כן... אוטוטו זה מתקרב ודוד פרלמן יעזוב את המקהלה ( אם הוא עדיין לא עזב...) דוד פרלמן - הוא אחד מגדולי הפרחים שפרחי מיאמי ייצרה לנו במשך עשרות שנותיה.
לא רק בגלל אופיו ותכונותיו האישיות והאנושיות אלא גם משום קולו ויציבות קול, דיוק בדברים הקטנים - בקאצ'ים, בסלסולים. ב-ה-כ-ל.
בעוד זמן לא רב נתחיל לדבר אליו געגועים ובערגה לימי הזוהר שלו במיאמי. נקרא לו 'דוד פרלמן האגדי'.
האם אנחנו מצליחים להפנים כעת שהוא אחד מהגדולים? יש לנו כח להרגיש לחיות ולחוש את 'עכשיו', כעת או שמרוב שהוא מהפנט אותנו עד כדי כך אנחנו צריכים לצבוט את עצמנו - כדי להזכיר לנו שמדובר בתופעת פלא שאוטוטו הקול הילדותי יתחלף לו בקול אחר - אבל פשוט לא עושים זאת כי אנחנו לא מעכלים את הפלא הזה...?
האם אנחנו צריכים לחכות ליום שאחרי כדי לדעת מי הוא דוד?
לא מספיקים שנותיו כדי להמחיש לנו במי מדובר? 5 שנות הופעות בפרחי מיאמי מסביב לעולם - לא דיי בכך?
אלבום פרטי שלו (miracles), לא מספיק נותן לנו תחושה שזה מישהו מזן נדיר?
עכשיו אנחנו יכולים ליהנות ממנו כל רגע משירתו, לנצלו עד תום ולהפיק ממנו בשבילנו הנאה מירבית שלא תשוב עד לפרח הבא, שחוץ מלקוות שהוא יהיה יותר טוב ומשובח מדוד, לא נותר לנו יותר מידי מה לעשות...
יש מה לומר אחרי שראיתי הוא השתנה הקול שלו והביטחון שלו הידע בשירה פשות הכל לדעתי אם הוא שומר על זה (כגון השאר במיאמי) יצא לו מזה הרבה (דוגמה לאחד ששמר: מרדכי שפירא)
נשלח ב-30/7/2015 19:28
מיאמישר כתב:
קצת לא ראיתי כל כך סולו שלו כדי להגיד איך הוא היום
מיאמישר- במקום לחפש בכל המייל, כנס לדרייב של המייל. כל ההסרטות מסודרות שם. ותראה סולואים מעודכנים.
נשלח ב-30/7/2015 18:40
בקרוב תקבל את ההפתעה ויהיה לך הרבה מה להגיד
נשלח ב-30/7/2015 17:21
קצת לא ראיתי כל כך סולו שלו כדי להגיד איך הוא היום
נשלח ב-30/7/2015 17:18
ראית את ההסרטות מההופעות האחרונות? )יש הרבה במייל)
לא אמרתי שהוא מזייף ואפי' אמרתי שיש לו קול נדיר ורק אמרתי שהוא לא אוהב כל כך (כך זה נירא) לעמוד ולשיר כמו הרשימה שרשמתי למלעה ואולי היום זה אחרת אני מדבר על 2012
נשלח ב-29/7/2015 13:15
ניורק - בא נהיה אופטימים, שירחמיאל ימצא ילד אפי' יותר טוב מדוד. אחרי הכל אנחנו נהנה יותר:)
נשלח ב-29/7/2015 13:02
גם לי נראה כך. אלא אם כן ירחמיאל ימצא ילד מוכשר במיוחד ..ואת זה נוכל לדעת רק בהופעת מיאמי הקרובה בעוד חודשיים. בכל מקרה כרגע אין לו מחליף..
אני חושבת שהוא עולה על יאיר וארי, סוג הקול לא ניתן להשוואה, אך בדיוק וחוסר זיוף. עם כל הכבוד לארי ויאיר ואפילו קצת יושי, כולם צעקו. דוד פרלמן לא צעק.
נשלח ב-28/7/2015 16:22
greenie כתב:
אני מסכימה שדוד פרלמן נכנס לרשימת עשרת הגדולים של הסולנים הטובים ביותר של פרחי מיאמי מכל הזמנים. .
גם לדעתי אבל יש קול יפה ויש מומחיות שירה על הבמה לו יש קול יפה ואפילו נדיר אבל מומחיות על הבמה עדין לא כמו של שאול, יושי, יאיר, עודד, ארי גולדוורג וכדו'
נשלח ב-18/7/2015 23:02
אני האמת יותר אוהבת את הקול שלו יותר 'עבה' יחסית(כמו שהיה בתקופה האחרונה) .בתור ילד היה לו קול מאוד מאוד דק.עכשיו יש לו קול מאוזן..לא עבה ולא דק..:-)