זה בשביל רציף, לא בשביל אף אחד אחר.
(סוג של לעג לשפיטה ע"פ שפת גוף בשעת לחץ)
נשלח ב-25/8/2015 12:19
בסד
דוד השאלה ממש לא במקום...
נשלח ב-25/8/2015 12:08
מענין לענין באותו ענין, בחורה שיושבת עם רגליים פתוחות, זה מראה על פתיחות, או שהיא סתם זו..?
נשלח ב-24/8/2015 12:41
צדיקונת כתבה:
אויי נראה לך שנפגעתי...?
סליחה אם נפעגת, כי לא התכוונתי!
התכוונתי לזה שמתפלספים פה לא באמת על התוכן אלא על שתי נקודות מסביב שגם ככה יש לך דיעה בנושא ואתה לא בדיוק עומד לשנות תדיעה בשאלה הספציפית הזאת לפי מה שזה נראה...הבנתוש?
אני כן מוכן לשנות את הדיעה שלי.
לא נפגעתי, אלא שכתבת דברים מיותרים, שאני חולק על כל מה שאני שומע כאן.
התכוונתי לזה שמתפלספים פה לא באמת על התוכן אלא על שתי נקודות מסביב שגם ככה יש לך דיעה בנושא ואתה לא בדיוק עומד לשנות תדיעה בשאלה הספציפית הזאת לפי מה שזה נראה...הבנתוש?
נשלח ב-23/8/2015 15:33
צדיקונת כתבה:
דודכהן822 כתב:
אז הסיפורים שלה לא מראים על פתיחות כי היה לה ענין לספר אותם, אבל רגליים סגורות בטוח אומר שהיא סגורה. הרי איזה ענין יכול להיות לה לשים רגל ימין על רגל שמאל??! (אנשים מוזרים אתם)
פחחחחחח הצחקתני:)
זה נראה רציף שאתה נעול על דיעה וסתם שאלת..כל מה שעונים לך יש לך תירוץ...לא באמת בא לך לך להפנים מה שחושבים כאן החברים בנושא הזה...זאת דעתי...
לפי דעתי את מכלילה, אמרתי את דעתי בנושא אחד ויחיד שהוא שונה מדעת דוד כהן.
אני מקווה שאת לא יורדת עלי כי לעגתי לך שהכרזת : אלוללללללללללל
אז הסיפורים שלה לא מראים על פתיחות כי היה לה ענין לספר אותם, אבל רגליים סגורות בטוח אומר שהיא סגורה. הרי איזה ענין יכול להיות לה לשים רגל ימין על רגל שמאל??! (אנשים מוזרים אתם)
פחחחחחח הצחקתני:)
זה נראה רציף שאתה נעול על דיעה וסתם שאלת..כל מה שעונים לך יש לך תירוץ...לא באמת בא לך לך להפנים מה שחושבים כאן החברים בנושא הזה...זאת דעתי...
נשלח ב-23/8/2015 10:17
נשלח ב-21/8/2015 11:52
בחורה שלא נותנת לך להשחיל מילה בדייט, זו בחורה שתרצח אותך על השחלת מילה בחיים המשותפים. ברח כמו מאש.