בית פורומים בחדרי חרדים בני ברק

סוזוקי באלנו ישנה- נוסעת ללא נהג?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-28/8/2015 13:56 לינק ישיר 
סוזוקי באלנו ישנה- נוסעת ללא נהג?

לעוברים והשבים ליד המעון של סוויסה שבסמטת אזר פינת העלייה השנייה התגלה מחזה מעניין:סוזוקי באלנו מוסעת (כמעט) ללא נהג... רק במבט בוחן הבחנתי שליד ההגה ישבו או עמדו שני זאטוטים המשחקים ברכב.לידם ומאחוריהם נתלה עוד ילד בהיפוך כשרגליו קרבות להגה וראשו ליד ריצפת הרכב.מדובר בגרוטאה ישנה ,שהפרונט שלה מפורק וכנראה ננטשה על ידי הבעלים.אבל, הוא שכח לנעול את הדלתות, כך שילדים קטנים החלו להשתלט על הגרוטאה ולהסיעה הלוך ושוב =במעלה הרחוב.מחזה מעניין -בבין הזמנים.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/8/2015 01:47 לינק ישיר 

מדהים. נשמח לקבל גם תמונות, אם יש.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/8/2015 08:39 לינק ישיר 

סכנת נפשות, מקווה שדאגת שיטפלו במטרד הזה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/8/2015 13:40 לינק ישיר 
הסוזוקי באלנו מונחת פה כשלושה חודשים

לפני כשלושה חודשים ,או ארבעה,הובאה הגרוטאה הזו ,במלוא כיעורה הקידמי,למקום.תחילה הסתובבו לידה מספר  בחורי ישיבה כמכונאים הבאים לתקן אותה ,והביאו כלי עבודה.איך אני יודע?-כנהוג בבני-ברק, אחד עוסק במלאכה , וקהל גדול צופה מסביב לראות את הפלא...=הוא מתקן במו ידיו! -לא על ידי עובד זר ,ולא על ידי מכונאי בתשלום... אכן פלא...
אז גם אני הייתי בקהל...
 כידוע -לו היתה מונחת שם ערימת גזם מהגינה או, שמא, מספר לבנים -היתה העירייה מגיעה כמאליה -ורושמת קנס לבניינים שבסביבה.מכאן-שבוודאי עובד עירייה זה או אחר ראה את הגרוטאה הזו -ולא נעשה דבר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/9/2015 16:41 לינק ישיר 
הסוזוקי -או מה שנותר ממנה-עדיין במקום

אתמול עברתי ליד המקום : ס.אז"ר 10 , והסוזוקי באלנו "המפוארת" עדיין במקום.קבוצת ילדים התגודדה סביב הגרוטאה .אוחזים בהגה הלוך ושוב ונוגחים עימה ברכב ישן שחונה לפניה.הרכב אינו שייך למי מהמעון ,ומידי כמה ימים מגיע מישהו מטעם הבחור בעל הגרוטאה לפרק צמיגים .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/9/2015 09:39 לינק ישיר 
הגרוטאה ,או רכב אין לו הופכין

לבעל הסוזוקי נימאס מהזזות הרכב הלוך ושוב.הוא פירק את הגרוטאה לחלקים וחלקי חלקים  -שיהייה  ברור שאינו מתכון להשמיש את הסוזוקי אי פעם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/9/2015 18:21 לינק ישיר 
נכון להיום : רק מעט נותר

נכון להבוקר : נותרו רק מעט מהסוזוקי -וכול זוהרה - הועם.
מספר הרכב שהיה רשום עליו - נעקר ממקומו .שתי דלתות מהארבע חסרות -כך שכל זאטוט יוכל להיכנס לגרוטאה -ולשחק בה.הרכב הזה הינו רק גרוטאה אחת מתוך שלוש! -המצויות במקום בזו אחר זו ומשוות לקטע הרחוב הזה אווירה של מגרש גרוטאות...
אני מניח שישנם כאלה שהיו מציירים ציורי רחוב על הגרוטאות .
או אולי כדאי לרשום את האזור כאיזור מתוייר ולהעלות אליו לרגל תיירים להצצה במוסיאון למכוניות ..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/9/2015 18:56 לינק ישיר 

נשמח לתמונות

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים בני ברק > סוזוקי באלנו ישנה- נוסעת ללא נהג?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext