זה היה אמור לעלות בתור כתבה שלי, התחרטתי והחלטתי בסוף להעלות לכם בתור ספאם
בשידוכי;)
אשמח לשמוע דעתכם על המצב..:)
לפעמים,אני יושבת לעצמי ותוהה,מה היה קורה אם אמא היתה פמיניסטית
או עזבו! אם אמא הייתה בעצם הדור הזה.. ואני הייתי בדור הבא..
מבולבלים?חכו להמשך..
מתארת לעצמי אם אמא היתה מתחילה לחשוב שמגיע לה יותר,שצריך להיות שוויון,
שאישה זה גבר וגבר זה אישה לא משנה צורה גזע מין מתי למה כמה איפה ומדוע.
שיום אחד זה סנדוויצים של אבא ויום אחד טרמפ של אמא,אם אבא היה צריך לעשות
חלק מהכביסה חלילה והייתי צריכה לצעוד לבית הספר עם חולצה כחולה וחצאית תכלת..
אם היה תלוי באבא ארוחת הצהריים בחלק מן הימים..היינו מקבלים הרעלת פיצה בטוח
או גרוע מזה!היינו צריכים לעבור דירה למה אבא פעם שרף אפילו סלט..
אם אחד מהקטנים היה צריך לחכות שאחד מהבנים יחליפו לו,עד שלא יתמלאו 25 הקילוגרמים
כפי שרשום באריזה של פמפרס..הוא היה מסתובב עם החבילה שלו ומאוורר את הבית.
אם הבנים היו צריכים לקפל כביסה! הייתי צריכה ללבוש חצאית ישרה בתור חצאית כפלים.
ואם חס ושלום הייתי אמורה לנסוע לבצפר כל בוקר עם אמא,היינו צריכים לקנות כל שבוע רכב..
ואם חלילה הייתי חוזרת הביתה מצוברחת ואמא לא היתה בבית עם חיבוק ושניצל ופירה?
ואם היה קורה הדבר השני? שאמא היתה מעודכנת ומתעדכנת,פמיניסטית שתציל את העולם
מטורנדו הגברים שתקף אותנו..שלא היתה מחכה לי המנה של האוכל האהוב עלי בול בטמפרטורה.
שאחיי היו מבשלים לבד חלילה..שהיה לה וואצאפ לעידכון ואינסטגרם עם כל מתכון,
שהייתה רכונה איליו יומם וליל, והיתה שוכחת עלינו להתפלל..שהמספר הביתי לא היה
חופר לי פעם בשעה וקולה של אמא נשמע מהצד השני.. אלא סמס יבש ואמוג׳י או שיחה
מ״אימוש״ המ-אגניבה שלי..
אז למה? למה אני ואנחנו עכשיו כאלה? אפילו שנגיד שאנחנו לא,בימינו..ש:
עקרת בית זו בחורה עצלנית מטיבעה, ואם את עובדת בבית מחפשים לך את הגבס..
לרוב מחברותי יש שלושה ילדים,בן בת ואייפון,והאייפון הכי מפונק..
בחורה מבשלת זה כבר מדע בדיוני,ואחת שיודעת להכין חביתה לא במיקרו
זו שפית עם שלושה כוכבי מישלן,ורגע אבא לא מחליף ואמא רק מבשלת ?
איך זה שהבית שלכם עדיין עומד ולך אין חוסר צומת לב ולא בעיות בהתפתחות?
אין לך תואר אז רגע איפה תעבדי? אה
ובעלך לא יודע אנגלית אז הוא סתם בחור ישיבה סטנדרט שכזה..
רגע אתם עשרה ילדים? אבל את בטוח רוצה חמש! נו הצפיפות וכו׳..
ודעעעייי אין מצב שאת דוברת אנגלית איך הרי בבצפר היית בהקבצה ב׳2!!
בטוח לומדת שעות נוספות והכסף נשפך לך שם כמו מים...
