| נשלח ב-28/6/2015 19:41 |
|
| |
השידוך
בס"ד
נו מה קורה?!? היא שלחה לי את אותה הודעה בפעם האולי מאה החודשיים האחרונים ואולי מאתיים אני כבר בכלל לא זוכרת ולא אוחזת וזה גם לא מעניין אותי, עוד שדכנית שחושבת שיש לה את הבחור שהכי מתאים לי בעולם, שלחתי לה הודעה בחזרה שיש לי תקופה עמוסה בלימודים, פרויקטים ויש עוד הצעה שממש דומה להצעה שלה ואני צריכה להחליט ובלה בלה ונגמר לי הביטריה ובזה הסתיימה השיחה שלנו והלכתי לישון
ובבוקר חשבתי למי בכלל כבר יש כוח להיפגש, מצתי מה שנקרא....... עברו כמה ימים והשבת שוב הגיעה והנה אני שוב על נספה חצי יושבת, חצי שוכבת. חצי עם ספר ביד וחצי עם קינוח ואימא שמפתחת אתי שיחה על גלגל החיים, הנכד שהיא מחכה לו (כאילו אני אשמה שהיא לקחה את הזמן שהייתה רווקה :) ואני בקול חצי רטון, חצי מחויך, טוב אימא את יודעת שזאת בעיה שלך שהתחתנת מאוחר יכל להיות לך כבר נכדים אני לא אשמה ואז השיחה מתגלגלת שאני אולי בררנית ומה היה רע במשה, ואני עונה לה: אימא לא היה שום דבר רע במשה הוא פשוט...לא יודעת.. ... זה לא זה ........ סיכמתי במשפט המנצח שאין לי שמץ של מושג מה הוא בכלל אומר. ובהחלטה שמתגבשת כבר תקופה הכרזתי די אני עושה הפסקה, יש עוד חיים מחוץ לשידוכים, בסביבה שלי טוב לי ולא חסר לי שום דבר חוץ משידוכים שרק מעיקים וגורמים לי לחשוב כמה אני בחורה אולי מסובכת אולי בררנית אולי סוג של בחורה שאין לה איזה מכסה מתאים, אבל האמת כבר לא אכפת לי, אין לי כוח לכולם, כלום כלום כלום.
אז אמרתי לה בשפה רפה אני הולכת לישון ונכנסתי לחדר, לפינה השקטה, החדר האהוב שלי, מתחת לפוך שנעים לי בו. נרדמתי לי לתוך חלומות על אהבה שאולי תהייה לי יום אחד, על המושג זיווג האם הוא נכון או לא ואולי בכלל הפסדתי אותו ו למחרת קמתי ושוב התווכחתי על אותו ויכוח ישן שאני לא אוכלת טשולנט לפני השעה 11 והמשכתי לי וככה השבת נגמרה וכמו שלכל שבת יש מוצאי שבת זה כבר לא משנה כי המוצאי שבת הזה נגמר. והנה התחיל לו שוב יום ראשון, שוב לימודים ועבודה ושוב אותם שיחות בטלפון עם החברה וניחומים אין סופיים שבסוף זה יקרה והיא תתחתן...... וביום ראשון עוד פעם זה קרה קיבלתי שוב הודעה מאותה חברה שדכנית, הפעם היא באמת באמת חפרה......נסתי לברר מה עם הצד השני אולי משם למצוא איזה פתח מילוט אבל מסתבר שהוא כן קצת בעניין...ורק הסתבכתי........ אמרתי לה בלי לחשוב פעמיים טוב מחר אני מסיימת את הלימודים בשעה 6 מצידי פגישה ב6 וחצי 7 ולא יותר משעה כי אין לי כוח לחזור מאוחר בלילה הביתה. ולא כ"כ משנה לי איפה זה רק שיהיה קרוב לתחנה או משהו כזה. אז היא קבענה לנו פגישה. בבוקר הוספתי לסנוויץ גם נרתיק קטן של איפור ושמלה של שבת ויצאתי לעוד יום ארוך.
למחרת הגיע וגם השעה 6 הגיעה וממש לפני שיצאתי מהבית ספר התארגנתי קצת בשירותים, התלבטתי עם להוסיף גם איילנר או שאפשר להסתפק רק במסקרה, לא היה לי הרבה זמן להתלבט ובכל מקרה השידוך הזה ירד אז למה להשקיע, שכנעתי את עצמי שאני יפה טבעית ויצאתי לא לפני ששכחתי להחליף את הבגדים. הגעתי לבית מלון עם תיק שיש בו כמעט הכול כולל מחשב והמטען שלו, כמה מחברות, קלמר, ארנק, איפור ושקית עם שאריות של עוגיות שוקולד ציפ'ס שהכנתי.
נכנסתי וסרקתי את הסביבה במהירות, זוג נחמד בצד שבטוח לא יתחתנו (הבחורה לא בעניין זה ברור) מלצרית עם אף עקום (חבל שהיא לא עושה ניתוח יש היום מחירים טובים) והמלון דווקא נחמד שקט ומזמין.
עוד לפני שחלפה בי המחשבה ששוב אני זאת שמחכה לבחורים הבחור נכנס מעונב, מתוקתק ומריח מעולה..... קצת הרגשתי לא נעים אפילו לא הסתרקתי נסתי לסדר את הפוני קצת (מזל שיש לי שיער חלק לפחות שיחשוב שהשקעתי בפן) היי אמרתי בקול שקט הוא הסתכל עלי וחייך והלכנו לכיון הכורסאות הוא התחיל לספר על עצמו האמת שלא ידעתי כלום לפני ממה שהוא סיפר, ניסתי את מזלי להרגיש קצת בעניין והימרתי על הגיל שלו, שאלתי 23 כן? למזלי צדקתי. הכורסאות היו מידי רחוקות אחת מהשנייה אז מטעמי נוחות אמרתי שאני עוברת לשבת לידו מבחינתי זאת לא היתה פגישה, במחינתי היה להחתים כרטיס לכל האנשים בעולם "הנה אני נפגשת ומשתדלת מה שנקרא......."
אחרי 5 דקות התחיל להיות לי כבר חם והרגשתי מבולבלת, השיחה המשיכה יותר מידי טוב, הסמקתי, התביישתי ולא האמנתי שזה קורה לי ופתאום עברו להם שעתיים והרגשתי שיצאתי מאיזה בועה חלומית לפני שהספקתי להתעורר הוא הזמין לנו מונית ואמר שאנחנו עוד צריכים לדבר על הנושא האחרון הבנתי שתהיה פגישה שניה (אבל מה הקשר עכשיו חשבתי) עליתי לאוטובוס ודמעות של בלבול והתרגשות שטפו את עיני, מין התרגשות עצומה שחלפה לי בכל הגוף ולא הפסיקה.... אחרי מספר דקות קיבלתי תשובה חיובית ותו לא. אפילו לא רמז קל אם היה נחמד ואם בכלל אני חמודה... יומיים שלא הצלחתי להפסיק לחשוב עליו, יומיים שלא הצלחתי להירדם כי אני בכלל לא במקום של להתחתן (אבל מי אמר שהוא בכלל רוצה אותי)
יום לפני הפגישה השנייה פגשתי חברה ואמרתי לה בחצי חיוך ניפגשתי עם בחור וזה זה, מהההה היא צעקה אמרתי לה לא אני לא יודעת אבל היה נחמד, גימגמתי כל מיני משפטים ואמרתי מי אמר בכלל שיהיה משהו כולה פגישה ראשונה.... והנה הפגישה השנייה באה...... מבולבלת לא יודעת איזה בגד לבחור, לבשתי אם כל מה שהיה נראה לי הכי יפה בעולם ויצאתי (פחדתי שיהיה חוסר פרופרציות בין המראה של הפגישה הראשונה לשנייה) אז השתדלתי להיות קלאסית אבל הכי מתוקתקת בעולם...... סיימנו את הפגישה עם מבט שמבטיח שעוד ניפגש......... האמת שלא יכולתי לעמוד בעוצמות הרגש שהרגשתי הוא פשוט מושלם, זה לא הגיוני ובטח לא מגיע לי ..... חשבתי להוריד את השידוך לפני שאקבל תשובה שלילית ולא אצליח לעמוד בכאב הזה .... עד שיש אחד שמתאים ושיש כיון זה ירד...... התשובה הגיעה יותר מהר מהפעם הקודמת הוא אמר שוב כן.......... וככה המשכתי לפגישה שלישית שאחריה ידעתי שלא משנה מה יהיה אני רוצה להתחתן אתו !!!!!!! הרגשתי את זה בעצמות, בכל הגוף........ בכל הנשמה...........
