| נשלח ב-29/12/2015 11:23 |
|
| |
מבחן הפיצה
יצא לי לשוחח עם ידיד ותיק שהציעו לו מישהי לא מה שהוא חלם מבחינה חיצונית. הפריע לו שהוא לא מאוהב עליה כמו שהוא אהב מישהי יפהפיה בעבר שתחיה..  נו, מה לעשות, התחלתי לשאול אותו שאלות כדי להבין - האם היא יפה דיה או שמא שיעבור לבאה בתור, ויתכן והוא ימצא יפה ומבריקה יותר. שאלתי את האיש כל מיני שאלות כמו ; איך הקשר שלך איתה ?... איך היא נראית ?... איך הפנים שלה ?... בת כמה היא נראית ?... וכו' וכו' וגם שאלתי אם יש בה משהו שדוחה אותך ? האיש ענה ; לא . ואז, אני לא יודע מאיפה זה בא לי, שאלתי אותו ; תגיד, נגיד שההיא שהיית מאוהב עליה שתחיה היא כמו פיצה משובחת וחמה, הפיצה הכי טובה בעיר, איך היית מגדיר את זאת ? כמו לחם ?... ואז האיש הפתיע אותי וענה ; לא כמו לחם, היא כמו פיצה פשוטה, בלי הרבה גבינה צהובה  עניתי לו ; הנה, קבלת את התשובה שלך ! לך על זה ! . מה גם שהנוכחית יש לה לב טוב היא לבבית וחמימה, והיא רוצה אותך, היא תפנק אותך  והיא תתיפיף  ואמרת גם שיש לך איתה שיחה נעימה וקשר נעים וטוב.. שיהיה לכולנו מזל טוב בקרוב נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-19/1/2016 19:15 |
|
| |
למי שרוצה לדעת מה היה בסוף. בסוף הבחור ויתר על הפיצה הפשוטה, שאין בה הרבה גבינה צהובה  מהנימוקים כדלהלן ;  היות ויש לו אפשרות להשיג את מה שהוא מבקש, וגם עשינו חשבון שיש כאן כמה נקודות שמפריעות לו ועלולות להפריע לו בעתיד, היות והבחור לא רוצה והרגשנו את זה ברור, אז הוא פרש. נ. ב. אם כבר דברנו על פיצה.. אני לא מבין איך הבחורה לא השכילה להיות קצת יותר במיטבה, שבחורה לא תבין את זה !!! ??? יתכן שזה מה שהכריע את הכף ??... ולא שייך שארחיב בנידון.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-4/1/2016 10:50 |
|
| |
| ליטאי613 כתבה: |  |
| רציף כתב: |  | יצא לי לשוחח עם ידיד ותיק שהציעו לו מישהי לא מה שהוא חלם מבחינה חיצונית. הפריע לו שהוא לא מאוהב עליה כמו שהוא אהב מישהי יפהפיה בעבר שתחיה..  נו, מה לעשות, התחלתי לשאול אותו שאלות כדי להבין - האם היא יפה דיה או שמא שיעבור לבאה בתור, ויתכן והוא ימצא יפה ומבריקה יותר. שאלתי את האיש כל מיני שאלות כמו ; איך הקשר שלך איתה ?... איך היא נראית ?... איך הפנים שלה ?... בת כמה היא נראית ?... וכו' וכו' וגם שאלתי אם יש בה משהו שדוחה אותך ? האיש ענה ; לא . ואז, אני לא יודע מאיפה זה בא לי, שאלתי אותו ; תגיד, נגיד שההיא שהיית מאוהב עליה שתחיה היא כמו פיצה משובחת וחמה, הפיצה הכי טובה בעיר, איך היית מגדיר את זאת ? כמו לחם ?... ואז האיש הפתיע אותי וענה ; לא כמו לחם, היא כמו פיצה פשוטה, בלי הרבה גבינה צהובה  עניתי לו ; הנה, קבלת את התשובה שלך ! לך על זה ! . מה גם שהנוכחית יש לה לב טוב היא לבבית וחמימה, והיא רוצה אותך, היא תפנק אותך  והיא תתיפיף  ואמרת גם שיש לך איתה שיחה נעימה וקשר נעים וטוב.. שיהיה לכולנו מזל טוב בקרוב נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
קראתי הרבה קטעים רומנטיים בפורום פה בחלוף השנים, אבל זה אחד המשובחים. |
|
ליטאי אוהב דימויים מעניינים, ובמיוחד אלה ששמים את האישה במקום הראוי להם - לפי ליטאי. אם להעריך את מה שכתבתי, לפי דעתי, מה שיפה שזה מעשה שהיה, שזה מנוסח היטב והכי קרוב למה שהיה במציאות, ולמי שהבין יש כאן הברקה עם הפיצה - כדרך להבנת המטופל. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-4/1/2016 04:22 |
|
| |
| רציף כתב: |  | יצא לי לשוחח עם ידיד ותיק שהציעו לו מישהי לא מה שהוא חלם מבחינה חיצונית. הפריע לו שהוא לא מאוהב עליה כמו שהוא אהב מישהי יפהפיה בעבר שתחיה..  נו, מה לעשות, התחלתי לשאול אותו שאלות כדי להבין - האם היא יפה דיה או שמא שיעבור לבאה בתור, ויתכן והוא ימצא יפה ומבריקה יותר. שאלתי את האיש כל מיני שאלות כמו ; איך הקשר שלך איתה ?... איך היא נראית ?... איך הפנים שלה ?... בת כמה היא נראית ?... וכו' וכו' וגם שאלתי אם יש בה משהו שדוחה אותך ? האיש ענה ; לא . ואז, אני לא יודע מאיפה זה בא לי, שאלתי אותו ; תגיד, נגיד שההיא שהיית מאוהב עליה שתחיה היא כמו פיצה משובחת וחמה, הפיצה הכי טובה בעיר, איך היית מגדיר את זאת ? כמו לחם ?... ואז האיש הפתיע אותי וענה ; לא כמו לחם, היא כמו פיצה פשוטה, בלי הרבה גבינה צהובה  עניתי לו ; הנה, קבלת את התשובה שלך ! לך על זה ! . מה גם שהנוכחית יש לה לב טוב היא לבבית וחמימה, והיא רוצה אותך, היא תפנק אותך  והיא תתיפיף  ואמרת גם שיש לך איתה שיחה נעימה וקשר נעים וטוב.. שיהיה לכולנו מזל טוב בקרוב נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
קראתי הרבה קטעים רומנטיים בפורום פה בחלוף השנים, אבל זה אחד המשובחים.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/1/2016 10:45 |
|
| |
| טום888 כתבה: |  |
חייכנית המסר שרציף חתר לכיוונו דרך הפיצה היה שאם יש בחורה שהיא סבבה בשבילך ולא דוחה אותך וזו הנמשלות שהיא פיצה ולא לחם גם אם היא לא פיצה דומינוס אלא כמעט חינם..תן לזה צאנס שהיא תהפוך לדומינוס.. הבנת נכון רציף?
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2016 23:43 |
|
| |
| רציף כתבה: |  |
חייכנית, נשים, רוות נחת כשהגבר שלהן אוכל  תשאלי אותן למה  יתכן והן נהנות שיש שכר לעמלן, או שהן נהנות כשהגבר שלהן עובד סוף סוף  |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/1/2016 14:35 |
|
| |
חייכנית, נשים, רוות נחת כשהגבר שלהן אוכל  תשאלי אותן למה  יתכן והן נהנות שיש שכר לעמלן, או שהן נהנות כשהגבר שלהן עובד סוף סוף נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/1/2016 14:31 |
|
| |
| גינגונת כתבה: |  |
לא מבינה מה העניין לרדת על בן אדם. בסה"כ ניסה לעשות דימוי כל שהוא, גם אם הדימוי לא מדוייק מבחינה תחבירית או מציאותית... תתמקדו ברעיון, וברור שזה היה בסה"כ מטאפורה. אז הוא נהנה מהרעיון ופתח על זה אשכול, לא התחברתם? סבבה. אבל למה לרדת בצורה אישית. מביש לחלוטין. רדידות זועקת. (לא מדברת כבר על ה'בן אדם לחברו') |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/1/2016 14:29 |
|
| |
חייכנית המסר שרציף חתר לכיוונו דרך הפיצה היה שאם יש בחורה שהיא סבבה בשבילך ולא דוחה אותך וזו הנמשלות שהיא פיצה ולא לחם גם אם היא לא פיצה דומינוס אלא כמעט חינם..תן לזה צאנס שהיא תהפוך לדומינוס.. הבנת נכון רציף?
|
|
לא נכון. רציתי להבין מהידיד שלי איך הוא חש כלפי הבחורה שהוא יצא איתה. לפני כן הוא היה די לא בעניין הוא לא ידע אם הוא נמשך או לא, אז ראשית הבהרתי לו שלא מחפשים כאן משיכה אלא בודקים אם יש חיבה - - - נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2015 21:06 |
|
| |
| ניוטרל כתב: |  | | טום888 כתבה: |  |
חייכנית
המסר שרציף חתר לכיוונו דרך הפיצה היה
שאם יש בחורה שהיא סבבה בשבילך ולא דוחה אותך
וזו הנמשלות שהיא פיצה ולא לחם
גם אם היא לא פיצה דומינוס
אלא כמעט חינם..תן לזה צאנס שהיא תהפוך לדומינוס..
הבנת נכון רציף?
|
|
לא דוגמה מוצלחת!
דומינוס
הינה שם של רשת פיצריות לא כשרה!
אז פיצה אורי בשבילך..
נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2015 16:32 |
|
| |
|
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2015 15:25 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2015 14:49 |
|
| |
בסד
רק תזכיר לי מזה "פאו",אני פשוט עולה חדשה
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2015 14:34 |
|
| |
חחח חייכנית, לכל הנשים יש את ה'פאו' הזה, וזה בכל נושא ותחום. אלא שהיטבת לתאר נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2015 14:29 |
|
| |
בסד
תודה על פירוש רש"י....מה הייתי עושה בלעדיך?
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2015 13:40 |
|
| |
|
|
|
|
|