העולם מתקדם ואין כמו ההרגשה האילעית שאתה מסביר לאבא שלא מבין
איך פותחים קובץ במחשב,או איך לוחצים פשוט על המסך אמא! (לא חזק שלא ישבר!)
הרגשה של התקדמות והדור הישן מאחורינו שלא מבין דבר..נו אבא אבא
חלון זה במחשב ואין באמת בחדר שלנו עכבר!
אבל אני יושבת וחושבת על עוד כמה שנים..שלדור המשוכלל שלנו יהיו כמה ילדים..
וליבי נכמר מרחמים על מה יהיה ולאן כבר נתדרדר אם זה מצב העניינים.
אז אני משאירה פה את ״הצוואה״ הזו לאולי עוד כמה שנים,שתיכנס לכאן
ילדה קטנה ויפה עם צחוק נעורים..תראו לה שלפחות אמא ניסתה,
אבל מראש אני אומרת לך ילדונת..סליחה !
(טום אם תיהיה כאן..תעלה לה את האשכול הזה.. ואל תתלהבו את היופי היא קיבלה מאבא..;)))
שבוע טוב ומבורך
תוקן על ידי שאנל_22 ב- 14/02/2016 16:33:44
נשלח ב-28/2/2016 00:28
את באמת ילדה... הלב שלך לא צריך להכמר מרחמים..תחיי את חייך כרצונך, אבל תשאירי את הרחמים לדברים אחרים. תאמיני לי שכשאבא מטה כתף ואמא גם כן במטלות בבית והחוץ ובהוצאות השוטפות ושתיהם מנהלים בית למופת , אין דבר יפה מזה בעולם, ובזוגיות..!
נשלח ב-16/2/2016 19:15
שאנל_22 כתבה:
ניוטרל כתב:
שאנל_22 כתבה:
ניוטרל כתב:
כבר אמרתי בעבר שבדור הבא ילדים לא ידעו לכתוב בעטים/עפרונות...
הדור הבא? מתי בפעם האחרונה היית באומן? הם יודעים לרשום שם רק באייפונים כל הפצועים וחלוצי ברלנד..:;)
אני בעד עציצות לגמרי...שאנל, כתבת טוב...אין מילים בפי...איפה זה בשטח...לא יודעת,רואה אברכיות שעובדות עד 18ואברכנים שהפכו לעקרות בית בדימוס.מתקשה לחשוב שיש שיוויון בעולם השקר הזה.חושבת שחלוקה היא מילה מיותרת.ושכל אחדד ישעה מה שמתאים לו ולזגותו ולילדיו..אבל.אישה שמביאה את התזות הפמנסטיות שלה לתוך הבית.היא אישה שמתכחשת לעצמה..לא רוצה להיות גבריתולא רוצה גבר נשי.שם הכל מתחיל ונגמר,ואישה שרוצה להיות גבר. שתתחיל להצמיח קודם זקן..תעמוד בזה..נתן לה גם לפתח שרירי יידיים.
בעד עציצו לגמרי...מעניין למה:))כמה סמלי שעל זה התעכבת....
שאנל,אכן אין שיוין בתורה.היהדות היא הדת שמפארת נשים, ומונה את היכולות והזכויות שלהם יותר מכל דת אחרת.ולא שצריך השוואה.וכן, לא עברתי מחנה של בית יעקב..מה הפסדתי?
טום אוהב עציצות ואם אפשר עם שן זהב חחחחחחחחחחח .בהחלט..לטעמי כדאי להיות דתיה רק בשביל זה..(למרות הקלישאות)הפסדת? וכי באמת מעניין אותך לראות בחורה עם זקן ומורה עם שרירים ( גם ברגליים)אם כן דקה מסדרת לך איתה סלפי
תמר? שאנל? אפשר לשדך ביניכם? אחלה צמד. אהבתי :) (גם את מה שלא נמצא פה בתגובה)
תשאל אותה אם היא בקטע של רגליים של מ(רא)דונה , והזקן יורד כל שישי לפני שבת.. מזל אני לא חבדניקית;), בוירוך שעושני כרצוינוי
היא לא מתערבת אז כנראה היא מעדיפה ספיי(ר)ס :) אז לאיזו חסידות את משתייכת אם לא חב"ד? (לפי ההגייה..) לא ממש מצפה לתשובה לשאלה) הזקן מזכיר לי את אותו אחד שהיה לו זקן ארוך, ניגש אליו מישהו ושאל אותו, 'כשאתה ישן בלילה, הזקן מעל השמיכה או מתחת?,... למחרת חוזר בעל הזקן בכעס.... 'כל הלילה לא ישנתי בגללך... שמתי את הזקן מעל השמיכה, מתחת, ושוב מעל... לא נרדמתי מרוב שלא היה ברור לי איך אני אמור להניח את הזקן בפועל..'..
אני בעד עציצות לגמרי...שאנל, כתבת טוב...אין מילים בפי...איפה זה בשטח...לא יודעת,רואה אברכיות שעובדות עד 18ואברכנים שהפכו לעקרות בית בדימוס.מתקשה לחשוב שיש שיוויון בעולם השקר הזה.חושבת שחלוקה היא מילה מיותרת.ושכל אחדד ישעה מה שמתאים לו ולזגותו ולילדיו..אבל.אישה שמביאה את התזות הפמנסטיות שלה לתוך הבית.היא אישה שמתכחשת לעצמה..לא רוצה להיות גבריתולא רוצה גבר נשי.שם הכל מתחיל ונגמר,ואישה שרוצה להיות גבר. שתתחיל להצמיח קודם זקן..תעמוד בזה..נתן לה גם לפתח שרירי יידיים.
שאנל,אכן אין שיוין בתורה.היהדות היא הדת שמפארת נשים, ומונה את היכולות והזכויות שלהם יותר מכל דת אחרת.ולא שצריך השוואה.וכן, לא עברתי מחנה של בית יעקב..מה הפסדתי?
טום אוהב עציצות ואם אפשר עם שן זהב חחחחחחחחחחח .בהחלט..לטעמי כדאי להיות דתיה רק בשביל זה..(למרות הקלישאות)הפסדת? וכי באמת מעניין אותך לראות בחורה עם זקן ומורה עם שרירים ( גם ברגליים)אם כן דקה מסדרת לך איתה סלפי
תמר? שאנל? אפשר לשדך ביניכם?
אחלה צמד.
אהבתי :) (גם את מה שלא נמצא פה בתגובה)
תשאל אותה אם היא בקטע של רגליים של מ(רא)דונה , והזקן יורד כל שישי לפני שבת.. מזל אני לא חבדניקית;), בוירוך שעושני כרצוינוי
היא לא מתערבת אז כנראה היא מעדיפה ספיי(ר)ס :)
אז לאיזו חסידות את משתייכת אם לא חב"ד? (לפי ההגייה..) לא ממש מצפה לתשובה לשאלה)
הזקן מזכיר לי את אותו אחד שהיה לו זקן ארוך, ניגש אליו מישהו ושאל אותו, 'כשאתה ישן בלילה, הזקן מעל השמיכה או מתחת?,...
למחרת חוזר בעל הזקן בכעס.... 'כל הלילה לא ישנתי בגללך... שמתי את הזקן מעל השמיכה, מתחת, ושוב מעל... לא נרדמתי מרוב שלא היה ברור לי איך אני אמור להניח את הזקן בפועל..'..
נשלח ב-16/2/2016 16:02
שאנל_22 כתב:
צילום המסך בהחלט מתאים לפוסט המשודרג.הפוסט?? מדהים!!!אין לי מילה אחרת.אין לי מה להאריך כי צמצמת את הכל.לא נעים לומר משהו בנימה ילדותית משו, אבל ... פשוט התלקקתי.שנון, ציני, גדוש בהומור וסרקזם, שכולם יחד משתלבים נפלא.כה לחי.