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-6/7/2015 07:32 |
|
| |
| טום888 כתב: |  | היי Married,
1. אני כותבת כאן מכוח האנרציה, אבל כנראה כמו שאמרה אלמירה, זה לא מקום לנשואים. כל מילה מתקבלת בחשדנות, אי הבנה או אמון
2. אולי זה לא הובן, אבל אני לא כותבת כדי "להחצין" את רגשותי דרך הכתב לבעלי..ממש לא. בעלי לא מסתובב בפורומים בכלל, ולא נכנס לפה ולא מעניין אותו בגרוש מה אני רושמת, לגבי מה שהוא הגיב, זה אחרי שאמרתי לו שיש כאלו שלא מאמינים שאין מריבות וביקשתי ממנו להציץ שניה בויכוח, הוא הגיב ספיציפית על דבריו של טום בעמוד הראשון כי זה מה שהוא קרא..
3. כתגובה על מה שרשמת, אז אם בעלי אומר כנראה שכך הוא חווה את זה. בעלי אומר לי המון פעמים שהוא חש "בזבז" כמה שנים לחינם, ברווקות. אני לא חושבת ככה. אבל כך הוא חווה את זה.
שטויעס...לא כולם מקבלים בחשדנות..יש כאלה שבתור עוד דבר שצריך ל/שמוע, עוד קול שנותן צבע..
חוץ מזה לא שמת לב לשם הניק?הוא נשוי..כך שחששותייך מהערותיו..רחוקות..:)הוא נשוי כמוך!! |
|
מסתבר שיש גם נשואים שמקנאים.. ובוודאי שעצם הנשואים יכולים להביא אושר, השאלה איך אתה חי אותם ועם איזה פרטנר. (אני חושבת שמי שסבל הרבה לפני, יודע להעריך את מה שיש לו אח"כ) דוד, 
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2015 23:52 |
|
| |
| דודכהן822 כתב: |  | אני בטוח שהרבה רווקים שואבים עידוד מהסיפורים האלה, ומהתגובות השמחות והמאושרות של שטויעס ושאר הנשואים/ות. זה כיף לדעת שאיפשהו מאחורי הסיבוב ממתין לנו האושר, גם אם אנחנו לא רואים אותו כרגע. |
|
הו יקירי... אני אולי נשמע קצן עוקצן ומתנשא.. אבל נו, מילא.
אלמדך שיעור מאוד מאוד מאוד חשוב לחיים: האושר לא ממתין לך בשום מקום מאחורי אף סיבוב. פשוט לא!! תשכח מזה! אתה צריך ליצור אותו איפה שאתה, במצבך ובמקומך.
את האושר והטוב שלך אתה תיצור, לא תמצא אותו.
אל תצפה למתנות מאחורי סיבובים בחיים.
ואולי בניגוד למה שמשתקף - אני איש מאוד מאוד שמח, אפילו קצת יתר על המידה... קבל את דבריי ברוח ידידותית...
(לראות שמישהו אחר התחתן - ולומר לעצמך - אם הוא התחתן אז גם גם אני אתחתן בסוף - זה רצוי ורציונלי.. כי כל הזמן אנחנו צריכים לתת דלק לעצמנו. אבל - לראות שטוב למישהו בחיי הנישואין שלו ולשאוב מזה עידוד? זה לא אמיתי..)
תוקן על ידי Married ב- 06/07/2015 00:00:21
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2015 23:14 |
|
| |
| Almira כתב: |  | א. אני מצטרף לכמה הנשואים שנמצאים כאן.. גם אני נשוי, הייתי כאן בעבר והנני כאן שוב כיום.
פתחתי את הניק רק בכדי להגיב על האשכול שאני מגיב עליו כרגע. קצת "עצבן" אותי לקרוא כמה דברים באשכול הזה. 1. לשטויעס ולבעלה: ההבדל ביום רווקים לנשואים הוא לא ההבדל בין שכירות למשכנתא. אלא ההבדל ביניהם הוא אחד ויחיד: אלו רווקים ואלו עדיין לא. כל ניסיון לפרוט לאגורות את מהות ההבדל איננו אלא נפנופי ידים בעלמא.. 2. בנושא האשכול: חיי נישואין דורשים דלק ואנרגיות משלהם. הם לא יהיו טובים ומאושרים אם לא יהפכו אותם לכאלו. אין חיי נישואין מאושרים ללא עבודה. אבל, מי שנכון לעבוד, עובד, יודע לוותר על דברים שממש חשובים לו - ומוותר - אכן נכונו לו חיים שמחים ומאושרים.
