| נשלח ב-26/6/2015 15:57 |
|
| |
זה נכון מה ששמעתי שבנים בהחלט שמים יותר דגש על יופי חיצוני ?
זה נכון ?... אם זה נכון אז מה קורה בהמשך, מתפשרים ?... מתרגלים ?... הרי לכאורה אין מספיק יפות ונאות לכולם או שמא יש לומר, שהבנים מסתחררים מנתון/נתונים מסוים/מסוימים שיש אצל הבחורה, ואז הבחורה כבר נחשבת ליפה/חמודה בעיניהם ?... משהו פה לא מסתדר לי.. אלא שעל כרחך חייבים לומר שבנים לאו דווקא שמים דגש על יופי חיצוני, אלא זו שמועה בעלמא  או אולי בנים לא מבינים ביופי של בחורה, או אולי יש הרבה בנים שמוכנים לקחת כמעט כל בחורה שזזה.. אנא, עזרו לי בסוגיא הזאת כי הסתבכתי בנידון  וגם מה קורה אצל הבנות, חשוב להן שהבחור יהיה נאה מבחינה חיצונית ?... אצל הבנות אפשר להגיד בפשטות שהן מחפשות פנימיות, והן מוצאות זאת אפשהו, כי ממש אין יותר מדי גברים נאים. תודה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2015 16:27 |
|
| |
| אביה12 כתב: |  | אני יודעת שכשהיא נפגשת רוצים אותה בטרוף בגלל החיצוניות שהיא בורכה בה, אבל אני מרחמת על הבחור שיתחתן איתה... ואת התברכת בפרגון יתר.. לחברותייך (יהיו אשר יהיו..) (סורי זה היה דורש..)
תוקן על ידי טבצניק ב- 01/07/2015 05:47:57
היא בררה בשבילנו את השתיים שהכי התאימו לנושא. חכה שתשאל אותה על 10 החברות הטובות ביותר שלה.
וביננו, יש לי גם חברים שאני חושב שהנשים שלהם יהיו מסכנות.(או לחילופין כנועות מראש)
נסו לשדך ביניהם ;) |
|
מה' אשה לאיש. הם עוד יפגשו לבד מתישהו.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2015 14:03 |
|
| |
דוד, , בדיוק, עניתי ספיציפי על המקרה, ובאמת הבחורה הזו היא איומה, חרדית מחופשת.. היא כולה אינטרסים. וגרמה הרבה צער להרבה אנשים בשביל שתתקדם.. היא יכולה להיות הכי חברה ומאחורי הגב לרכל . מניפולטיביות לשמה. אגב, בררתי על מצבה, והיום היא גרושה..כמה צפוי.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2015 10:59 |
|
| |
| דודכהן822 כתב: |  | אני יודעת שכשהיא נפגשת רוצים אותה בטרוף בגלל החיצוניות שהיא בורכה בה, אבל אני מרחמת על הבחור שיתחתן איתה... ואת התברכת בפרגון יתר.. לחברותייך (יהיו אשר יהיו..) (סורי זה היה דורש..)
היא בררה בשבילנו את השתיים שהכי התאימו לנושא. חכה שתשאל אותה על 10 החברות הטובות ביותר שלה.
וביננו, יש לי גם חברים שאני חושב שהנשים שלהם יהיו מסכנות.(או לחילופין כנועות מראש) |
|
נסו לשדך ביניהם ;)
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2015 10:29 |
|
| |
| טבצניק כתב: |  | אני יודעת שכשהיא נפגשת רוצים אותה בטרוף בגלל החיצוניות שהיא בורכה בה, אבל אני מרחמת על הבחור שיתחתן איתה... ואת התברכת בפרגון יתר.. לחברותייך (יהיו אשר יהיו..) (סורי זה היה דורש..)
תוקן על ידי טבצניק ב- 01/07/2015 05:47:57 |
|
וביננו, יש לי גם חברים שאני חושב שהנשים שלהם יהיו מסכנות.(או לחילופין כנועות מראש)
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2015 05:47 |
|
| |
| שטויעס כתב: |  | | אני יודעת שכשהיא נפגשת רוצים אותה בטרוף בגלל החיצוניות שהיא בורכה בה, אבל אני מרחמת על הבחור שיתחתן איתה... |
|
ואת התברכת בפרגון יתר.. לחברותייך (יהיו אשר יהיו..) (סורי זה היה דורש..)
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2015 09:25 |
|
| |
המניפולטיבית. נפגשתי עם אחת כזאת ירושלמית.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2015 08:12 |
|
| |
עם מי? השניה בסיפור? כנראה השניה, כי הראשונה התארסה עם הראשון שלה :) לא היא לא ירושלמית.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2015 19:32 |
|
| |
| שטויעס כתב: |  | בדיוק בשבת דיברנו על זה איך יופי מעוור... היתה לי חברה מאד מאד טיפשה, משהו לא רגיל, אבל היה לה יתרון שהיא מאד יפה. אני מאד מאד ריחמתי עליה, הייתי רואה כמה היא מתאמצת להוציא מעצמה במבחנים ואפס.. חשבתי לעצמי מעניין מי ירצה אותה בשידוכים..וריחמתי. גם היא פחדה מזה מאד. ולבסוף היא בין הראשונות שהתארסו, ועם מי? בחור ממשפחה מאד מכובדת ועשירה.. יופי זה כרטיס כניסה, יותר מחכמה.. (למרות שהיום היא שמנה מאד והתכערה..)
יופי זה לא העיקר, אבל זה חשוב, בגבול. צריך להזהר לא להתעוור מזה. יש לי חברה אחרת מאד שתלטנית ומניפולטיבית, ומאד יפה, היא מורידה בשידוכים בלי סוף..אני יודעת שכשהיא נפגשת רוצים אותה בטרוף בגלל החיצוניות שהיא בורכה בה, אבל אני מרחמת על הבחור שיתחתן איתה...
לגבי השאלה, בוודאי שהיה חשוב לי חיצוניות. אבל זה לא היה העיקר אצלי, לא חיפשתי דווקא את זה, אבל בסופו של דבר ב"ה קבלתי בתוספת לכל המעלות גבר חתיך ברמות...
|
|
יש לי תחושה שנפגשתי איתה, היא ירושלמית?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2015 14:56 |
|
| |
בדיוק בשבת דיברנו על זה איך יופי מעוור... היתה לי חברה מאד מאד טיפשה, משהו לא רגיל, אבל היה לה יתרון שהיא מאד יפה. אני מאד מאד ריחמתי עליה, הייתי רואה כמה היא מתאמצת להוציא מעצמה במבחנים ואפס.. חשבתי לעצמי מעניין מי ירצה אותה בשידוכים..וריחמתי. גם היא פחדה מזה מאד. ולבסוף היא בין הראשונות שהתארסו, ועם מי? בחור ממשפחה מאד מכובדת ועשירה.. יופי זה כרטיס כניסה, יותר מחכמה.. (למרות שהיום היא שמנה מאד והתכערה..)
יופי זה לא העיקר, אבל זה חשוב, בגבול. צריך להזהר לא להתעוור מזה. יש לי חברה אחרת מאד שתלטנית ומניפולטיבית, ומאד יפה, היא מורידה בשידוכים בלי סוף..אני יודעת שכשהיא נפגשת רוצים אותה בטרוף בגלל החיצוניות שהיא בורכה בה, אבל אני מרחמת על הבחור שיתחתן איתה...
לגבי השאלה, בוודאי שהיה חשוב לי חיצוניות. אבל זה לא היה העיקר אצלי, לא חיפשתי דווקא את זה, אבל בסופו של דבר ב"ה קבלתי בתוספת לכל המעלות גבר חתיך ברמות...
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2015 08:36 |
|
| |
ב"ה
| רציף כתב: |  | | טבצניק כתבה: |  |
| רציף כתב: |  | זה נכון ?... אם זה נכון אז מה קורה בהמשך, מתפשרים ?... מתרגלים ?... הרי לכאורה אין מספיק יפות ונאות לכולם או שמא יש לומר, שהבנים מסתחררים מנתון/נתונים מסוים/מסוימים שיש אצל הבחורה, ואז הבחורה כבר נחשבת ליפה/חמודה בעיניהם ?... משהו פה לא מסתדר לי.. אלא שעל כרחך חייבים לומר שבנים לאו דווקא שמים דגש על יופי חיצוני, אלא זו שמועה בעלמא  או אולי בנים לא מבינים ביופי של בחורה, או אולי יש הרבה בנים שמוכנים לקחת כמעט כל בחורה שזזה.. אנא, עזרו לי בסוגיא הזאת כי הסתבכתי בנידון  וגם מה קורה אצל הבנות, חשוב להן שהבחור יהיה נאה מבחינה חיצונית ?... אצל הבנות אפשר להגיד בפשטות שהן מחפשות פנימיות, והן מוצאות זאת אפשהו, כי ממש אין יותר מדי גברים נאים. תודה נשלח מהאנדרואיד שלי |
| לא יודע לפי מה החלטת שאין יותר מדאי גברים נאים... אני חושב שיש.. והרבה אפילו... זה נכון שבנות מטבען יותר יפות אבל מפה ועד להגיד שאין יותר מדאי נאים שזה סלאנג לכאילו קצת מאד וזה לא נכון בכלל... זו דעתי... |
|
|
|
נו בנות... אף אחת?... P:
אני בכל אופן חושב שאחוזי היפים בבנים זהה בדיוק לאחוזי היפות בבנות ההבדל היחידי הוא שהן יחסית יותר יפות.. לדוגמא.. אם בחור נאה זה ציון- 7 ומעלה, ובחורה נאה נגיד זה- 8 ומעלה.. אז אל תיקח את הציון ותשווה.. כי לבחורים יש יתרונות אחרים, כמו לדוגמא כושר הנהגה, וכל מיני וכו'... עכשיו, אם נגיד שבחור שהוא- 7 וזה שווה ערך לסולם של בנות ששם זה- 8.. אז אחוזי הנאים/ות אותו דבר.. קפיש?...
ולנידון דידן... אני חושב שגם גברים וגם נשים היום יותר מדאי עסוקים ביופי וחיצוניות... מודה ו(מקווה להיות)עוזב ירוחם...
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2015 00:19 |
|
| |
אני נגד שיוויון. לא האיזון עם הבחורות גרם לי להסכים איתך, אלא ההבנה שהחיצוניות חשובה לא הרבה פחות מהפנימיות.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2015 23:58 |
|
| |
| דודכהן822 כתב: |  | | מצוין, אז אין לנו על מה להתווכח(חבל).
כיף(עם חיריק תחת הכ')... ;) |
|
כיף חאלק. כל מה שהיית צריך זה שאני אאזן ואגיד שהמדובר הוא לגמרי גם לגבי בחורות? אוי מה יהיה עם רדיפת השוויון האובססיבית פה. מדהים! :)
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2015 23:49 |
|
| |
מצוין, אז אין לנו על מה להתווכח(חבל).
כיף(עם חיריק תחת הכ')... ;)
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2015 23:24 |
|
| |
| דודכהן822 כתב: |  | | למה לא??? בחור רוצה בחורה יפה, מה רע בזה? זה לא סותר את המידות הטובות וכל השאר.
אם אני בחור בעל מידות טובות אז אני אמור לטייל באופקים ולא בשויץ?! מה הקשר בין שני הדברים? |
|
הי הי. לא לעוות. בחור שחשוב לו הבפנוכו לא פחות מהחיצוניות, אדרבה. אני הכי בעד. כאמור - טבעי ומתבקש והגיוני וח-ש-וב. ודביל יהיה זה שיגיד שלא. אני - לא סובלת את אלו שמעניין אותם רק הפרופיל. עם ציון וכל הקטע. לזה כיוונתי. חבר'ה, יש חיים מתחת לכל הדבר הזה. ונשמה, ומסכת חיים, ונפש. ועקרונות, ודעות, ותפיסת עולם ועולם פנימי נוקב. ואיך יכול להצהיר בחור שהוא מעוניין רק במעטפת?? עליבות לשמה.
כמובן שהכל גם לגבי הצד ההפוך. בחורות שטחיות וכו'. זה פשוט פחות מצוי באופן יחסי.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2015 22:35 |
|
| |
למה לא??? בחור רוצה בחורה יפה, מה רע בזה? זה לא סותר את המידות הטובות וכל השאר.
אם אני בחור בעל מידות טובות אז אני אמור לטייל באופקים ולא בשויץ?! מה הקשר בין שני הדברים?
|
|
|
|
|