נפגשתם מספר פעמים והקול הפנימי האינטואיציה הנשמה אומר לכם לא להמשיך.. אבל , פה האבל, מגיע עם הרבה דעות שכן צריך להמשיך. וכאן למשפחה ולחברה יש הרבה כוח עד כדיי סגירת שידוך עם בחור/ה שלכאורה הקול הפנימי לא מסכים.. נתקלתם בזה
ואיך הגבתם.
??
נשלח ב-17/12/2015 23:33
bm308 כתבה:
נושא חם.. האמת שזה קשה להיות בכזה מצב כי הכי בא לפגוש מישהו ולהרגיש בכל רמ"ח ושס"ה שזה הבאשערט.אבל כשזה לא קורה וצריכים להחליט לפי הרגש שיתפתח לאדם אחר רק בתוך ארבע חמש פגישות אז זה סוג של עבודה... לרצות עוד פגישה להיות יותר ממוקדים הציפיות גדלות וכששום דבר לא זז קשה להחליט.אני יכולה לומר על עצמי שכשאני הורדתי אחרי שדברים יתקדמו אני עומדת מאחורי זה ויודעת את הסיבה האמיתית.לדעתי, לומר שהסיבה היא בגלל שלא היתה משיכה וכדו'זה ממש מעטפה אטומה אבל בתוכו בפנים חייבת להיות סיבה לזה שאין פתיחות ורגש, איזה נתון מסוים שהפועל יוצא שלו יוצר איזה שהוא מחסום לרגש.לדעתי חייב להיות תכלית ל'תירוץ' כזה ואני מכירה אותו מעצמי..
קרה לי ממש ממש לאחרונה, אני טיפוס שלא מושפע מלחץ סביבתי מכל סוג שהוא אז לא זה מה שדחף, אבל פשוט השכל אמר לי להמשיך, כי הפרטים הסתדרו ולא הייתה לי סיבה משמעותית מספיק כדי להוריד אז זה נמשך עוד פגישה ועוד פגישה...
מאידך גיסא לא הייתה לי שום נטיית ומשיכת הלב (דבר שהייתי מצפה אחרי לא מעט פגישות) ולא הרגשתי 'רצון' לפגוש שוב...זה הרגיש מאוד טכני, כמו לפגוש חבר, שמאוד נחמש לפגוש ולפטפט אבל אינלי בעיה שלא לפגוש עכשיו שנתיים...
בסופו של דבר החלטתי שההגדרה למצב היא 'לא מתקדמים לשום מקום' ושאין טעם להמשיך... אולי טעיתי, אדע אחרי ה120 שלי.
נושא חם.. האמת שזה קשה להיות בכזה מצב כי הכי בא לפגוש מישהו ולהרגיש בכל רמ"ח ושס"ה שזה הבאשערט.
אבל כשזה לא קורה וצריכים להחליט לפי הרגש שיתפתח לאדם אחר רק בתוך ארבע חמש פגישות אז זה סוג של עבודה... לרצות עוד פגישה להיות יותר ממוקדים הציפיות גדלות וכששום דבר לא זז קשה להחליט.
אני יכולה לומר על עצמי שכשאני הורדתי אחרי שדברים יתקדמו אני עומדת מאחורי זה ויודעת את הסיבה האמיתית.
לדעתי, לומר שהסיבה היא בגלל שלא היתה משיכה וכדו'
זה ממש מעטפה אטומה אבל בתוכו בפנים חייבת להיות סיבה לזה שאין פתיחות ורגש, איזה נתון מסוים שהפועל יוצא שלו יוצר איזה שהוא מחסום לרגש.
לדעתי חייב להיות תכלית ל'תירוץ' כזה ואני מכירה אותו מעצמי..
נשלח ב-8/12/2015 20:36
לא בעד 100% לב.. צריך עוד קצת תבלינים
נשלח ב-8/12/2015 20:04
אז עכשיו זה יבוא ממישהי שכבר לא רווקה - תסמוך על הלב. אם אין לך רגש כלפיה.ו בכלל, אחרי מס' מכובד של פגישות - אין טעם לגרור את זה. אלא אם אתה רוצה לחיות ככה, שזו הבחירה שלך כמובן...
קרה לי ממש ממש לאחרונה, אני טיפוס שלא מושפע מלחץ סביבתי מכל סוג שהוא אז לא זה מה שדחף, אבל פשוט השכל אמר לי להמשיך, כי הפרטים הסתדרו ולא הייתה לי סיבה משמעותית מספיק כדי להוריד אז זה נמשך עוד פגישה ועוד פגישה...
מאידך גיסא לא הייתה לי שום נטיית ומשיכת הלב (דבר שהייתי מצפה אחרי לא מעט פגישות) ולא הרגשתי 'רצון' לפגוש שוב...זה הרגיש מאוד טכני, כמו לפגוש חבר, שמאוד נחמש לפגוש ולפטפט אבל אינלי בעיה שלא לפגוש עכשיו שנתיים...
בסופו של דבר החלטתי שההגדרה למצב היא 'לא מתקדמים לשום מקום' ושאין טעם להמשיך... אולי טעיתי, אדע אחרי ה120 שלי.