע
לצאת ביחד
לבלות ולשוחח ?

נשמע שזה לא רק שהוא לא תומך בקטע,
הקשר שלכם לא מבוסס מספיק.

הייתי בודק אולי שיטות לתקשורת כמו : תקשורת מקרבת, שאפשר לנסות ללמוד לבד ביוטיוב.
אולי את שיטת "העבודה" שיעזור לך להרגיש נכון.
אני סתם מעלה אפשרויות שאני חושב.

והכי חשוב לעת עתה
שתדברי על זה עם מישהיא חכמה,
שיש לך כימיה איתה,
זה קל, ואפילו זמין כנראה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/10/2015 13:03 לינק ישיר 
מרגישה רצון לעדכן את מי שהיה לו איכפת..

אז לקח לי שבוע ארוך ולא פשוט ובסוף כן נהלתי שיחה עם בעלי, שיחה שמבחינתי היתה אמיתית וכנה,
ניסיתי להסביר את התחושה שלי של הבדידות, חוסר האמון, הקושי האמיתי של להתמודד לבד ומצד אחד לתמוך ומצד שני לסבול ולבד....

אחרי השיחה הרגשתי קצת יותר טוב
אבל אחרי מעט מאד זמן הבנתי שזה לא שינה הרבה.

באיזה שהוא מקום התחושות הקשות אפילו התעצמו לאחר שנתתי להם ביטוי מילולי....

אני רוצה להודות לך רונית, ולכל מי שקרא וכן התאמץ להגיב על הנקודות הנוספות למחשבה שנתתם לי.
ורונית לך בעיקר על הרגישות המופלאה, הרגשתי שאת ממש מכירה אותי בלי שיש לך מושג עלי.... זה נגע לליבי מאד!
זה היה קצת להרגיש לא לבד בתוך הבדידות האיומה הזאת שאני חשה...

מקווה לימים טובים יותר, מקווה להפסיק באיזה שהוא אופן את הדמעות הלא נגמרות הללו, ואת הכאב האין סופי...

שוב תודה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/10/2015 13:17 לינק ישיר 

שלום וברכה, ככל שאת חשה שהמצב עגום יותר וככל שאת מרגישה שאין בך טיפת אמון יותר לשני, זה מלמד שזו הנקודה שאת צריכה לטפל בה. היו לך שנות חסד בה הרגשת טוב עם בעלך ונתת בו אמון והוא היה מבטחך. כרגע, כל זה אינו עומד לך במבחן הנוכחי, ולהערכתי לא רק בגלל מה שקרה ביניכם אלא עקב דברים לא פתורים מוקדמים יותר הקשורים לאמון והופנמו בעולם הנפשי שלך. דהיינו, לא תמיד מספיק להיות בקשר טוב עם השני, קודם צריך לפתור את האמון הפנימי שלך ונראה לי שנפתח לך פה חלון הזדמנות לעבוד על הנושא.

אני מאמינה שבהיותנו בני אנוש, מתחת לכל חוסר האמון   קיימת כמיהה עמוקה ותקווה למשהו אחר וזו המידה המספקת (גם אם מינימלית)  שנדרשת כדי לגשת לטיפול. לשם תביאי את כל התחושות של חוסר אמון וב'ה תוכלי לגשת ליחסים שלך עם בעלך והסביבה הקרובה ממקום אחר. אני גם חושבת שאין מניעה לשתף את בעלך, ואדרבא.

ודרך אגב, טיפול אישי וטיפול זוגי אינו נחשב לכפל טיפולים, אלא לריבוי טיפולים שפעמים נצרך.
להערכתי כן נדרש איש מקצוע מדופלם בתחום, אך כמובן ישנם רבים במחיר לכל נפש. לא חייב ללכת ליקר ביותר, אלא למתאים ביותר ולפי היכולות.

שאלותייך במקומן בייחוד אם את נעזרת דרכן ומהמשובים שאת מקבלת

בהצלחה

ד"ר רונית לזר - עו"ס קלינית
מטפלת במבוגרים וילדים
פסיכותרפיה פסיכואנליטית
טיפול אישי, זוגי והדרכת הורים
בית שמש, בני ברק, ירושלים 
0526346334
 [email protected]

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/10/2015 18:40 לינק ישיר 

אין סיבה לחשוש שבן הזוג יתרחק בעכבות טיפול,

מטפל, ובמיוחד מטפל ירא שמים לא יגרום לפירוד בדרך כלל.

נראה שהבן זוג אמור לשתף מה שעובר עליו
באופן כללי, הוא לא חייב לפרט יותר מדי.

אם האישה מרגישה מצוקה בעקבות הטיפול של בן זוגה, אז טוב שהיא תשתף אותו,
או שתשתף חבירה טובה וכדומה,
ואפילו שהיא תלך בעצמה לטיפול מרגיע,
לא חייבים אשת מקצוע פסיגולוגית מדופלמת ויקרה..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/10/2015 13:42 לינק ישיר 

יועצת,
למרות חוסר האמון שלך והקושי שלך ללכת לטיפול המצב שבו את נמצאת עכשיו קשה יותר ומסובך יותר מאשר 
''השלכות'' לא טובות העלולות להיגרם מקבלת ייעוץ.
לכן עצתי היא כעצת רונית- לכי לטיפול אצל יועץ מומחה, לא פסו אמונים בבני אדם. בעזרת ה' תמצאי את האדם הנכון שיהיה שליח לעזור לך.
ובוודאי שעלייך לספר זאת לבעלך, ומה אם הוא ידע שאת זקוקה לעזרה? מה, רק לו מותר ללכת לקבל ?ואם תיאלצי להפתח בפניו  כהגדרתך- נו, זה בדיוק התפקיד של המטפל, לשמוע אותך ולעזור לך ובוודאי שלא יעשה שימוש רע עם זה.
בהצלחה רבה!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/10/2015 12:59 לינק ישיר 
תודה רבה ושאלה

היי רנית, אני קוראת את מילותיך והן משקפות ממש את מצבי העגום
מסכימה איתך לחלוטין שהמצב בו אני נתונה הוא מאד קשה עבורי וגם עבור הזוגיות אבל 
כתבתי ואני עדיין מרגישה ככה, איבדתי אמון באנשים בכלל, אני לא רואה את עצמי הולכת עכשיו לטיפול או ייעוץ אצל אף אחד, אני לא בטוחה בכלל שיש מי שירצה בטובתי ( בוודאי לא עם בעלי כי אני יודעת שאין כפל טיפולים והוא לא ילך לאף אחד נוסף).
אני לא מאמינה יותר מאחר והאמנתי כל כך בבעלי ובסוף קרה מה שקרה והאמון נשבר מבחינתי אז איך ניתן לשתף מישהו זר ולהיות בטוחה שהאמון הוא אמיתי.

אם השאלות שלי הן חופרות מידי או שלא מתאימות לפורום אנא יידעי אותי בכך ואפסיק לשאול.

בנוסף אין לי יכולת ללכת לשום טיפול ללא ידיעת בעלי ( מאיפה אשלם את הכל) ובכך אאלץ לחשוף את עצמי, מה שאני שומרת עליו עכשיו מכל משמר.

המשך יום טוב ובשורות טובות לכולם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/10/2015 21:45 לינק ישיר 

שבוע טוב
ראשית אני מתנצלת שלקח לי זמן לענות. הייתי כמה ימים במקום בו לא היתה לי קליטה טובה. ותודה על המשוב החם. אני שמחה לשמוע

ועכשיו לעניינך.  נשמע שאת חווה אבדן כואב של אמון, משהו התערער בתחושת הביטחון וההגנה שהרגשת בקשר עם בעלך שהתעצמו עם תהליך הטיפול האישי שבעלך עובר, חששות של מה הולך שם בטיפול,  מהן השלכות אפשריות  על הקשר ביניכם. תחושות אלו מותירות אותך בתחושה של בדידות וחשש כבד לאבד את בית מבטחים שהיה לך בקשר עם בעלך.

את מתארת קשר מאד מיוחד שהיה לך עם בעלך, קשר של חבירות אמיתית. קשר לא של רגע, אלא של שנים ארוכות.  אני מאמינה שקשר כזה אינו הולך לאיבוד , אולי הוא כרגע מושהה, אולי הוא מאוים בעקבות ארועים שקרו, אולי נהיתה בו חלודה. אך אני שומעת שהוא עדיין קיים באיזושהי צורה גם היום. רק מהדוגמא שהבאת שוודאי לך שבעלך יפסיק את הטיפול אם תשתפי אותו בכמה קשה לך ומנגד את נזהרת לא לפתוח את הנושא עם בעלך כדי שהוא לא לקלקל לו   וכו'.

עם זאת, אי אפשר להסתובב עם הרגשות הקשות שאת חווה, זה לא טוב לא לך ולא לזוגיות שלכם. זוגיות טובה עומדת גם באתגרים הקשים. יתכן, שהחשש של שניכם הוא אמיתי ולכן ישנם מצבים ונשמע לי שהמצב שלכם הוא כזה, שכדאי לפתוח ולשתף במסגרת טיפול  אצל מטפל שיהיה נוכח ויוכל לתמוך, לכוון ולאפשר לקיים שיח בריא ופתוח ביניכם מבלי לשבור את הכלים. אם את מרגישה שאת לא בשלה בשלב זה לשיחה זוגית, אז מומלץ שגם את תלכי לטיפול אישי , שיהיה לך מקום  ואדם מולו תוכלי להעלות את התחושות שלך, לחשוב את דברים במרחב בטוח   ואולי בהמשך לפתוח עם בעלך ממקום בטוח ובונה.  

בברכת שבוע טוב ושקט לכל עם ישראל

מטפלת במבוגרים וילדים
פסיכותרפיה פסיכואנליטית
0526346334
 [email protected]

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/10/2015 08:47 לינק ישיר 
תודה רונית

היי
אני חייבת לציין שתמיד נעים לקרוא את ההודעות שלך , יש בהן מסר של רוגע ושלווה

אני כנראה לא הובנתי נכון בכלל. ואנסה לדייק את מה שעובר עלי.

עקב אירוע משפחתי מהעבר ברחוק של בעלי הוא הופנה לטיפול לפי דרישת המשפחה שלו.
אני יודעת שהוא הולך, יודעת מתי ויודעת למי. 

ביני לבין בעלי היה קשר מיוחד מאד ( אנחנו נשואים די הרבה זמן ובעלי משפחה ברוכה). הקשר הזה כולל בתוכו גם זוגיות טובה וגם חברות אמיתית מאד. 

בעלי כן היה משתף אותי במה שקורה בטיפול אך במקביל מערכת היחסים עם המשפחה שלו התדרדרה לחלוטין.

סביב זה היו ביננו חילוקי דעות רבים שגרמו לכך שאני כרגע מרגישה לא בטוחה יותר בזוגיות ובקשר שלנו ומרגישה שאין לי על מי לסמוך

חשוב לי לציין כי חוץ ממנו ומהמשפחה שלו ( חלקית) אין לי אף אחד בעולם שיודע על כל מה שאני עוברת ולכן גם אין לי שום תמיכה. 

אני מבינה מצויין והבנתי כבר בהתחלה שיש מחיר לטיפול. אבל אני כן מרגישה שזה משהו שנכנס ביננו. 

האמון שאיבדתי הוא כמובן על בסיס דברים שקרו ובעיקר על בסיס תחושה קשה של חוסר הגנה שאני ציפיתי לה. 

לאורך כל שנות הנישואין שלנו תמיד אני הייתי זאת שמדברת על הדברים, יוצרת את הזמן האישי לשיח רגשי , עכשיו אני מרגישה לא בטוחה לעשות זאת ומרגישה צורך אמיתי לשמור על עצמי מפני כל חשיפה.

התחושה שאת לא מעניינת אף אחד בכל התהליך הזה היא תחושה קשה מאד. 

אני אכן עוברת חוויות לא פשוטות ולעיתים קרובות לועגת לעצמי על כך שלא לעולם חוסן.... ו10 שנים של לימודים ושני תארים בתחום מקצועי לא עוזרות לי ברגע שהקרקע נתלשת מתחת לרגלים.

תודה רונית,

ותודה לפורום המדהים הזה. אמנם לא כל כך פעיל אבל כשיש בו תוכן, זה מרתק לקרוא

שבוע טוב 
בשורות טובות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/10/2015 16:22 לינק ישיר 

שלום לך.
תודה על השיתוף.   נשמע שלא פשוט לך בכלל ...
כמה שאלות ומחשבות שעולות לי  , את לא חייבת לענות אבל אולי לחשוב עליהם יכול לפתוח ערוצי מחשבה נוספים ואולי גם דלת מהפלונטר הזה. 
האם את יכולה לחשוב על סיבה מדוע בעלך לא משתף אותך אם הוא הולך לטיפול ואצל מי? 
מדוע את חוששת שהטיפול ירע עימו?

האם נראה לך שיש מקום לשיתוף הרגשות  ולחשוב על מה יכול להקל על שניכם מבלי להגיע להחלטה דרמטית, כמו הפסקת הטיפול או חלילה הקשר ביניכם? 

אני לא יודעת אם חשבת על כך ואני לא יודעת אם יקל עליך לחשוב שטיפול אישי הוא לא בהכרח הכנסת אדם שלישי לקשר ביניכם אלא הוא יכול להיחשב כשיח פנימי בין האדם לעצמו בנוכחות דמות מיטיבה (מקצועית).  מה דעתך? 

בברכה,

מטפלת במבוגרים וילדים
פסיכותרפיה פסיכואנליטית
0526346334
 [email protected]

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/10/2015 12:33 לינק ישיר 
זו הבעיה

אני לא מרגישה בנוח להגיד לו עכשיו כלום,

מצד אחד הוא בטיפול ואני לא רוצה לקלקל לו שום דבר
ואני מכירה אותו מספיק טוב בשביל לדעת שזה יכול גם להרע.
הוא יגיד לי שהוא יפסיק ללכת או שהוא יקריב בשבילי משהו.

והדבר האחרון שאני רוצה לעשות זה לפגוע בו למרות שבפועל בשביל לא לפגוע בו אני פוגעת בעצמי
אני כל הזמן עסוקה בלהגן עליו במחשבות שלי, וזה רק גורם לי להרגיש רע יותר

כאילו שאני אומרת לעצמי עזבי אותו שיעשה מה שטוב לו, אבל בפועל כרגע מה שטוב לו ( או שלא, אין לי מושג) רע לי.

אני לא שלחתי אותו לטיפול הזה ואף אחד לא שאל אותי אפילו פעם אחת איך אני מרגישה עם זה

אני כביכול לא קיימת בכלל בתהליך הזה
ואני מבינה שזה ככה

אבל הפגיעה הזאת משמעותית עבורי, והמקום הזה שיש גורם נוסף איתנו קשה לי מאד

תודה על המקום לשתף

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/10/2015 00:16 לינק ישיר 

יועצת10 כתבה:
תודה ותגובה

תודה על הקישור
לא הבנתי מה אני אמורה למצוא שם באתר.
השאלה הגיעה אכן ממקום לא פשוט בכלל. 
לאחר שנים של זוגיות טובה מאד ותחושה של ביטחון משמעותית הכל עכשיו התפרק לי מול העיניים
יש לי מחשבות אפילו על שלמות המשפחה, אבדתי את האמון בבעלי בכלל והתחושה שגורם שלישי נכנס בתוך הזוגיות שלנו מקשה עלי מאד ( למרות שמעולם לא נפגשנו ואין לי מושג מי המטפל).
רציתי לבדוק האם התחושה הזאת היא נורמלית או שזה כבר הגיע למקום חריג.
באופם כללי אני אדם שלא נותן אמון בזולת בכלל והאדם היחיד בחיי שסמכתי עליו ( חוץ מההורים שלי) הוא בעלי.
לכן אני גם לא רואה טעם לפנות לייעוץ או טיפול כי מבחינתי המצב עכשיו רק מוכיח את המציאות שאין מה להאמין לבטוח ולהתמסר לאף אחד
תודה על התגובה

ניסית לקבוע פגישה רגועה עם בעלך
ולשוחח בעניין ?

תדברי על השינויים שאת רואה
או מרגישה.

אם תדעי מתי זה יסתיים אז כבר טוב.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/10/2015 12:41 לינק ישיר 
תודה ותגובה

תודה על הקישור
לא הבנתי מה אני אמורה למצוא שם באתר.
השאלה הגיעה אכן ממקום לא פשוט בכלל. 
לאחר שנים של זוגיות טובה מאד ותחושה של ביטחון משמעותית הכל עכשיו התפרק לי מול העיניים
יש לי מחשבות אפילו על שלמות המשפחה, אבדתי את האמון בבעלי בכלל והתחושה שגורם שלישי נכנס בתוך הזוגיות שלנו מקשה עלי מאד ( למרות שמעולם לא נפגשנו ואין לי מושג מי המטפל).
רציתי לבדוק האם התחושה הזאת היא נורמלית או שזה כבר הגיע למקום חריג.
באופם כללי אני אדם שלא נותן אמון בזולת בכלל והאדם היחיד בחיי שסמכתי עליו ( חוץ מההורים שלי) הוא בעלי.
לכן אני גם לא רואה טעם לפנות לייעוץ או טיפול כי מבחינתי המצב עכשיו רק מוכיח את המציאות שאין מה להאמין לבטוח ולהתמסר לאף אחד
תודה על התגובה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/6/2015 19:34 לינק ישיר 

אצלנו הבעיה קצת הפוכה.
אני מתחננת לבעלי שילך לטיפול תומך, למישהו שיעזור לו להבין ולהכיל אותי, והוא לא מוכן.
לא תמיד אני מוכנה לשתף אותו בתובנות מהפסיכולוג וזה מתסכל אותו שהוא מוציא 600 ₪ ונשאר בצד.
אם הוא היה מטופל, הוא היה מבין שאני צריכה את הספייס שלי כדי לעכל את הדברים.
אם גברים היו מלאכים האידיאלי היה שהם פשוט יהיו שם. תמיד.
יתנו כתף לבכות עליה, ילטפו וירגיעו שהכל יהיה בסדר, וינעלו את הפה מלשאול איך היה. יחמיאו על התקדמויות ולא יתלוננו על חסרונות.
לא יתקשרו לפסיכולוג כדי לבקש ממנו לדבר על נושא כזה או אחד שלטענתם צריך שיפור ולא יתלוננו שמישהו אחר משמש אוזן וסיוע לאישה שלהם.

בתחילה הייתי משתפת אותו אבל על כל דבר היה לו מה להעיר אז הפסקתי.

שורה תחתונה, עדיף להיות רווקים כשמטופלים

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/5/2015 09:23 לינק ישיר 

שלום לך יועצת ולכלם

כאשר אחד מבני הזוג הולך לטיפול אישי טבעי שיעלו אצל השני קשת של רגשות מודעים ושאינם מודעים כמו בדידות, קנאה, תחרות, כעס, עלבון, דאגה, שליטה, איכפתיות, רצון להיות שותף, ציפיה לשקיפות וכד'.
עם זאת,  חשוב לאפשר לבן זוג את המרחב אישי ופרטי בטיפול האישי שלו . הטיפול האישי בייחוד מסוג הפסיכודינמי-הפסיכואנליטי, נוגע בחוויות, זכרונות, חלומות, פנטזיות, משאלות ופחדים עמוקים, מודעים ושאינם מודעים. מכאן שהמרחב הטיפולי הוא זירה רגישה ומורכבת בהרבה בחינות למטופל עצמו ועבורו זה עשוי להיות חושפני מידי, חודרני מידי לשתף מישהו מחוץ לטיפול, אפילו ופעמים בעיקר את בן הזוג, בהתאם לאיכות הקשר ביניהם.

אני מאמינה שבזוגיות טובה , ועם התפתחות הטיפול האישי, המטופל יחשוף בהדרגה חלק מהדברים. עד אז, כמובן כל אחד מבני הזוג יכול לחלוק עם השני את הרגשות שלו ביחס לפרטיות הטיפול האישי. שיתוף רגשי זה אינו אומר שצריך לצאת עם מסקנות מעשיות מה צריך לשתף ומה לא, אלא כדי להגדיל את האמפתיה וההבנה לכל אחד  מבין בני הזוג.

תודה על שאלתך, היא מדגישה את החוויה מורכבת של כל אחד מבני הזוג כאשר נכנסת מערכת יחסים נוספת משמעותית למערכת הזוגית.
עם כל המורכבות והקושי, לא פעם אני מוצאת שהטיפול האישי של אחד מבני הזוג, ויותר של כל אחד מהם, תורם רבות ואף נפלאות לזוגיות. מעניק עושר, עומק ואיכות רבה שלא היתה קודם.

בברכה, 

מטפלת במבוגרים, נוער וילדים
אלעד, ירושלים 
0526346334
 [email protected] 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/5/2015 22:10 לינק ישיר 

על הרגשה אי אפשר לומר מה אמורים להרגיש.
יתכן שיעלו תחושות של בדידות אשמה קנאה כישלון ועוד.
מאמינה שבקשר טוב שני הצדדים ירצו להיות שותפים בתהליך ויוכלו לקבל הכוונה בטיפול טוב.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > קבוצות תמיכה > פורטל הנפש > כיצד אמור להרגיש בן זוג בזמן טיפול
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext