| נשלח ב-17/2/2016 22:02 |
|
| |
תודה משורר על המידע!
|
|
|
|
| נשלח ב-17/2/2016 18:11 |
|
| |
תודה משורר,הסברת את הענין בצורה ברורה :) עכשיו זה הגיוני יותר שכ"כ הרבה אנשים התגודדו סביב לבמה. . אכן,כתבתי בהודעתי על התזמורת המשובחת שליוותה את הארוע.יוצא מן הכלל! בקשר למיאמי בחתונה, אני זוכרת מתי זה יצא. בפסח תשע"ד,ששם הבוגרים הופיעו לראשונה עם השיר 'ענבי הגפן',ירחמיאל דיבר על miami at your simcha" (כך זה נקרא למיטב זכרוני) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-17/2/2016 11:57 |
|
| |
בהחלט היה זה אירוע חריג מבחינת המקהלה. לא בכל יום מופיעה המקהלה במהלך חתונה. [מבחינת החתונה, נקודה שנגעו בה כמה מהחברים, היה זה פחות חריג. בהחלט יש בנמצא חתונות המארחות גדולי זמר, אשר מטבע הדברים, אם הם נערכות בקרב קהילות החרדים, הן מושכות חלק גדול מהקהל מהשולחנות ומרחבת הריקודים אל עבר בימת התזמורת. נקודת השוני, והיא שהביאה לחריגה, היתה נעוצה באופי שלבש המופע: הופעה של גדולי זמר אחרים בחתונות נמשכת בדרך כלל כשעה, אולם אופי ההופעה מותאם לחתונה. עמידתם על הבמה אינה עטויה איצטלא של קונצרט אלא של שירה בחתונה, איצטלא הבאה לידי ביטוי במימדים שונים של ההופעה. הופעתם של הפרחים בחתונה, לעומת זאת, לא היתה מותאמת לחתונה, והיא היתה עטויה איצטלא של קונצרט לכל דבר וענין. מסיבה זו, יחד עם סיבות נוספות, היא ארכה פחות משעה. דוגמא אחת בכדי לשבר את האוזן: בהופעה של גדולי זמר אחרים בחתונה הם לא יבצעו שירים איטיים אלא במהלך הישיבה לאכילה, כשהחלק המרכזי של הופעתם יכלול רק שירים קצביים ויטול חלק במהלך הריקודים. ההשלכה הישירה מכך היא הפחתה מאסיבית בכמות המוזמנים הנעמדים סביב הבמה. תמיד יימצאו פה ושם כאלו שישכחו לשם מה ירדה נשמתם לאולם ולא יגרעו עיניהם מבימת התזמורת אף לא לרגע אחד, אולם הרוב המכריע ימצא את מקומו ברחבת הריקודים. בהופעה של הפרחים, לעומת זאת, הם ביצעו שירים רבים שאינם מתאימים לריקוד, כך שמראש הוחלט כי הם יעלו ויבאו להופיע במהלך הישיבה לאכילה ולא במהלך הריקודים. ומכאן פשר העמידה של כלל המוזמנים סביב הבמה, כבקונצרט, ולא ברחבת הריקודים, כבחתונה]. למען האמת ההיסטורית, לפני כשנה התעוררה מחשבה, שאף החלה לקרום עור וגידים, להקמה של קונספט מיוחד של מיאמי בחתונה. הקונספט היה אמור לכלול את תזמורת 'שירינו' שתלווה את כל מהלך החתונה מהפן האינסטרומנטלי יחד עם כשלושה-ארבעה חברים ממקהלת ה- Alumni [רבים מהבוגרים הצטרפו לפרוייקט, ומתוכם היו אמורים להופיע בכל פעם קבוצה משתנה של שנים, שלושה או ארבעה חברים] שתלווה את כל מהלך החתונה מהפן הווקאלי, כשאליהם יתווספו הפרחים שילוו חלק מסוים מהחתונה, כדוגמת מעמד החופה וכיו"ב. הפרסום על-כך היה אמור לצאת בסביבות חג השבועות אשתקד, אם זכרוני אינו מטעני ירחמיאל אף הכריז על-כך באחד הקונצרטים, אולם מסיבות כאלו ואחרות שקע במצולות וניתן לומר שנגנז לאנחות. אם להתמקד במקטעי הוידאו האמורים: לא ניתן להתעלם מהליווי המדהים של התזמורת באותה החתונה. מדובר בתזמורת 'פריילאך' בניצוחו של מנדי הרשקוביץ, שעלי באופן אישי מאד חביבה בביצועיה המוסיקליים, ולטעמי עולה במובנים מסוימים על תזמורת 'שירינו' המלווה את הפרחים בקונצרטים. חבל שבכדי ליהנות מאיחוד מנצח בין הפרחים והתזמורת היה על הצופים להרחיק נדוד עד לחתונה במונטריאול. תודה ל- netson על שיתוף המקטעים עם כלל החברים.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-13/2/2016 22:55 |
|
| |
|
| נשלח ב-13/2/2016 22:52 |
|
| |
הוא יצא מוקדם מהמקהלה. לכן אין לו מספיק סולואים. והוא גם לא קיבל סולואים בדיסקים...
|
|
|
|
| נשלח ב-13/2/2016 22:47 |
|
| |
|
|
| נשלח ב-13/2/2016 22:40 |
|
| |
| מיאמוש כתב: |  | -אשר ברא איזה קול מעולה יש לסולן!רק חבל שבקושי ראו אותו. לפי שבריר השניה שראיתי זה היה משה בורשטיין.סולן מפוספס.(יש תמונה שלו במייל של הפורום, שצילמתי בהופעת סוכות ע"ג.אותו ואת אחיו) אכן זה בורשטיין-שמע ישראל וואו איזה תזמורת! נראה לי ירחמיאל היה חולם שתהיה לו בכל הופעה ,כזאת תזמורת איכותית עם כל הכלים שצריך,ובלי בעיות סאונד. הכל נשמע יפה כ"כ למרות שזה הוסרט מפלאפון.(אני מתארת לעצמי שלחתן והכלה עצמם בווידאו החתונה שלהם, יש גם הסרטה איכותית במיוחד של ההופעה שהתקיימה בחתונתם...הלוואי ויכולנו לראות.. למישהו יש קשר לסטרן ממונטריאול?:) הלוואי-במחרוזת ניגון אשירה.- פעם ראשונה שאני זוכה לראות ולשמוע סולו של שי קאהן!! סולן מפוספס ברמות..הקול שלו מקסים ויפה,וחבל מאוד שהוא אפילו לא שר סולו בדיסק מי לה' אלי או לפחות בהופעות.. פיספוס. זה לדעתי פחות פספוס מאשר החלטתו לעזוב את המקהלה מסיבותיו הוא. ממילא כל השורות בהמשך לא רלוונטיות כלפיו.(אני לא מבינה את זה. למה אי אפשר לתת לכל ילד במקהלה סולו,אפילו של שתי מילים,בדיסק? זה אפשרי! וההופעה של פסח שנה שעברה תוכיח זאת. לכל ילד היה שם סולו!.כמובן שלסולנים הרציניים (פרלמן ושימחון)היו יותר סולואים, אבל לפחות כל הילדים הרגישו חלק!) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-12/2/2016 16:08 |
|
| |
מצפייה בשאר הקליפים שלא הצלחתי לראות בגלל החסימה,(הודות לנטסון ,יכולתי לצפות בהם;)- -אשר ברא איזה קול מעולה יש לסולן!רק חבל שבקושי ראו אותו. לפי שבריר השניה שראיתי זה היה משה בורשטיין.סולן מפוספס.(יש תמונה שלו במייל של הפורום, שצילמתי בהופעת סוכות ע"ג.אותו ואת אחיו) -שמע ישראל וואו איזה תזמורת! נראה לי ירחמיאל היה חולם שתהיה לו בכל הופעה ,כזאת תזמורת איכותית עם כל הכלים שצריך,ובלי בעיות סאונד. הכל נשמע יפה כ"כ למרות שזה הוסרט מפלאפון.(אני מתארת לעצמי שלחתן והכלה עצמם בווידאו החתונה שלהם, יש גם הסרטה איכותית במיוחד של ההופעה שהתקיימה בחתונתם...הלוואי ויכולנו לראות.. למישהו יש קשר לסטרן ממונטריאול?:) -במחרוזת ניגון אשירה.- פעם ראשונה שאני זוכה לראות ולשמוע סולו של שי קאהן!! סולן מפוספס ברמות..הקול שלו מקסים ויפה,וחבל מאוד שהוא אפילו לא שר סולו בדיסק מי לה' אלי או לפחות בהופעות.. פיספוס. (אני לא מבינה את זה. למה אי אפשר לתת לכל ילד במקהלה סולו,אפילו של שתי מילים,בדיסק? זה אפשרי! וההופעה של פסח שנה שעברה תוכיח זאת. לכל ילד היה שם סולו!.כמובן שלסולנים הרציניים (פרלמן ושימחון)היו יותר סולואים, אבל לפחות כל הילדים הרגישו חלק!) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
| נשלח ב-12/2/2016 15:41 |
|
| |
| netson כתב: |  | | אסתרק- הצלחת בסוף לצפות? |
|
ישתבח שמו, הצלחתי להוריד. אצפה בהזדמנות
|
|
|
|
| נשלח ב-12/2/2016 07:39 |
|
| |
|
| נשלח ב-12/2/2016 07:38 |
|
| |
אסתרק- הצלחת בסוף לצפות?
|
|
|
|
| נשלח ב-12/2/2016 07:37 |
|
| |
טוב. העלית נקודות מענינות: בסרטון הרישמי שירחמיאל פרסם רואים שם גם שמשמחים את החתן. בנוגע לגודל המקהלה: באותה נקודת זמן מקהלת מיאמי לא היתה גדולה בכלל, כך שלדעתי הופיעה רוב המקהלה בחתונה. בנוגע לאולם: חלק היו מפודחים קצת וחלק לא. צריך לזכור שהם לא הופיעו באותה כמות שהמקהלה הנוכחית של מיאמי הופיעה וצברה יותר ניסיון.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/2/2016 00:00 |
|
| |
אחרי צפייה בקליפים,כמה נקודות: -דוד פרלמן ה-סולן..נראה שהוא עשה שם את כל השואו. -זה נראה שהם די מפודחים מהענין.הרבה יותר קל לשיר באולם הופעות,כשאין כ"כ קשר עין עם הקהל,מאשר בחתונה שבוחנים אותך ב7 עיניים ומכל הכיוונים. -החתונה היתה במונטריאול,ונראה שרק כ12 ילדים הגיעו. למה לא כל המקהלה? זה אומנם מרחק רציני,,אבל לא ע"י טיסה ,אלא ע"י נסיעה. -כשיש כמות מועטת של ילדים,ועוד על במה כזאת ענקית מול עשרות זוגות עיניים,הכוריאורגפיה נראית מגוחכת מעט. -חשבתי לעצמי,מתי רקדו לחתן והכלה כשבעצם מיאמי לקחו את כל ה'שואו'? נראה שזה תפס חלק נכבד מהחתונה.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/2/2016 03:59 |
|
| |
| netson כתבה: |  | אולי החתן בוגר מיאמי... |
|
אולי החתן/הכלה אוהדי מיאמי,או שבעצם הם קשורים למשפחת סטרן הידועה ,שילדיה היו במיאמי;) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-10/2/2016 21:51 |
|
| |
ואוו מדהים איזה נוסטלגיה לראות כאלה שהיו ואינם כיום
תודה נטסון באמת אין מילים
|
|
|
|
|