חברות כוזריות שלנו! עברה עלינו עוד שנה בצפייה ליוזבד, והוא עדיין בושש מלהגיע. בחודשים האחרונים הקשר בין הפורום לממלכה הלך ונהיה קלוש, ואנחנו חגגנו כאן בלי לזכור את הנושא המאחד בינינו. בימים אלו מתחילה חופשת הקיץ עבור רוב הבנות כאן, וזה הזמן להתגייס ולהחזיר עטרה ליושנה, ופורום למתכונתו הראשונה.
אז הריני להודיע בזאת על התגייסות כללית של בנות הפורום של התחייבות, עשייה ובעז"ה ננסה להשיג גם איזו הפתעה כתגמול.
באשכול זה כל בת תתחייב לאחד הפרוייקטים המוצעים, ותכתוב תאריך יעד לסיום הפרוייקט שהיא לוקחת על עצמה.
ובכן, משימה ראשונה של כל אחת היא- לקרוא שוב את הספרים!
הצעות למשימות נוספות, מתוכן תתחייבו על מה שמתאים לכן:
1. כתיבת קטע מילואים 2. כתיבת שו"ת (פליז, בנות! אני מתפדחת מהאשכול הנעוץ הזה!) 3. התחייבות לפתיחת מספר מסויים של אשכולות דיון/ משחקים 4. אחר 5. עריכה מחדש של האינדקס (הלוואי ויש פה מתנדבת...) בתקווה להיענות מירבית, צוות פורום ממלכה במבחן.
מהלעלעל!! מ ה מ ם !! אם הייתי יודעת מה מסתתר פה הייתי מציפה אותך ברעיונות!! מדהים מהמם מרגש! ממש גרמת לי להריח את ריח החופש למרות שהרגע חזרתי מהלימודים...
נשלח ב-1/9/2015 00:57
פילאקוש!! שלום לך ילדה!
נשלח ב-1/9/2015 00:55
באתי , ברחתי...:)
כיף לראות אתכם גם מהצד....(או מהמסך אולי?)
נשלח ב-1/9/2015 00:53
מעללו... מוכשרת שכמותך:) תשמרי גם לחופש שלי מקום בנדנדה, ואם אפשר גם מגניום, משהו עם קפה דווקא... אולי יגרום לו להתעורר!
תוקן על ידי פילאק ב- 01/09/2015 00:59:52
נשלח ב-31/8/2015 18:22
תודה:)
נשלח ב-31/8/2015 18:06
מהלעלעל את מוכשרת! יש לך עתיד:)
נשלח ב-31/8/2015 01:53
בואי אלי, יש לי מלא טישואים, בתקווה שהחופש לא גנב לי חלק..