בית פורומים שידוכי חרדים

יש פה ברסלבית?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-19/6/2015 02:27 לינק ישיר 
יש פה ברסלבית?

ב"ה
שלום לכולם נעים מאד, אני חדש פה, בחור בן 37 מחפש בחורה מעל 30 ועדיפות לחוזרת בתשובה אבל חרדית וברסלבית יש פה אולי?

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/6/2015 02:44 לינק ישיר 

אז מיצינו טום??? אפשר כבר למחוק את האשכול הזה? או שאני הולך גם לפתוח אשכול מכירה פומבית (ויש לי מה למכור) ;)

תוקן על ידי דודכהן822 ב- 24/06/2015 02:45:33

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/6/2015 01:27 לינק ישיר 

ב"ה
זה מה שעשיתי לא?  רק באריכות יותר חח

תוקן על ידי טבצניק ב- 23/06/2015 01:27:55

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/6/2015 00:59 לינק ישיר 

זו אמירה אולי דמגוגית ותלושה.. נכון נניח שכך, אז מה?אמרו את מי אתה סופר???אתה יודע כמה שטויות נאמרים בעולם בכל רגע?? רוצה עדיין להגיב..תאמר בקצרה שהטענה הנל דמגוגית ולא נכונהף אין צורך ביותר מכך..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/6/2015 00:54 לינק ישיר 

ב"ה
סבבה אין בעיה להביע דעה... אבל כמו שאמרת עניינית ומנומקת ומנומסת ללא התלהמות... המספר המופרך הנ"ל ש 20% עושים דבר כזה מתועב זה ענייני ומנומק? ומנומס ולא מתלהם בי ובכל מה שאני מאמין בו? נו אני שואל ברצינות.... ואם אני יביע "דעה" של הרבה מחבריי החילונים שכל החרדים הולכים לתל ברוך זה גם ייחשב ענייני ומנומק ומנומס ולא מתלהם?.....

תוקן על ידי טבצניק ב- 23/06/2015 00:56:52

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/6/2015 00:30 לינק ישיר 

טבצניק כתב:
ב"ה
נכון קראתי את החוקים בכניסתי וראיתי שזה פורום כדיי לדבר על "חווית" השידוכים יותר מהשידוך עצמו אולי פספסתי את האיסור גם דרך אגב לחפש שידוך עימך הסליחה.. ואני לא השתלחתי בליטאית אלא להיפך.. אם תהיה כנה תראה שאפילו בהתנצלותה היא טוענת שכ 20% וכו' וכו' דבר שהוא מופרך וחסר כל בסיס במציאות והכללה גסה... ו"מבהירה" בצורה מאד "נחמדה" שלא הציעה שידוך דבר שהיה... דיי ברור... וברור שזה הדדי... ואני רק שותק ושותק לגבי עצמי.. ומנסה לא להחזיר כהתנהגותם אלא רק הגנתי לפחות על הרבנים שלי... שזה מינימלי לדעתי... ולא הסתכלתי על הביזוי שלי... וקיבלתי את ההתנצלות זאת... שמע בחיי היום יום לא הייתי כל כך נחמד מן הסתם הייתי מזמן מתרחק ולא מבזבז את זמני עם אנשים כאלה אבל מפני שפה זה שונה אני חדש פה וזה פורום ולא חיי היום יום אני באמת יוצא מגדרי בשתיקתי ולא פוגע בחזרה אישית כמו שנעשה לי...

תוקן על ידי טבצניק ב- 23/06/2015 00:20:12

שמע זה פורום..וכל אחד מביע את דעתו ותפקידנו לכבד גם אם זו דעה שלא לרוחנו.. העיקר שגם בקורת תהיה אם תהיה ענינית מנומקת ומנומסת..ללא התלהמות..כולנו בני אדם אחרי הכל לא?...:)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/6/2015 00:20 לינק ישיר 

ב"ה
נכון קראתי את החוקים בכניסתי וראיתי שזה פורום כדיי לדבר על "חווית" השידוכים יותר מהשידוך עצמו אולי פספסתי את האיסור גם דרך אגב לחפש שידוך עימך הסליחה.. ואני לא השתלחתי בליטאית אלא להיפך.. אם תהיה כנה תראה שאפילו בהתנצלותה היא טוענת שכ 20% וכו' וכו' דבר שהוא מופרך וחסר כל בסיס במציאות והכללה גסה... ו"מבהירה" בצורה מאד "נחמדה" שלא הציעה שידוך דבר שהיה... דיי ברור... וברור שזה הדדי... ואני רק שותק ושותק לגבי עצמי.. ומנסה לא להחזיר כהתנהגותם אלא רק הגנתי לפחות על הרבנים שלי... שזה מינימלי לדעתי... ולא הסתכלתי על הביזוי שלי... וקיבלתי את ההתנצלות זאת... שמע בחיי היום יום לא הייתי כל כך נחמד מן הסתם הייתי מזמן מתרחק ולא מבזבז את זמני עם אנשים כאלה אבל מפני שפה זה שונה אני חדש פה וזה פורום ולא חיי היום יום אני באמת יוצא מגדרי בשתיקתי ולא פוגע בחזרה אישית כמו שנעשה לי...

תוקן על ידי טבצניק ב- 23/06/2015 00:20:12

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/6/2015 23:57 לינק ישיר 

אין לי שום דבר נגדך.. רק שלפתוח אשכול הכרויות נוגד את חוקת הפורום..האשכול לא נחסם רק בגלל התחשבות בכך שאתה חדש.. ודבר שני..ההשתלחות בליטאית..הייתה קצת בלי פרופורציות..ואחרי מה שהיה בבחירות כאן מספיק לנו.. קבל את הדברים ברוח טובה..אני איתך לא נגדך..:)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/6/2015 23:52 לינק ישיר 

חחח חזק  השאלה מתי זה בסוף עד סוף האלף השישית יש לפחות מאתיים ומשהו שנה לא נראה לי שאני ואשתי נחייה כל כך הרבה זמן עם כל הרצון הטוב... ולטום888 לא יודע מה נטפלת אליי... מתחילת האשכול... רד ממני בבקשה...

תוקן על ידי טבצניק ב- 22/06/2015 23:53:43

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/6/2015 10:46 לינק ישיר 

הרי בסוף כולם יהיו ברסלב אז מה זה משנה עם מי תתחתן ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/6/2015 07:30 לינק ישיר 

טבצניק כתב:
ב"ה
אני תוהה על מה ולמה הסערה.
ראשית, התנצלותי, אם חלילה השתמע מדברי משהו נגד אוכלוסיית ברסלב המעתירה, שממני ועד להשמיץ אותה, המרחק רב.
הכתבה במאקו, כמו כל כתבה, היא אכן שקרית בלפחות (תיקון- 99.999% אבל לא כדאי להתעלם מה 0.0001 הנותרים.
בפרט שמדובר בתופעה לא הגיונית ומופרכת).
לא כדאי לקחת זאת אישית. אם לא מדובר בך או בחבריך...
ישנם הרבה שאינם בתלם הישר, ולא משנה מאיזו סוג אוכלוסיה הם.
אם אנו שייכים לציבור מסוים, זה לא אומר שאנו אחראים לכל מגרעותיו (אולי במידת מה כן, אבל זה לאשכול נפרד).
הדבר האחרון שאעשה, זה להיות דוברת של הליטאים. אפשר להאמין בהשקפה, יחד עם זאת לא חייבים להפוך לדמות ציבורית הכוללת את כל מגרעות הציבור.
זו עבודת חיים, להיות חלק ולדעת לסנן ולקחת רק את הטוב.
כי אם הייתה שלמות, לא היינו כאן מזמן.
אולי באומן...:)
ואגב, אם הגבתי להודעה, זה לא אומר שאני מציעה עצמי כשידוך. 
אולי זה באמת לא היה ברור מספיק, ההודעה הראשונית הייתה מאוד תכליתית;) בהצלחה!

אני מאמין שרבי נחמן, רבי, או יותר מדוייק רבו של רבי שלום ארוש שליט"א מן הסתם יהיה בעד אחדות גם אם נעשה עוול (ע"ע תיקונים לעיל.. והיה ברור שאינך מציעה שידך אני רק ציינתי גם את דעתי..) ולמרות שזה ציבור שרק מאיר בעולם... ודווקא מפני כן יגיד אור האורות "והאמת והשלום אהבו".. כי העיקר שלו היה "דע שצריך לדון כל אדם לכף זכות" כמובא בשיר ושמחה ומידת הרחמים ולכן אני מקבל את ההתנצלות (חבל שmadam לא מעוניינת להתנצל.. בכל אופן.. שוב.. "והאמת והשלום אהבו".. אני מקווה שבאמת יהיה יותר נחמד ומאיר וכולנו נהיה באחדות ולא בפירוד בעזרת ה' כל טוב וחודש נפלא...

תוקן על ידי טבצניק ב- 22/06/2015 00:53:29

שמע רבינו..נסחפת!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/6/2015 00:40 לינק ישיר 

ב"ה

ליטאית4 כתב:
אני תוהה על מה ולמה הסערה.
ראשית, התנצלותי, אם חלילה השתמע מדברי משהו נגד אוכלוסיית ברסלב המעתירה, שממני ועד להשמיץ אותה, המרחק רב.
הכתבה במאקו, כמו כל כתבה, היא אכן שקרית בלפחות (תיקון- 99.999% אבל לא כדאי להתעלם מה 0.0001 הנותרים.
בפרט שמדובר בתופעה לא הגיונית ומופרכת).
לא כדאי לקחת זאת אישית. אם לא מדובר בך או בחבריך...
ישנם הרבה שאינם בתלם הישר, ולא משנה מאיזו סוג אוכלוסיה הם.
אם אנו שייכים לציבור מסוים, זה לא אומר שאנו אחראים לכל מגרעותיו (אולי במידת מה כן, אבל זה לאשכול נפרד).
הדבר האחרון שאעשה, זה להיות דוברת של הליטאים. אפשר להאמין בהשקפה, יחד עם זאת לא חייבים להפוך לדמות ציבורית הכוללת את כל מגרעות הציבור.
זו עבודת חיים, להיות חלק ולדעת לסנן ולקחת רק את הטוב.
כי אם הייתה שלמות, לא היינו כאן מזמן.
אולי באומן...:)
ואגב, אם הגבתי להודעה, זה לא אומר שאני מציעה עצמי כשידוך. 
אולי זה באמת לא היה ברור מספיק, ההודעה הראשונית הייתה מאוד תכליתית;) בהצלחה!

אני מאמין שרבי נחמן, רבי, או יותר מדוייק רבו של רבי שלום ארוש שליט"א מן הסתם יהיה בעד אחדות גם אם נעשה עוול (ע"ע תיקונים לעיל.. והיה ברור שאינך מציעה שידך אני רק ציינתי גם את דעתי..) ולמרות שזה ציבור שרק מאיר בעולם... ודווקא מפני כן יגיד אור האורות "והאמת והשלום אהבו".. כי העיקר שלו היה "דע שצריך לדון כל אדם לכף זכות" כמובא בשיר ושמחה ומידת הרחמים ולכן אני מקבל את ההתנצלות (חבל שmadam לא מעוניינת להתנצל.. בכל אופן.. שוב.. "והאמת והשלום אהבו".. אני מקווה שבאמת יהיה יותר נחמד ומאיר וכולנו נהיה באחדות ולא בפירוד בעזרת ה' כל טוב וחודש נפלא...

תוקן על ידי טבצניק ב- 22/06/2015 00:53:29

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/6/2015 20:56 לינק ישיר 

טבצניק כתבה:

ב"ה
mademoisel כתב:
אני אחליט לעצמי איפה, מתי, כמה ולמה להגיב.
ו... אם לא הייתי מודעת למצב לא הייתי מאמינה למאקו.
אניוואי, תהנו לכם שם..
נ.ב. לא מכלילה. מסתבר שיש מקומות עם שולים טיפ-טיפה יותר רחבים מהסטנדרט...
נשלח מהאנדרואיד שלי

ואם אני ישלח קישור כזה-  http://judaism.walla.co.il/item/2826299  ויגיד ש"לדעתי" כ- 10% מהישיבות הליטאיות זה ככה?... או שלדעתי 10% מהחרדים הם ככה- http://www.bhol.co.il/article_old.aspx?id=84901 זה גם בסדר?...

תוקן על ידי טבצניק ב- 21/06/2015 05:46:56

מה עניין שמיטה לחביתה?

דיברת על בנות ברסלביות, הבאתי כיוון חשיבה חדש.

אם בא לך לדבר על אלימות במגזרים השונים ל"ע, וולקאם, פתח אשכול חדש..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/6/2015 20:18 לינק ישיר 

אחדד זאת יותר!
אשתו של און בן פלת אמרה לבעלה.
אם משה יהא רב אתה תהא תלמיד
ואם קורח יהא רב אתה תהא תלמיד
אז מה לך להתערב (עליה נאמר חכמת נשים בנתה ביתה)!?!
ולכן אני נוקט בשב ואל תעשה עדיף...!!!

נשלח מהאנדרואיד שלי

ערוץ היוטיוב שלי. מומלץ להיכנס: 
הבלוג שלי. כדאי להיכנס ולקרוא:

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/6/2015 20:03 לינק ישיר 

ניוטרל כתב:

דג חי שוחה נגד הזרם!
דג מת זורם עם הזרם...!!!

תקרא רגע שוב את מה שכתבתי...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/6/2015 16:22 לינק ישיר 

טום888 כתבה:

ניוטרל כתב:
ליטאית4 כתבה:

ניוטרל כתב:

אתם זה לא כולל אותי!!!

היי, זה כוחו של הרוב:)
אם הרוב המוחלט הצביע לניק מסוים, כנראה שהוא באמת מוצלח. (ולא מורידה בכהוא זה מערך האחרים. מקווה שזה ברור)
אך ללא כל קשר, אם אנו חלק מהכלל, נקבל על עצמינו את הגזירה. אחרת, ניגזר. (ז"א, נעשה מעשה גזור בכך שנמיט עלינו גזרת גזירות (פירוד)).
הלא כן?

את ראית שבחרתי במישהו בכלל!?!

רגע אני מבולבל כבר..

אתה ברסלעבר או סאטמער???

נשלח מהאנדרואיד שלי

יש דברים שלא מדברים אלי
ולכן אינני מחליט בהם!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > יש פה ברסלבית?
מנהל לחץ כאן לשחרור האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext