בית פורומים בחדרי חרדים

תחום הטיפול בנושרים פרוץ

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-11/8/2015 16:34 לינק ישיר 
תחום הטיפול בנושרים פרוץ

תחום הטיפול בנושרים פרוץ - המטפלים בנושרים עושים שמות בציבור החרדי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/12/2022 18:27 לינק ישיר 

אתה טרול מוזר מאוד, עוד לפני שנדבר על טיפולים נפשיים אנחנו חייבים נוירולוג (לא הניק) שיסביר לנו מה עובר לך במוח.

בשביל לסבר את אוזניך אסב את תשומת ליבך לנקודה מסוימת, אחת מתוך רבות. מטפל רגשי או מדריך נוער, הוא כמו אינסטלטור - מגיע לתקן רק אחרי שנוצרת בעיה. אתה מכיר אינסטלטור שכולם כולם מסכימים שהוא היחיד הכי אטרקטיבי מכל הבחינות??

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/12/2022 08:58 לינק ישיר 

הבעיות של נושרים ונושרות הם אינסופיות ואפשר לומר שגם היום 2022 אין מקום מסודר שהציבור סומך עליו לטפל בכל מיני הבעיות 

(1)  בעיות בין ההורים
(2) בעיות נפשיות
(3) בעיות  כלכליות  הבחור או הבחורה לא מקבלים אפילו שקל לצרכיהם הכי בסיסים 
(4) בעיות במשפחה , יחס מפלה  או פוגעני של ההורים לילדים
(5) חוסר חמימות ויחס  נעים  בבית
(6) נכלוליות וחוסר יושרה , כן , יש בתים חרדים שהילדים מזהים אצל ההורים חוסר יושרה אפילו בביזנס של ההורים וזה גורם לילדים הרמת גבה וזעזוע * ילדים יודעים הכול זאת לא רק סיסמה ילדים חכמים מזהים כל תהליך הכי קטן הקיים אצל הוריהם  ועוד 

בכלל שליטאים קרים ללא רגשות מטפלים בבעיות שהם בעצמם יוצרים  זה הזוי 

המטפלים בנושרים היום בחלקם הם אותם  חלק מהמורים ורבעס של החיידרים הליטאים סאדיסטים שמצאו פעילות משודרגת  

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/4/2022 14:12 לינק ישיר 

מה שמעניין שבהחלט הציבור הדתי לאומי נחשב ציבור מודרני ופתוח ואצל הציבור הזה יש כמויות נושרים 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/4/2022 14:10 לינק ישיר 

יוחנןש כתב:
אז מה אתה מציע?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/11/2021 15:37 לינק ישיר 

1 ) יש את המטפלים עם הגישה אף אחד לא מבין כלום חוץ ממני 

2 )  יש עם גישה מזלזלת כמו  אין להם תקנה בכל מקרה 

3 ) מקמבנים  " פיתרונות "   ומסירים אחריות 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/6/2018 16:44 לינק ישיר 

לגבי שכר לימוד אנילא יודע

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/6/2018 16:02 לינק ישיר 

יש מקצוענים בכל מקום.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/6/2018 13:46 לינק ישיר 

אבן_היחיד כתב:
להפתעתי. אינכם מכירים את הפתרונות.
ישנה ישיבה בצפון, ישיבת "כפר זיתים" בראשותם של שני אנשי חינוך, הרב פרנק, וראש הישיבה, הרב רובינפלד. העושים גדולות ונצורות בהצלת ובשיקום הנוער הנושר, ועם קבלות על הצלחות.

בס"ד
לפני שנים שמעתי על ישיבה [איני יודע אם מדובר בזאת שכתבת] שיש בה המון טיולים, שיחות, רכיבה על סוסים, נגרות ועוד ועוד.

אממה? נכון לימים ההם השכ"ל עמד על 5K לחודש. אז במחילה מכבודם, זו חתיכת משכנתא [תרתי משמע].

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/6/2018 13:09 לינק ישיר 

אבן_היחיד כתב:

ישנה ישיבה בצפון, ישיבת "כפר זיתים" בראשותם של שני אנשי חינוך, הרב פרנק, וראש הישיבה, הרב רובינפלד. העושים גדולות ונצורות בהצלת ובשיקום הנוער הנושר, ועם קבלות על הצלחות.

ישנם פתרונות אבל המקצועיים שבהם מועטים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/6/2018 12:14 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/6/2018 21:25 לינק ישיר 

מקביסט כתב:

בס"ד

פרוץ, ועוד איך. ואשמים בעיקר המחנכים,אך לא פחות העיריות [בעיקר החרדיות] שנוער נושר בתחוםאחריותן.

לדוג,: באתי למנהל אגף בעיריה חרדית, ואמרתי לו שאני מוכן להתנדב [רק שתבינו שעה סטודנטיאלית של טיפול אצלי נע בין 250- 600 ש"ח] בלילות כמה פעמים בחודש,ולהיות בסטנד ביי כדי לדבר איתם, ולהשריש להם את השיטה שלי. שאל אותי מה הקשר בין השיטה לנוער נושר?! עניתי בפשטות, הנוער מגיע לרחובות, ביחד עם נערות... ואם ישלטו ביצריהם ויהיו מסופקים, זה ימנע מערבוב [לפחות קצת] בין המינים, הריונות מחוץ לנישואין,הפלות , וד"ל.
מה ענה ה"חכם"? אצלנו אין דבר כזה"!!!
אז אםאלו האנשים שאחראים , מה הפלא?!

לא כולם כאלו,
אבל לצערי בהחלט יש כאלו וגם בתפקידי מפתח,
אינני מקנא בגהינום של העסקנים\אנשי ה"חסד" הללו,
הרבה דמים (תרתי ויותר מתרתי משמע) על ידיהם.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/6/2018 20:42 לינק ישיר 

מקביסט כתב:
בס"ד

פרוץ, ועוד איך. ואשמים בעיקר המחנכים,אך לא פחות העיריות [בעיקר החרדיות] שנוער נושר בתחוםאחריותן.

לדוג,: באתי למנהל אגף בעיריה חרדית, ואמרתי לו שאני מוכן להתנדב [רק שתבינו שעה סטודנטיאלית של טיפול אצלי נע בין 250- 600 ש"ח] בלילות כמה פעמים בחודש,ולהיות בסטנד ביי כדי לדבר איתם, ולהשריש להם את השיטה שלי. שאל אותי מה הקשר בין השיטה לנוער נושר?! עניתי בפשטות, הנוער מגיע לרחובות, ביחד עם נערות... ואם ישלטו ביצריהם ויהיו מסופקים, זה ימנע מערבוב [לפחות קצת] בין המינים, הריונות מחוץ לנישואין,הפלות , וד"ל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/6/2018 20:41 לינק ישיר 

זה לא קשור גם אם מציעים או מייעצים וכולו וכולו לצעירים ללא מסגרת או שמעוניינים או מתלבטים לעזוב את המסגרת ללכת לצבא וכולו זה הזוי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/6/2018 20:35 לינק ישיר 

תוקן על ידי אפגעהיטן ב- 10/06/2018 20:41:33

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/4/2018 13:04 לינק ישיר 

בס"ד

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > תחום הטיפול בנושרים פרוץ
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext