רבונו של עולם אם נדבר גלויות, לפעמים אין לי כוח בעולמך להיות
לכולנו יש ימים כאלה שמשמעות המילים בכותרת הופכים ליותר ויותר מוחשיים, בין אם זה בגלל איזה בחור/ה שהוריד/ה אותי, וקצת פגע לי באגו או חיסל את האמונה שהנה הנה זה מגיע.
או סתם יום מבאס כזה שמראה לי שאני בעצם כלום.
שתפו אותנו... איך אתם יוצאים מהתחושה הזאת כשזה קורה?
ואולי יש לכם טיפים למנוע את זה מראש?
נשלח ב-28/6/2015 02:32
טבצניק כתבה:
וואו מה זה הפפירוסען הזה... התזוזות באמת קצת מפריע.. אבל השיר שעמםםםם סלחו לי.. אם כבר יידיש אני מעדיף קצת אקשן... נישט געדייגעט יידן... אבל עדי רן שם במספר 6 עם למען אחיי... חזק... אהבתי... למרות שבראש השנה ניגן לנו הרבה יותר יפה.. אבל זה חביב יחסית אליו, ומצויין יחסית לזמרים אחרים.
וואו מה זה הפפירוסען הזה... התזוזות באמת קצת מפריע.. אבל השיר שעמםםםם סלחו לי.. אם כבר יידיש אני מעדיף קצת אקשן... נישט געדייגעט יידן... אבל עדי רן שם במספר 6 עם למען אחיי... חזק... אהבתי... למרות שבראש השנה ניגן לנו הרבה יותר יפה.. אבל זה חביב יחסית אליו, ומצויין יחסית לזמרים אחרים.
תוקן על ידי טבצניק ב- 28/06/2015 02:23:33
נשלח ב-28/6/2015 00:38
אופס,ליטאית, כשאני נשאלת בפגישות על איזה כלי אני יודעת לנגן,אני עונה "גיטרה". מה זה אומר עלי?!
פשוט יודעת,לא מקצוענית. לנושא האשכול-זה לגמריי מתאים,לומשנה אם אתה לא מקצוען,זה רוגע לנשמה:)
נשלח ב-26/6/2015 18:07
מסרטה קטנה קל לשלוף מהכיס עם חצובה צריך לשים אותה בשקית או צורת אכסון אחרת...
המסריט של הפפירוסען וכו' זה ניוטרל. (לא לקחתי חצובה) ודבר נוסף זה קצת משעמם להסריט באותו זווית/כיוון...
אופפס. את האמת שניחשתי, לכן השתדלתי להיות עדינה;)
ככה, זה כשנהנים ולא מנסים לחשוב על אלו שיראו את ההסרטות אח"כ. אני תמיד מתחרטת על שאני הייתי המסריטה, כשזה קורה. איך אפשר לשלב את שניהם יחד? אולי באמת חצובה.
נשלח ב-26/6/2015 00:36
ב"ה
ניוטרל כתב:
חבל שדילגת על הגיטרות! יש שם עדי רן. שולי רנד וחברים שרים ואפילו בהסתרה בשפה העברית והרוסית. יש גם ואפילו בהסתרה וממקומך של קרליבך עם הרבה גיטרות וחלילית. ויש גם ביצוע קלאסי ספרדי... נשלח מהאנדרואיד שלי _________________
חח ואפילו בהסתרה.. אני בראש השנה שמעתי את קרדונר באומן וזה היה לדעתי הביצוע לשיר הנ"ל הטוב מכולם by far... אבל ת'גרסה המוקלטת שלו פחות אהבתי... איזה ביצוע הכי אהוב עליך...
נשלח ב-25/6/2015 12:34
המסריט של הפפירוסען וכו' זה ניוטרל. (לא לקחתי חצובה) ודבר נוסף זה קצת משעמם להסריט באותו זווית/כיוון...
חבל שדילגת על הגיטרות! יש שם עדי רן. שולי רנד וחברים שרים ואפילו בהסתרה בשפה העברית והרוסית. יש גם ואפילו בהסתרה וממקומך של קרליבך עם הרבה גיטרות וחלילית. ויש גם ביצוע קלאסי ספרדי...
אגב, נראה שבציבור הכללי מקובל לאהוב את הגס והדוחה, זה גם שירה, גם באומנות אולי, גם בדיחות גסות ודוחות, גם בדיבור, גם בסרטי אלימות, וגם בהופעה, וילכו אחרי ההבל ויהבלו.. את שומעת במנגינה איך שהיצר מדבר, (איפה הסטייק, נטרוף אותו עכשיו.. מבאס שלא השגתי אותה.. קנאה תאווה כבוד..) אז אם מנגנים את זה בחן כמו המוזיקה האמריקאית זה אחלה, יש כאן יופי עז ויפה על כל היפה בעולם ,
אם איזה מישהו עם קול וסיגנון זר ומשונה ואפילו כמו אהרן ויונתן רזאל אני ממש לא מתחבר, אם כי לפעמים הם מפתיעים בענק..
אז מעניין שאני מסוגל להנות לפעמים מעדי רן, אז זה גם עניין של טעם..
נהניתי מאוד מהדברים, רציף. אך אני חולקת עליך בעניין המוזיקה האמריקאית "בעלת החן", לעומת זמרי הרוק-פופ-שאנטי הישראלים. זה סוג של סגנון, ולא דווקא מתפרק בצורה הגסה שאתה מדבר עליה. ז"א, בקלסיקות של יאני, יש לטעמי הרבה יותר פירוק יצרים מברוק הנשמתי של אודי דווידי. סטייל אחר. מבינה את מה שאתה אומר, אך מאמינה שיש כאן עניין של נגיעוּת.
אליפלת, אולי במקום להתבטל לך ללמוד פסנתר? גם לנשים יש חלומות שהגברים שלהם יידעו לנגן. אחד החלומות העזים שלי שלא מאמינה כי יתגשמו, זה שבעלי יידע לפסנתר:)
ואף פעם אל תענו, כששואלים אותכם אם אתם יודעים לנגן, כן, אנחנו יודעים לנגן על גיטרה. זה ממש לא זה! כל אחד יודע לנגן על גיטרה. היום זה פאסה, זה בערך כמו לומר- אני יודע לתופף על הסירים בבית. ומבחינה זו אני מסכימה לגמרי עם רציף. אלא א"כ אתם ממש טובים בזה, סוגי פריטות ושירים מורכבים.
ניוטרל- הפפירוסען מקסים. ולו הייתי רוטשילד. וואו, הוא מנגן ממש טוב (אני שומעת תו"כ) בסגנון מארש רוסי, נגינה עם נגיעה מנתרת. אהבתי! מכיר אותו? אבל למה הצלם לא יכל להיות מעט פחות היפראקטיבי? מומלץ לאוהבי הפסנתר:) על הגיטרה דילגתי.
נשלח ב-25/6/2015 01:34
חייכנית770 כתבה- בסד
חחח בדיוק בהתחלה רציתי להגיד שקפיצה מהר גבוה זה משו רומנטי שמתאים כפירוק לתקופה...
אבל סנפלינג מתקבל יותר יותר אה?
חניחניחני כתב:
בנג'י! בנג'י!!!!!!!!!!!!!!!!!!
היא צודקת סנפלינג זה יותר גלישה מהרים וכזה לאט לאט.. לא מתפרקים מזה חחחחחח
תוקן על ידי טבצניק ב- 25/06/2015 01:35:34
נשלח ב-25/6/2015 01:29
אני יצאתי לפני כמה ימים להתבודד עם גיטרה... וכל שנייה עוצרים לידי לא דתיים עם מיליארד שאלות... "למה החרדים לא מתגייסים לצה"ל"... וכל מיני... וכו'... מה אני דובר של החרדים? כולה באתי להתבודד חח
נשלח ב-24/6/2015 17:35
ליטאית4 כתב:
אין כמו פסנתר, כינור, צ'לו...
אבל לא הייתי שוללת כל כך מהר גיטרה, רציף, למרות שאני מסכימה איתך בכל מילה כשמדובר בכל החברה המתחילים, שלוקחים את הגיטרה ופשוט מתפרקים עליה. ממלאים משכורות למוכרי המייתרים.
גיטרה, גם לטעמי, היא לא הכלי הראשון בסולם, אבל כשפורטים עליה במקצועיות, זה פורט על המייתרים, ממש כך. חברה, תלמדו פריטות. אם כבר:)
וואלה לא העליתי על הדעת שזה יצחיק..חשבתי בטח תגידו שבנוסף שהאישה מטפלת בבית-בילדים-בבעל ובאימאשלו היא עוד צריכה להיות הרופאה שלו??אמרתי בטח יוציאו עלי פה סכינים..