| נשלח ב-3/6/2015 03:55 |
|
| |
גיל והתאמה
אמנם לא ביקרתי כאן הרבה זמן אבל קרתה סיטואציה ואני זקוקה לעצה נגיד ונפגשתם עם מישהו ואני בעיקר פונה לבנות והכל היה מצויין והתקדמתם בפגישות והנה פתאום גיליתן שהבחור צעיר מכם בכמה וכמה שנים טובות (מה שמן הסתם לא ממש ידעתן קודם לא משנה הסיבות) האם זה היה שיקול להמשך הפגישות? האם היה אכפת לכן ממה יגידו?
|
|
|
|
| נשלח ב-24/6/2015 02:55 |
|
| |
| חייכנית770 כתב: |  | בסד
תלוי איך הבחור...אם הוא בוגר ומקבל את הגיל שלך בזרימה.ואת מעריכה אותו כאדם ששווה לחיות לידך אין שום בעיה ושמי פס על "מה יגידו"... העיקר שיש לך אהבה... |
|
אם הוא ג'נטלמן ופותח לך את הדלת של האוטו... ;)
|
|
|
|
| נשלח ב-10/6/2015 07:50 |
|
| |
גם אני אוהבת לקרא אותך, כוזרית. וכן, טוב לי מאד. אני מאושרת היום. כמובן גם אני לא לקחתי ברצינות, אבל כשהזדמן לי בעלי, לא אמרתי לא. שמחתי על זה. עד היום יש לי פחד מהרגע שהוא ילך חלילה.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/6/2015 17:27 |
|
| |
אז הכל בזכותך...
טוב שעדכנת. ששטויעס תדע להעריך
|
|
|
|
| נשלח ב-9/6/2015 16:31 |
|
| |
בסד
כן אני עושה על שטויעס הרבה עין טובה ....
|
|
|
|
| נשלח ב-9/6/2015 16:12 |
|
| |
רוצה לצרף את הסבתא לכאן? אולי היא תמצא שידוך..  כן, גם סבתא שלי לבד והיא עד היום לא נפרדה ממנו באמת.. ועוד דודות של אבא שלי. והכרתי 2 סבתא רבא מול סבא רבא אחד. אמנם לא התכוונתי ברצינות לקחת את זה כשיקול, אני לא מחפשת דווקא יותר קטן, אבל בהחלט לא רואה בקטן חיסרון. כיף לקרוא את התגובות שלך בכללי. נשמע שטוב לך. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/6/2015 08:55 |
|
| |
חח כוזרית, גם אצלי זה היה שיקול לפני החתונה. זה קרה בעקבות פטירתו של סבא שלי. ראיתי את סבתא שלי,שהיתה בינהם אהבת נפש, מתייפחת על קברו וזה כאב לי נורא, כי היא צעירה ממנו בכמה שנים, ויש לה עוד המון שנים לחיות, בלעדיו.:( לקח לי זמן להסתובב סביבי ולגלות שרבים האלמנות על האלמנים.. גם בעלי קטן ממני בשנה, והרמה שלו גבוהה מאד מאד מאד, וגם המראה , לא חשה שהוא קטן ממני בכלל. להיפך, בעלי קורא לי לפעמים (בחיבה כמובן) אישתי הקטנה.. הרבה צוחקים כמה אני נראית קטנה לידו :)
|
|
|
|
| נשלח ב-8/6/2015 12:32 |
|
| |
בסד
תלוי לאיזה צד באישיות שלי אתחבר
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2015 15:33 |
|
| |
בסד
אהבתי... נותנת לי חשק להתחתן עם צעיר ממני ב10שנים ...אני רוצה בן זוג עד 120.... בתנאי שכייף לי איתו כמובן...
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2015 15:15 |
|
| |
אממ...
סטטיסטית, נשים חיות יותר מגברים.
יש מסביב יותר אלמנות מאלמנים (ולא רק כי הם מתחתנים יותר מהר)
אז אם הוא יותר קטן, יש לכם יותר שנים לחיות יחד בעז"ה.
אני בעד

|
|
|
|
| נשלח ב-4/6/2015 11:29 |
|
| |
בסד
כמו שנאמר "תמים תהייה עם ה' אלוקיך"
|
|
|
|
| נשלח ב-4/6/2015 11:25 |
|
| |
פער כזה לא צריך להיות בעיה בפרט שאתם כבר יוצאים ולא ראית שום סימן שהוא לא בוגר או משהו כזה כמאמר המשפט הידוע. זה לא הגיל זה התרגיל נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-4/6/2015 10:11 |
|
| |
פעם היו אומרים שעד 10 שנים הפרש אפשר לשקול זאת בחיוב, ועדיין יש כאלה שאומרים ככה. וכנ"ל יש אימרה בשם החזון איש שאם השכל רוצה או הלב רוצה - זה מספיק כדי לסיים שידוך. בזמנינו קרה איזה שינוי,,, בזמנינו מחפשים התאמה גבוהה יותר, ובמיוחד נכון הדבר במגזרים פתוחים יותר - - - - מצד שני אין מקום לחשוש יותר מדי, אז מה שנכון לעשות זה להתייעץ עם איש חכם ובעל נסיון. יש כאן גם פונקציה של גיל - - - - - נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|