| נשלח ב-24/8/2015 22:03 |
|
| |
למה יש כאלה שלא יוצאים כל כך טוב בתמונה ?...
אולי הם קבלו הרבה ביקורת בבית, אז הם חוששים מה יהיה בעת צילום התמונות ?... אולי אין להם ביטחון /לגבי המראה שלהם ?.... הם ריגשיים או ריגושיים או מתרגשים או אין להם שקט פנימי, או שמא הם חוששים ודואגים מה יהיה ?... הבו נא את דעתכם הרמה והמקצועית, צילום תמונות זה גם לצורך שידוכים, וגם בעת כלולות ושמחות בע"ה אז מה עושים עם המטרד הזה ?  תודה רבה ! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/9/2015 14:25 |
|
| |
| ניוטרל כתבה: |  |
| רציף כתבה: |  |
עם קצת השקעה כל אחד יכול להצליח בתמונות, במקרה ויש נתונים סבירים.. טוב שיהיה אור צהוב ובערב או בלילה. אומרים שבאור יום - התמונה גם מצליחה. עדיף שיהיה מצלמה ולא פון מצלמה.. להגיע לבושים יפה, ועם מצב רוח. רצוי שהצלם יהיה לו חוש הומור. לא מומלץ ללכת לצלם, מנסיון, לא איכפת לו, הוא מצלם עשר תמונות וזהו, לא איכפת לו שיצא מוצלח. תבקשו מקרוב משפחה, נראה שבנות מבינות בזה יותר והן ישקיעו בקטע  |
|
הן מבינות גם בלבוש!?!
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2015 01:59 |
|
| |
| רציף כתבה: |  |
עם קצת השקעה כל אחד יכול להצליח בתמונות, במקרה ויש נתונים סבירים.. טוב שיהיה אור צהוב ובערב או בלילה. אומרים שבאור יום - התמונה גם מצליחה. עדיף שיהיה מצלמה ולא פון מצלמה.. להגיע לבושים יפה, ועם מצב רוח. רצוי שהצלם יהיה לו חוש הומור. לא מומלץ ללכת לצלם, מנסיון, לא איכפת לו, הוא מצלם עשר תמונות וזהו, לא איכפת לו שיצא מוצלח. תבקשו מקרוב משפחה, נראה שבנות מבינות בזה יותר והן ישקיעו בקטע  |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/8/2015 22:24 |
|
| |
עם קצת השקעה כל אחד יכול להצליח בתמונות, במקרה ויש נתונים סבירים.. טוב שיהיה אור צהוב ובערב או בלילה. אומרים שבאור יום - התמונה גם מצליחה. עדיף שיהיה מצלמה ולא פון מצלמה.. להגיע לבושים יפה, ועם מצב רוח. רצוי שהצלם יהיה לו חוש הומור. לא מומלץ ללכת לצלם, מנסיון, לא איכפת לו, הוא מצלם עשר תמונות וזהו, לא איכפת לו שיצא מוצלח. תבקשו מקרוב משפחה, נראה שבנות מבינות בזה יותר והן ישקיעו בקטע נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-27/8/2015 20:14 |
|
| |
וכעת ברצינות! פוטוגני זה לא הכל! יש פוטוגני והוא (למשל) עם קול צורמני כמו של עורב... או פוטוגני ומגמגם... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-27/8/2015 16:50 |
|
| |
אני אישית לא אשלח למשודך את תמונתם בשביל שיתהה על קנקני... אבל לי אישית אין לי בעיה לקבל תמונה...
כי אני לא צריכה יותר משתי פגישות בשביל להבין אם יש שכל מתחת לבלונד... אם לא... אין מה לעשות רק עם פריטי פייס ואם הוא לא יעניין
אותי זה ירד לי מהר המשיכה ... ובהקשר לתמונות... תלוי מי מצלם... אם אני מצלמת +פוטושופ+פילטרים+עיצוב גוף +מחיקת שפם... אני יוצאת סבבה!
|
|
| נשלח ב-27/8/2015 16:40 |
|
| |
| uניק כתב: |  | ת. ביפים. לא שיש לי בעיה באיך שאני יוצאת(ויש לי במה להתגאות...) ד! |
|
וואללה? תראי מה זה... אני גם יוצאת זוועה בתמונות... וגם נראת זוועה מציאותית... איי איי .. מי שאמר שבלונדיניות נהינות יותר.. שיישרף לו
|
|
| נשלח ב-26/8/2015 22:47 |
|
| |
| uניק כתבה: |  |
| רציף כתב: |  | | uניק כתבה: |  | תודה טום שהסברת את דבריי. אני מפחדת שהבחור יתלהב רק מהמראה החיצוני ולא ישפוט אותי לפי הפנימיות. הרושם החיצוני עלול מאוד לבלבל,במיוחד אצל גברים, ואז קשה להוריד אותם מהעץ... |
|
|
|
יש הבדל אם הבחור מגיע לפגישה בהרגשה שהוא רוצה את הבחורה בגלל התמונה שראה לבין בחור שלא מגיע עם צפיות ובסוף פוגש משהי וואו... |
|
אז הבחור מתבלבל לחלוטין, מסכן  עדיף שיקבל תמונה, יתבונן בנתונים, ויתחיל לעכל שלא הכל זה יופי, ויגיע בשל לפגישה . אלא שעושה רושם שיש לך סיבה/סיבות אחרות למה לא להראות תמונה לפני כן (אם הוא מתעקש על תמונה, שילך..) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2015 22:11 |
|
| |
| mademoisel כתבה: |  |
| רציף כתבה: |  | למה יש כאלה שלא יוצאים כל כך טוב בתמונה ?...
|
|
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2015 22:09 |
|
| |
| uניק כתבה: |  | תודה טום שהסברת את דבריי. אני מפחדת שהבחור יתלהב רק מהמראה החיצוני ולא ישפוט אותי לפי הפנימיות. הרושם החיצוני עלול מאוד לבלבל,במיוחד אצל גברים, ואז קשה להוריד אותם מהעץ... |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2015 19:51 |
|
| |
| רציף כתבה: |  | למה יש כאלה שלא יוצאים כל כך טוב בתמונה ?...
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2015 18:38 |
|
| |
יש אנשים יותר או פחות פוטוגנים...
ויש את אלה שמאשימים תצלם:)
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2015 17:56 |
|
| |
חחחחחחחחח יוניק
את מזכירה לי מקרה הפוך....
שידוך שהציעו לי בזמנו ולא רציתי לגשת אז שלחו לי תמונה שאראה (כן, כדי לקנות אותי...) אבל מה לעשות, מזה פחדתי אז סירבתי לראות!!! שונא שמנסים להשפיע על השכל בדרכים שבהם השכל לא עובד...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2015 16:54 |
|
| |
תודה טום שהסברת את דבריי. אני מפחדת שהבחור יתלהב רק מהמראה החיצוני ולא ישפוט אותי לפי הפנימיות. הרושם החיצוני עלול מאוד לבלבל,במיוחד אצל גברים, ואז קשה להוריד אותם מהעץ...
|
|
|
|
|