נשלח ב-18/12/2015 02:29
משבר הי,י ש לי שאלה .. הייתם יוצאים עם בחורה שהייתה בטיפול בעקבות משבר שקצת הסתבך והתארך?! זה דבר כל כך נורא?? בכללי טיפול זה משו שנראה לכם שלילי שהוא כתם לבן אדם לכל החיים או שהיתם מתיחסים לזה כמשבר זמני שהיה וחלף ולא אומר שום דבר אמיתי על הבן אדם?
נשלח ב-29/1/2016 14:51
נשלח ב-29/1/2016 09:52
ניוטרל כתבה: רציף כתבה: ניוטרל כתבה: אינני יודע אם איזה דפדפן סלולרי נכנסת! אך נכנסתי כעת ב1 מדפדפני הסלולרי שהתקנתי ולא הייתה שום בעיה!
נכנסתי דרך האפליקציה של אדם
נשלח מהאנדרואיד שלי תוקן על ידי רציף ב- 29/01/2016 09:53:23
נשלח ב-26/1/2016 16:31
רציף כתבה: ניוטרל כתבה: אינני יודע אם איזה דפדפן סלולרי נכנסת! אך נכנסתי כעת ב1 מדפדפני הסלולרי שהתקנתי ולא הייתה שום בעיה!
נכנסתי דרך האפליקציה של אדם
נשלח ב-26/1/2016 12:34
ניוטרל כתבה: אינני יודע אם איזה דפדפן סלולרי נכנסת! אך נכנסתי כעת ב1 מדפדפני הסלולרי שהתקנתי ולא הייתה שום בעיה!
נשלח ב-25/1/2016 23:19
אינני יודע
אם איזה דפדפן סלולרי נכנסת!
אך נכנסתי כעת ב1 מדפדפני הסלולרי שהתקנתי
ולא הייתה שום בעיה!
נשלח מהאנדרואיד שלי
נשלח ב-25/1/2016 23:10
ניוטרל כתבה: רציף כתב: ניוטרל כתבה: תוקן על ידי ניוטרל ב- 23/12/2015 10:36:23
נשלח מהאנדרואיד שלי תוקן על ידי ניוטרל ב- 23/12/2015 10:36:45
בע"ה,
כולנו שדכנים,
כולנו מאושרים ! :)
נשלח ב-25/1/2016 21:31
רציף כתב: ניוטרל כתבה: תוקן על ידי ניוטרל ב- 23/12/2015 10:36:23
נסה ממחשב!
נשלח ב-24/1/2016 21:55
השאלה היא מאוד כללית וקשה לענות עליה, אך בכל זאת אנסה להאיר את העניין מהכיוון שלי. ראשית בחורה שהייתה במשבר וידעה לטפל בעצמה וללכת לאן שהיא צריכה, זה בהחלט מצביע על בחורה שמודעת לעצמה. הסיבה של המשבר היא מאוד חשובה, כי אם הבחורה נכסה למשבר ממשהו מאוד דרמטי שקרה בחיים שלה, (כמו מוות של אדם מאוד קרוב) והיא טופלה טוב, לעניות דעתי, רוב הסיכויים שהדבר מאחוריה והעניין לא ישפיע לה על העתיד. אך אם המשבר נוצר מחיי השגרה שלה, זאת אומרת היא לא ידעה איך להתמודד אתם ושקעה בדיכאון או במשבר. גם אם היא עברה את הגל והעניין מאחוריה, האופי שלה נוטה לקחת את הנפש שלה למטה וישנם סיכוים רבים שזה יחזור אליה בעתיד בצורה כזאת או אחרת. הייתי מציע לך לבדוק איך אתה היית מגיב לסיבה ממנה היא נכנסה למשבר, וכך להבין האם זו הנפש שלה או מקרה ספציפי שלא משליך או כולה. בהצלחה:)
נשלח ב-22/1/2016 11:05
ניוטרל כתבה: תוקן על ידי ניוטרל ב- 23/12/2015 10:36:23
נשלח ב-23/12/2015 10:36
תוקן על ידי ניוטרל ב- 23/12/2015 10:36:23
נשלח ב-22/12/2015 19:49
ניוטרל כתבה: רציף כתבה: ניוטרל כתבה: רציף כתבה: ניוטרל כתבה: פסיכילוג!?! פסיכיאטר!?! הרי רב"י!
אצל חסידי ברסלב יש כאלה שלא ששים לפנות לרופאים כי רבי נחמן התנגד לזה, ככה אומרים. נראה שלפני כ 200 שנה היה עדיף באמת לא לפנות לרופאים.
גם היום!
ולא חסר סיפורים
על אנשים שנכנסו לבית חולים על משהו קטן
ויצאו משם על אלונקה של חברא קדישא!
תנוח דעתך, מר ניוטרל, יש המוני עובדות על אנשים שלא הגיעו בזמן לרופא והם לא אתנו היום . זה לא סותר שחייבים לעשות סדר בבתי חולים = שם נאה ויאה הם מצאו להם = בית חולים
מה לעשות שלא זה מה ששמעתי! תגגל קצת בנושא רשלנות רפואית!
יש לא מעט חולים שמאוד סובלים
או מתים
כי הרופא היה עייף מדי,
או כי אין מספיק רופאים במחלקות.
זה לא רשלנות, זו מדיניות פושעת !!!
כסדום היינו ולעמורה דמינו .
ואף על פי כן,
ללא רופאים המצב היה גרוע יותר.
אם יש צורך - "חייבים" לפנות לרופא .
נשלח מהאנדרואיד שלי
נשלח ב-22/12/2015 00:24
רציף כתבה: ניוטרל כתבה: רציף כתבה: ניוטרל כתבה: פסיכילוג!?! פסיכיאטר!?! הרי רב"י!
אצל חסידי ברסלב יש כאלה שלא ששים לפנות לרופאים כי רבי נחמן התנגד לזה, ככה אומרים. נראה שלפני כ 200 שנה היה עדיף באמת לא לפנות לרופאים.
גם היום!
ולא חסר סיפורים
תנוח דעתך, מר ניוטרל, יש המוני עובדות על אנשים שלא הגיעו בזמן לרופא והם לא אתנו היום . זה לא סותר שחייבים לעשות סדר בבתי חולים = שם נאה ויאה הם מצאו להם = בית חולים
נשלח ב-22/12/2015 00:23
רציף כתבה: ניוטרל כתבה: רציף כתבה: ניוטרל כתבה: פסיכילוג!?! פסיכיאטר!?! הרי רב"י!
גם היום!
ולא חסר סיפורים
אגב
האדמו"ר האחרון מליובאוויטש
התנגד לשם בית חולים
והעדיף את השם בית רפואה...
נכתב באוטו בין ברסלב לאומן...
נשלח מהאנדרואיד שלי
נשלח ב-21/12/2015 11:53
ניוטרל כתבה: רציף כתבה: ניוטרל כתבה: פסיכילוג!?! פסיכיאטר!?! הרי רב"י!
גם היום!
ולא חסר סיפורים
תנוח דעתך, מר ניוטרל,
יש המוני עובדות
על אנשים שלא הגיעו בזמן לרופא
והם לא אתנו היום .
זה לא סותר שחייבים לעשות סדר
בבתי חולים = שם נאה ויאה הם מצאו להם
= בית חולים
נשלח מהאנדרואיד שלי
נשלח ב-21/12/2015 11:12
רציף כתבה: ניוטרל כתבה: פסיכילוג!?! פסיכיאטר!?! הרי רב"י!
גם היום!
ולא חסר סיפורים
נשלח מהאנדרואיד שלי
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
1 2 3 1 2 3 סך הכל 3 דפים.
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.