|
|
| נשלח ב-26/9/2015 20:30 |
|
| |
בחור או בחורה ללא אינטרקציה חברתית
אם תשמעו על בחור או בחורה שהם טובים ועדינים רק טיפוסים סגורים ולא חברותיים
הם לא רבים עם אחרים אבל גם אין להם אינטרקציה האם זה יפריע לכם ?
יש שקטים מדאי שזה יכול להראות על בעיית תקשורת ויש שפשוט הם עדינים ופחות מראים את האנרגיות בחוץ
|
|
|
|
| נשלח ב-14/11/2015 23:13 |
|
| |
אינטראקציה ותקשורת=כימיה בין בני זוג או שזה קיים או שזה לא קיים. מקביל למשיכה...:)
|
|
|
|
| נשלח ב-7/11/2015 23:00 |
|
| |
ובמחשבה עשירית, יש הגיון להגיד שאצל חלק זעיר מהחסידים יש יותר גירושין, זה מצוי מסתבר אצל החסידים שמתחתנים בגיל מאוד צעיר, ושמעתי אכן שמועה כזאת בעבר. ואין לזה קשר לסיגנון הפגישות הנהוגות אצל החסידים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-7/11/2015 22:22 |
|
| |
| אייזין כתבה: |  |
| רציף כתב: |  | | אייזין כתבה: |  | אני חושב שהנתונים בשטח מוכיחים שיש כן עליה בגירושין במגזר החסידי |
|
|
|
אכן הציבור החרדי הולך וגדל ולכן הנתונים עולים
אך עדיין הציבור החסידי אחוזי הגירושין גבוהים מחלקם היחסי באוכלוסיה |
|
פעם שלישית מר אייזין, כנראה יש לך צמר גפן באוזניים, מר אייזין, זה לא נכון שהחסידים מתגרשים יותר מאשר שאר החרדים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2015 14:10 |
|
| |
אייזין, אתה שם לב שמדובר פה כבר בחפירה מעמיקה? דיי!
|
|
|
|
| נשלח ב-26/10/2015 15:08 |
|
| |
| אייזין כתבה: |  | אני חושב שהנתונים בשטח מוכיחים שיש כן עליה בגירושין במגזר החסידי |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/10/2015 14:02 |
|
| |
אני חושב שהנתונים בשטח מוכיחים שיש כן עליה בגירושין במגזר החסידי
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2015 16:47 |
|
| |
| אייזין כתבה: |  | לצערנו הגירושין בציבור החסידי הולכים וגדלים וייתכן שחלק מזה נובע מחוסר היכרות מוקדמת |
|
לצערינו הגירושין בכל העולם הולך וגדל, החסידים לא מתגרשים יותר ממגזר אחר ביהדות החרדית נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2015 16:27 |
|
| |
אנשים מופנמים קשה להם להראות אהבה
וזה מתכון לבעיות
|
|
|
|
| נשלח ב-14/10/2015 21:54 |
|
| |
תלוי באיזה חסידות אני מוחה על ההכללה. אל תשוו את גור ותולדות אהרון, לחסידות בעלז או קרלין
|
|
|
|
|
| נשלח ב-14/10/2015 21:53 |
|
| |
לצערנו הגירושין בציבור החסידי הולכים וגדלים וייתכן שחלק מזה נובע מחוסר היכרות מוקדמת
|
|
|
|
| נשלח ב-9/10/2015 09:52 |
|
| |
| אייזין כתבה: |  | הבעיה היא שבציבור החסידי אין כל כך הרבה פגישות |
|
בציבור החסידי יש פגישות כפי הצורך,, בציבור החסידי הרי מבררים לעומק, והפגישה היא כדי לשים לב אם יש נשיאת חן, המסקנא : אין בעיה בציבור החסידי נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-9/10/2015 09:48 |
|
| |
| אייזין כתבה: |  | בדרך כלל מי שמופנם וסגור בחברה יהיה כך גם בבית |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/10/2015 02:31 |
|
| |
זה מאד תלוי, אם הוא חנון כזה שלא יודע לעשות כלום - אז לא. אם הוא אדם יותר שקט ורגוע אז מה הבעיה..זה אפילו מעלה כי הוא יהיה איש משפחה!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-8/10/2015 01:12 |
|
| |
אז תשנה את השאלה: האם מתאים לכם להתחתן עם אדם סגור ומופנם?
תשובתי: בחיים לא. אני מעדיפה אדם חם ופתוח ואפילו דוגרי. רק לא בונקר מהלך
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
1 2 סך הכל 2 דפים.
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|