יוצא לכולנו לצפות בהופעות שונות בתדירות גבוהה יותר או פחות.הופעות מדיוידי ,קליפים שונים או הסרטות איכותיות (כמו של אלימונסי...:-) תמיד עולה לי, ואני בטוחה שגם לכם,כל מיני תובנות ,מסקנות או השערות. באשכול זה נשמח לשמוע עליהם:-)
שימו לב-בתחילת ההודעה כתבו באיזה הופעה צפיתם כדי שיהיה ברור לכולם למה התכוונתם.
נחזור לנושא האשכול... מיאמוש, סיקור מושקע ממש, רק שמשום מה עדיין אין לי את ההופעה הזו. אז אני אגיב באופן נקודתי על עניין הסולנים המפוספסים: רוב חברי המקהלה שהשתתפו בהופעה הזו התחילו את דרכם ב'מי לה' אלי' בתור ילדים חדשים ממש, וחוץ מדוד פרלמן אף אחד לא נשאר ה'אט אט', כך שהם לא השתתפו בדיסק שמע שבו יכלו לבטא את יכולותיהם. מופע הדגל שלהם הוא מופע מיאמי 36 שטרם ראה אור וכנראה גם לא יראה או שירחמיאל יעשה איזה סלט... בקיצור, זה לא סולנים מפוספסים אלא סולנים שנפלו בין הכסאות (או האלבומים).
נשלח ב-4/12/2016 22:32
אין לו מה לחדש, יש לו רק מה 'לישן' (תרגום: הרבה חומר על תקופות ישנות יותר...) ומה שהכי חמוד זה שבסופו של דבר "אין חדש תחת השמש" והלך החשיבה של היום די דומה להלך החשיבה של לפני עשור.
נשלח ב-4/12/2016 22:32
הישן כשמו הוא.. אם מעניין אותך-יש שם אשכולות עד 2010. )בכל אופן כבר גלשנו מנןשא האשכול..בואי נעבור לשיחה בפו-רום)
ניחוש פשוט להתחיל לחפור בפו-רום הישן? השאלה אם יש לו מה לחדש יותר מהפו-רום הנוכחי?
נשלח ב-4/12/2016 22:24
לא הייתי וכבר ביקשתי בלי השערות מוזרות, איך הגעת לזה?! שראיתי את ההסרטה של ההופעה פתחתי את האשכול המתאים. (כמו שפותחים את הסיקור של מהלעלעל שרואים מופע פסח ע"ה...)
נשלח ב-4/12/2016 22:23
ממ גבירה יקרה, לא כתבת לנו שום דבר באשכול ברוכים הבאים נעים להכיר,למיטב זכרוני את מוזמנת לכתוב;))
לא מחייב שהיה לה ניק שם.. כמו רבים וטובים,עקבנו אחרי הפורום הישן גם לאחר סגירתו.