אך החשוב מכל, ותסלחו לי על העוקצנות. "אוצי קוצי שמוצי פוצי פיצי" יש גם אחרי החתונה.. והרבה! אבל יש את זה בבית!! מי שכבר כן חי את החיים הללו, שממש מאושר בחייו - לא צריך לכתוב על זה ואת זה בכל מיני מקומות ובראש כל חוצות.. אם בעלך/אשתך ממש מלאך וחתיך וחמוד ויפה וקוצי ושמוצי - אזי תגיד/י את זה לו.. לא לפורומים באינטרנט... אא"כ זו התקשורת שלכם.
תוקן על ידי Married ב- 05/07/2015 02:20:43
צודק בכל מילה. אך יש אנשים שבנוסף לפוצי מוצי בבית, נחמד להם לשתף אותנו פה שהחיים אחרי החתונה שמחים ומאושרים. זה עושה להם טוב, ונותן תקווה לנו. אז מה הבעיה??! דוד אם בשבילך זה כם קצת נתן תקווה היה שווה כי כבר הספקתי להתחרט אולי שפתחתי את האשכול
ולניק שפתח במיוחד את הניק בשביל להגיב לאשכול, כמה שזה ישמע לא אמין ונכון אבל מה שכן כתבתי הוא בסך הכול תמצית למה שבאת בחיים המציאותיים ולא שאני באה שוב להחצין או משהו אבל לבוא ולומר שזאת דרך ההתקשרות זה קצת פתטי לכתוב את זה
|
| בגלל תגובה של מישהו את מתחרטת על מה שכתבת??? א. כתבת כדי לשפוך את הלב, והצורך לשתף ולפרוק הוא חשוב בפני עצמו וטוב שעשית זאת. ב. אני בטוח שהרבה רווקים שואבים עידוד מהסיפורים האלה, ומהתגובות השמחות והמאושרות של שטויעס ושאר הנשואים/ות. זה כיף לדעת שאיפשהו מאחורי הסיבוב ממתין לנו האושר, גם אם אנחנו לא רואים אותו כרגע.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2015 22:34 |
|
| |
| דודכהן822 כתב: |  | א. אני מצטרף לכמה הנשואים שנמצאים כאן.. גם אני נשוי, הייתי כאן בעבר והנני כאן שוב כיום.
פתחתי את הניק רק בכדי להגיב על האשכול שאני מגיב עליו כרגע. קצת "עצבן" אותי לקרוא כמה דברים באשכול הזה. 1. לשטויעס ולבעלה: ההבדל ביום רווקים לנשואים הוא לא ההבדל בין שכירות למשכנתא. אלא ההבדל ביניהם הוא אחד ויחיד: אלו רווקים ואלו עדיין לא. כל ניסיון לפרוט לאגורות את מהות ההבדל איננו אלא נפנופי ידים בעלמא.. 2. בנושא האשכול: חיי נישואין דורשים דלק ואנרגיות משלהם. הם לא יהיו טובים ומאושרים אם לא יהפכו אותם לכאלו. אין חיי נישואין מאושרים ללא עבודה. אבל, מי שנכון לעבוד, עובד, יודע לוותר על דברים שממש חשובים לו - ומוותר - אכן נכונו לו חיים שמחים ומאושרים.
אך החשוב מכל, ותסלחו לי על העוקצנות. "אוצי קוצי שמוצי פוצי פיצי" יש גם אחרי החתונה.. והרבה! אבל יש את זה בבית!! מי שכבר כן חי את החיים הללו, שממש מאושר בחייו - לא צריך לכתוב על זה ואת זה בכל מיני מקומות ובראש כל חוצות.. אם בעלך/אשתך ממש מלאך וחתיך וחמוד ויפה וקוצי ושמוצי - אזי תגיד/י את זה לו.. לא לפורומים באינטרנט... אא"כ זו התקשורת שלכם.
צודק בכל מילה. אך יש אנשים שבנוסף לפוצי מוצי בבית, נחמד להם לשתף אותנו פה שהחיים אחרי החתונה שמחים ומאושרים. זה עושה להם טוב, ונותן תקווה לנו. אז מה הבעיה??! |
|
דוד אם בשבילך זה כם קצת נתן תקווה היה שווה כי כבר הספקתי להתחרט אולי שפתחתי את האשכול
ולניק שפתח במיוחד את הניק בשביל להגיב לאשכול, כמה שזה ישמע לא אמין ונכון אבל מה שכן כתבתי הוא בסך הכול תמצית למה שבאת בחיים המציאותיים ולא שאני באה שוב להחצין או משהו אבל לבוא ולומר שזאת דרך ההתקשרות זה קצת פתטי לכתוב את זה
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2015 21:07 |
|
| |
| Married כתב: |  | | דודכהן822 כתבה: |  |
| Married כתב: |  | א. אני מצטרף לכמה הנשואים שנמצאים כאן.. גם אני נשוי, הייתי כאן בעבר והנני כאן שוב כיום.
תוקן על ידי Married ב- 05/07/2015 02:20:43 |
| צודק בכל מילה. אך יש אנשים שבנוסף לפוצי מוצי בבית, נחמד להם לשתף אותנו פה שהחיים אחרי החתונה שמחים ומאושרים. זה עושה להם טוב, ונותן תקווה לנו. אז מה הבעיה??! |
|
|
| כבר גדלתי מספיק ואני מבין לא פחות מהרבה נשואים. לא משנה כמה גדלת, עד שלא תבין שאנשים שונים, דעות שונות, והרגשה שונה. אז אתה סתם ילד מגודל. (אני מדבר באופן כללי)
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2015 11:22 |
|
| |
| שטויעס כתב: |  | היי Married,
1. אני כותבת כאן מכוח האנרציה, אבל כנראה כמו שאמרה אלמירה, זה לא מקום לנשואים. כל מילה מתקבלת בחשדנות, אי הבנה או אמון
2. אולי זה לא הובן, אבל אני לא כותבת כדי "להחצין" את רגשותי דרך הכתב לבעלי..ממש לא. בעלי לא מסתובב בפורומים בכלל, ולא נכנס לפה ולא מעניין אותו בגרוש מה אני רושמת, לגבי מה שהוא הגיב, זה אחרי שאמרתי לו שיש כאלו שלא מאמינים שאין מריבות וביקשתי ממנו להציץ שניה בויכוח, הוא הגיב ספיציפית על דבריו של טום בעמוד הראשון כי זה מה שהוא קרא..
3. כתגובה על מה שרשמת, אז אם בעלי אומר כנראה שכך הוא חווה את זה. בעלי אומר לי המון פעמים שהוא חש "בזבז" כמה שנים לחינם, ברווקות. אני לא חושבת ככה. אבל כך הוא חווה את זה.
|
|
שטויעס...לא כולם מקבלים בחשדנות..יש כאלה שבתור עוד דבר שצריך ל/שמוע, עוד קול שנותן צבע..
חוץ מזה לא שמת לב לשם הניק?הוא נשוי..כך שחששותייך מהערותיו..רחוקות..:)הוא נשוי כמוך!!
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2015 10:41 |
|
| |
| דודכהן822 כתבה: |  |
| Married כתב: |  | א. אני מצטרף לכמה הנשואים שנמצאים כאן.. גם אני נשוי, הייתי כאן בעבר והנני כאן שוב כיום.
תוקן על ידי Married ב- 05/07/2015 02:20:43 |
| צודק בכל מילה. אך יש אנשים שבנוסף לפוצי מוצי בבית, נחמד להם לשתף אותנו פה שהחיים אחרי החתונה שמחים ומאושרים. זה עושה להם טוב, ונותן תקווה לנו. אז מה הבעיה??! |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2015 10:34 |
|
| |
| אביה12 כתב: |  | | מריבות ודאי שלא, ויכוחים בצורה עדינה ומכבדת בלבד, וגם זה רק לפעמים נדירות.
יצא לי לקרא בספרים העוסקים בנושא הזוגיות שדווקא מתוך הוויכוחים הזוג יכול לצמוח,ולהכיר זה את זו טוב יותר.השאלה היא איך מנהלים ויכוח כזה-אם בהרמת קול שלא לצורך,הטחת האשמות או צלחות ;)-ברור שלא זו הדרך ממנה אפשר להבין טוב יותר זה את זו..אך יש את הוויכוח המנוהל היטב-בה בני הזוג באים במטרה לקלוט מה מציק לשני,ולנסות לפתור את הבעיה מתוך מכובדות.זוג שלא מתווכח לעולם לא יוכל לדעת מהי דעתו האמיתית של בן הזוג בנוגע לנושאים בהם יש ביניהם חילוקי דעות..ובדרך כלל יש חילוקי דעות רבים ביניהם.. |
|
מסכים לכל מילה. התכוונתי שגם ויכוחים אפשר לנהל בצורה מכובדת ועניינית, ולא לגלוש לפסים לא נעימים.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2015 09:50 |
|
| |
|
|
צודק בכל מילה. אך יש אנשים שבנוסף לפוצי מוצי בבית, נחמד להם לשתף אותנו פה שהחיים אחרי החתונה שמחים ומאושרים. זה עושה להם טוב, ונותן תקווה לנו. אז מה הבעיה??!
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2015 09:35 |
|
| |
| שיגושיח כתב: |  | | מריבות ודאי שלא, ויכוחים בצורה עדינה ומכבדת בלבד, וגם זה רק לפעמים נדירות. |
|
יצא לי לקרא בספרים העוסקים בנושא הזוגיות שדווקא מתוך הוויכוחים הזוג יכול לצמוח,ולהכיר זה את זו טוב יותר.השאלה היא איך מנהלים ויכוח כזה-אם בהרמת קול שלא לצורך,הטחת האשמות או צלחות ;)-ברור שלא זו הדרך ממנה אפשר להבין טוב יותר זה את זו..אך יש את הוויכוח המנוהל היטב-בה בני הזוג באים במטרה לקלוט מה מציק לשני,ולנסות לפתור את הבעיה מתוך מכובדות.זוג שלא מתווכח לעולם לא יוכל לדעת מהי דעתו האמיתית של בן הזוג בנוגע לנושאים בהם יש ביניהם חילוקי דעות..ובדרך כלל יש חילוקי דעות רבים ביניהם..
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2015 09:02 |
|
| |
| שיגושיח כתב: |  | | זה נכון שבכל תרבות יש מעלות וחסרונות, זה עדיין לא אומר שכל התרבויות הן שוות ערך אחת עם השניה. יש תרבויות יותר טובות ויש פחות טובות, למרות שגם בפחות טובות יש מעלות. מה עוד, שלמה לא נשאוף לקחת את הטוב שבכל תרבות, וכך ליצור לעצמנו אי של טוב בתוך ים סוער של פחות טוב. |
|
אבל זה לא ייתכן שאין כעסים. אם יש , אתה טוען שאומרים את זה בטון רגוע ומאופק, נכון? זה יפה, ומסכימה איתך. אבל אם בכל זאת הצד השני לא שומע? אז? אתה מצפה שהיא תשתוק וזהו? כאילו מה?צוברים וצוברים כעסים, ואם זה לא מתבטא בדרך אחת , אז זה יתבטא בחוסר שיחה ושמירה בבטן, ונקמה אפילו, זה לא בריא. ואם אישתך בסערת רגשות כזו או אחרת אתה מצפה שהיא תשאר מאופקת וקרירה..גם זה לא אידיאלי..
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2015 08:45 |
|
| |
היי Married, 1. אני כותבת כאן מכוח האנרציה, אבל כנראה כמו שאמרה אלמירה, זה לא מקום לנשואים. כל מילה מתקבלת בחשדנות, אי הבנה או אמון 2. אולי זה לא הובן, אבל אני לא כותבת כדי "להחצין" את רגשותי דרך הכתב לבעלי..ממש לא. בעלי לא מסתובב בפורומים בכלל, ולא נכנס לפה ולא מעניין אותו בגרוש מה אני רושמת, לגבי מה שהוא הגיב, זה אחרי שאמרתי לו שיש כאלו שלא מאמינים שאין מריבות וביקשתי ממנו להציץ שניה בויכוח, הוא הגיב ספיציפית על דבריו של טום בעמוד הראשון כי זה מה שהוא קרא.. 3. כתגובה על מה שרשמת, אז אם בעלי אומר כנראה שכך הוא חווה את זה. בעלי אומר לי המון פעמים שהוא חש "בזבז" כמה שנים לחינם, ברווקות. אני לא חושבת ככה. אבל כך הוא חווה את זה.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2015 02:26 |
|
| |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2015 02:09 |
|
| |
א. אני מצטרף לכמה הנשואים שנמצאים כאן.. גם אני נשוי, הייתי כאן בעבר והנני כאן שוב כיום.
 |
|
|
|
|
|