זה המקום לעדכן על התקדמותכם במשימה. הרעיונות שווים לכולם! רק תבחרו! יש לכם עוד רעיון ? הוסיפו!
הנה כמה רעיונות לדוגמא:(אין חשיבות מסויימת לרעיונות והכל הועלה ישר מהראש לכאן)
להתקשר לרימון/אתרוג ולומר להם שיש קשיים בגלישה דרכם במילים מסויימות בפורום פרחי מיאמי החדש.
לשמוע דיסק כל שהוא של פרחי מיאמי ולכתוב עליו סיקור.
לצפות ב-DVD לשעבר או בקטעי הסרטונים הרבי מההופעות שישנם בפורום ולכתוב עליהם סיקור באשכול ולכתוב עליו סיקור בפורום.(קישור)
לדבר עם חבר/ה על פרחי מיאמי תוך כדי שדוחפים לו/ה ביד דיסק כל שהוא של מיאמי ולספר לה כמה הוא יפה ושי/תשמע וי/תקשיב (וכמובן תחזיר לאחרי 3-4 ימים...) ולומר לו/ה שלא להוריד או להעתיק משם....
לחשוב על רעיון של אשכול לפורום פרחי מיאמי החדש. (לעזרה).
לבקש שירי מיאמי בתוכניות הרדיו השונות.
לדרג את את השיר 'אט אט' במצעד (ניתן עד יום שלישי הקרוב בבוקר- קישור)
להביא חברים/ות חדשים לפורום פרחי מיאמי החדש.
להשתתף יותר באשכולות הפורום (לא רק לכתוב 'שלום', 'לילה טוב' וכד'). לדוגמא
בהצלחה לכולכם/ן
נשלח ב-28/8/2015 18:00
וואו יפה ניורק!גם על זה מגיע לך צל"ש! לי יש חברה שיצא לי לדבר איתה באקראי (תוצאה של צלצול הפלאפון שלי..)על מיאמי,והתברר שהיא אף הייתה בפורום!זו הייתה ממש הפתעה נעימה
נטסון אתה אמיץ, כי לגשת לחבר ולהציע לו לשמוע דיסק של מיאמי אצל הבנים לפחות זה דבר לא רגיל בכלל. אני גם ניסיתי אבל לא ממש הצלחתי לגרום להם להתלהב. יש לי חבר שקטן ממני שדווקא כן הצלחתי להלהיב אותו ממש ברמה שהוא צופה כמעט כל שבוע בפורום. אבל עדיין לא מעוניין להיות חלק ממש מהפורום.
נסחפת עם ההגדרות.
שניכם טסים לרבי? "סחוב" אותו להופעה!
נשלח ב-28/8/2015 17:50
נטסון אתה אמיץ, כי לגשת לחבר ולהציע לו לשמוע דיסק של מיאמי אצל הבנים לפחות זה דבר לא רגיל בכלל. אני גם ניסיתי אבל לא ממש הצלחתי לגרום להם להתלהב. יש לי חבר שקטן ממני שדווקא כן הצלחתי להלהיב אותו ממש ברמה שהוא צופה כמעט כל שבוע בפורום. אבל עדיין לא מעוניין להיות חלק ממש מהפורום.
נשלח ב-26/8/2015 20:42
netson כתבה:
netson כתב:
netson כתב:
אני בל"נ לוקח ע"ע לכתוב סיקור על הדיסק 'רווח'.
לתת לחבר דיסק של מיאמי על מנת שיקשיב( ושהוא יחליט כמובן אם ברצונו לקנות).
לדרג את המצעד(כבר דירגתי).
ולהשתתף יותר.
זהו לבינתיים
המשימה הראשונה - בקרוב. המשימות השניה ושלישית - בוצעו! משימה רביעית - מבוצעת כל העת בעז"ה.