|
|
| נשלח ב-17/12/2015 18:36 |
|
| |
עשרות תלמידות מסמינר "גברא" באלעד, הפגינו בלשכת ראש העיר נגד ההחלטה לסגור את הסמינר. אם לתלמידות אמרה לכיכר השבת "לא נוותר עד שהסמינר יזכה לתנאים כמו כל הסמינרים בעיר" ... בשיחה עם "כיכר השבת" הסביר בשבוע שעבר ראש העיר ישראל פרוש כי "לפני פתיחת שנת הלימודים ביקשו ממני הרב דרעי והרב בן צור יחד עם הרב קריספל, שנסייע לכך שייפתח סמינר אחד ספרדי בעיר. הם אמרו כי הם רוצים את קיום הוראתו של נשיא מועצת חכמי התורה הרב שלום כהן שליט"א, וזאת לטובת תלמידות העיר.
אוי להם לספרדים הנבערים שנציגיהם המושחתים הם אלו שדופקים אותם...
|
|
|
|
| נשלח ב-22/12/2015 20:57 |
|
| |

אוי להם לספרדים הנבערים שאין להם תקנה עולמית לא בזה ולא באבא!
|
|
|
|
| נשלח ב-22/12/2015 22:09 |
|
| |
כמה אכזריות ורשע באסיר המשוחרר.
אני דיקטטור, מי שלא שומע לי אראה לו מה זה בדרכי מאפייה שלמדתי בכלא.
סמינר גברא לא רוצה להיות כפוף אליך, נקודה, עזוב אותם. קול ברמה לא כורע ומשתחווה להמן, עזוב אותם.
לא, אני אחליט, אני אנווט, ויש לי דרכים של שילטון: כסף, איומים, ג'ובים וכו' וכו'.
אוי לך מיום הדין!
|
|
|
|
| נשלח ב-22/12/2015 23:42 |
|
| |
ברכות יעטירו על ראשו, מי היה מאמין שמצויים בינינו קדושי עליון טמירים כמו בדורות קדומים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-24/2/2017 10:33 |
|
| |
"אני מתבייש, אבל נגד": ש"ס הצביעה נגד חוק הנלחם באפליית מזרחים
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/5/2020 12:12 |
|
| |
שוב חוזר הניגון...
"המרא דאתרא" הספרדי חושש מאוד שמא ח"ו תהיה... פגיעה בהכנסות המליונים שמניבים לו מוסדותיו "המפוארים" שבראשותו (אשר הצלחתם המטאורית להנפיק בכל שנה גייסות של שבאב המלסטמין את הבריות, היא מן המפורסמות...), ולשם כך הוא הוציא בלי להתבלבל "פסק הלכה" האוסר לפתוח מוסדות חדשים... ומי התגייסו לעזרתו? מושחתי ש"ס כמובן...
אוי להם לספרדים הנבערים שאין להם תקנה עולמית!

בישיבת מועצה סוערת בעיר אלעד, שלושה מחברי סיעת ש"ס במועצה הצביעו בניגוד לדעתו של נשיא המועצת הגר"ש כהן, ותמכו בהחלטת ראש העירייה פרוש שלא לפתוח מוסדות חדשים בעיר ובכך פגעו בבנות הספרדיות בעיר שמשוועות למוסד חינוכי.
https://www.bhol.co.il/news/1102223
|
|
|
|
| נשלח ב-24/5/2020 11:21 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-15/10/2020 00:42 |
|
| |
למה רק השדרנים הספרדים מדבררים כל היום את הקורונה והסגר וכו' וכו' ומצטטים מפי קדשו של גמזו (ספרדי?) כמפי השכינה....??
|
|
|
|
| נשלח ב-15/10/2020 17:06 |
|
| |
בספרים הקדומים של גדולי חכמי המזרח כתוב שלא יזכירו את שם המגיפה, וכך תמוגר המגיפה. אכן חבל שנבערי דורנו אינם נשמעים לחכמי הדורות הראשונים
|
|
|
|
| נשלח ב-15/10/2020 21:05 |
|
| |
תפנה ישירות אל ישי כהן ואל אבי מימרן. דוקא אנשים נחמדים שאהובים גם על אשכנזים (עד לקטע זה של הנגיף...)
|
|
|
|
| נשלח ב-18/10/2020 03:36 |
|
| |
תלמודי תורה וישיבות לא. חתונות כן.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/10/2020 18:07 |
|
| |
| מלפפוןמתוק כתב: |  | למה רק השדרנים הספרדים מדבררים כל היום את הקורונה והסגר וכו' וכו' ומצטטים מפי קדשו של גמזו (ספרדי?) כמפי השכינה....??
|
|
לא מצאת מקום יותר טוב לשאול את שאלתך? למה אתה מקפיץ אשכול של ביזוי קהל קדוש בישראל? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-21/10/2020 18:58 |
|
| |
ואחרי ששה ימים שהמלפפון הטיפש עשה זאת אתה - המוחה - עושה זאת בעצמך!!
|
|
|
|
|