אבדו לך הבדידים?אז איפה הפירוק גורמים? עדיין מחכה :)אהבת? הבנת? מה דעתך על המצב הזה בשטחים?אז..לשלוח לעורכת?:) לא אבדו... כי אם היו ונכתבו כבר בעבר... ויותר מפעם אחת.... תעייני בקישור הבא, ושם יש עוד קישורים בתגובתי :) ותראי שגם באשכולותייך המפורסמים כבר הגבתי בנידון דנן, לבדידים ולגורמים...חחחח דעתי? שזה עצוב מאד. וכן. בהחלט לשלוח לעורכת.כמו שזה רק עם תיקונים קלים ... אבל כן, כמות שזה.
הכי מכעיס זה שאני אומרת לעורכת לערוך.. עכשיו חלק מהמשפטים לא מתאימים לה אז היא עורכת איך שבא לה והסיפור מאבד כל צלם אנושי ושאנלי.. ואני נכנסת לכתבה וכלל לא מזהה את הנכתב.. עד שאני בכבודי ובעצמי לא מתקנת.. נראה כמו כתבה אחת מן הים..;( .. אהה לא אבדת את הבדידים? נו ואז מה אם נכתב?? חכם חופר פעמיים שלוש חמש..;)
אז תשלחי אלי את העריכה שלה ונראה על מה יש לעמוד כדי שלא יאבד צלם...:) המשפט המקורי הוא "חכם שומע...", וזה כדי לעודד את הגברים להקשיב לנשים... אבל שגבר יחפור? חדש לי ;)
אנערף...אני עדיין ה"ילדה" שם :) ניתן להם להרגיש קצת הגדולים עד שיכירוני לעומק :)מה סה ההפליה הזו? גם נשים צריכות קצת חכם שומע..היא יכולה גם בזמן הזה לבשל ולטאטא אבל להקשיב גם!במקרה של גבר חופר חחח..לא לא שאני מכירה..חס ושלוש
אוקי.
מה שנכון נכון.
מעולה.
מעולה? לך לך לרקוד שלחו .. סגרנו שאני העציץ לא?;)
עציץ או עציצה?
תמיד עדיף לשמוח :)
נשלח ב-16/2/2016 13:15
שאנל_22 כתבה:
רציף כתב:
שאנל_22 כתבה:
tamar8 כתב:
אני בעד עציצות לגמרי...שאנל, כתבת טוב...אין מילים בפי...איפה זה בשטח...לא יודעת,רואה אברכיות שעובדות עד 18ואברכנים שהפכו לעקרות בית בדימוס.מתקשה לחשוב שיש שיוויון בעולם השקר הזה.חושבת שחלוקה היא מילה מיותרת.ושכל אחדד ישעה מה שמתאים לו ולזגותו ולילדיו..אבל.אישה שמביאה את התזות הפמנסטיות שלה לתוך הבית.היא אישה שמתכחשת לעצמה..לא רוצה להיות גבריתולא רוצה גבר נשי.שם הכל מתחיל ונגמר,ואישה שרוצה להיות גבר. שתתחיל להצמיח קודם זקן..תעמוד בזה..נתן לה גם לפתח שרירי יידיים.בעד עציצו לגמרי...מעניין למה:))
כמה סמלי שעל זה התעכבת....
שאנל,אכן אין שיוין בתורה. היהדות היא הדת שמפארת נשים, ומונה את היכולות והזכויות שלהם יותר מכל דת אחרת. ולא שצריך השוואה. וכן, לא עברתי מחנה של בית יעקב..מה הפסדתי?
טום אוהב עציצות ואם אפשר עם שן זהב חחחחחחחחחחח .
בהחלט..לטעמי כדאי להיות דתיה רק בשביל זה..(למרות הקלישאות)
הפסדת? וכי באמת מעניין אותך לראות בחורה עם זקן ומורה עם שרירים ( גם ברגליים)
אם כן דקה מסדרת לך איתה סלפי
מיס שאנל, מחילה, עוד שאלה,
בשביל מה לטעמך, כדאי להיות דתיה ?
נראה שהקהל לא בדיוק הבין את הנקודה הזאת
תודה ובהצלחה
מדע להיות דתיה? או בשפה יפה יותר.. להיות בחורה חרדית מאמינה? ואני שואלת, מדוע לא? ה"איסורים" שלנו זה בעצם אחד הדברים היפים שיש ... אדם שהכל מותר לו הוא אדם ריקני...הוא לא יחזיק הרבה זמן בשפיות.. ועצם זה (ואני מתמקדת על נישואים בעולם האמונה) שיש דברים שאסור לנו או חוקים כאלו וכאלו, הם מה שגורמים לאהבה רק לפרוח ולגדול..והתפקידים התחלקו בצורה כלכך יפה .. שאין פה בכלל צורך לשוויון, אחד חזק בזה וחלש בזה והשני חזק בזה וחלש בזה... ככה שהפלוס והמינוס.. בסוף סוגרים מעגל חשמלי.. ובלי המינוס המעגל לא יסגר ולא תידלק הנורה..:)
אני בעד עציצות לגמרי...שאנל, כתבת טוב...אין מילים בפי...איפה זה בשטח...לא יודעת,רואה אברכיות שעובדות עד 18ואברכנים שהפכו לעקרות בית בדימוס.מתקשה לחשוב שיש שיוויון בעולם השקר הזה.חושבת שחלוקה היא מילה מיותרת.ושכל אחדד ישעה מה שמתאים לו ולזגותו ולילדיו..אבל.אישה שמביאה את התזות הפמנסטיות שלה לתוך הבית.היא אישה שמתכחשת לעצמה..לא רוצה להיות גבריתולא רוצה גבר נשי.שם הכל מתחיל ונגמר,ואישה שרוצה להיות גבר. שתתחיל להצמיח קודם זקן..תעמוד בזה..נתן לה גם לפתח שרירי יידיים.בעד עציצו לגמרי...מעניין למה:))
שאנל,אכן אין שיוין בתורה. היהדות היא הדת שמפארת נשים, ומונה את היכולות והזכויות שלהם יותר מכל דת אחרת. ולא שצריך השוואה. וכן, לא עברתי מחנה של בית יעקב..מה הפסדתי?
מדע להיות דתיה? או בשפה יפה יותר.. להיות בחורה חרדית מאמינה? ואני שואלת, מדוע לא? ה״איסורים״ שלנו זה בעצם אחד הדברים היפים שיש ... אדם שהכל מותר לו הוא אדם ריקני...הוא לא יחזיק הרבה זמן בשפיות.. ועצם זה (ואני מתמקדת על נישואים בעולם האמונה) שיש דברים שאסור לנו או חוקים כאלו וכאלו, הם מה שגורמים לאהבה רק לפרוח ולגדול..והתפקידים התחלקו בצורה כלכך יפה .. שאין פה בכלל צורך לשוויון, אחד חזק בזה וחלש בזה והשני חזק בזה וחלש בזה... ככה שהפלוס והמינוס.. בסוף סוגרים מעגל חשמלי.. ובלי המינוס המעגל לא יסגר ולא תידלק הנורה..:)
נשלח ב-16/2/2016 10:22
נועם_ושלום כתב:
אחלה צמד.
נשלח ב-16/2/2016 10:20
נועם_ושלום כתב:
צילום המסך בהחלט מתאים לפוסט המשודרג.הפוסט?? מדהים!!!אין לי מילה אחרת.אין לי מה להאריך כי צמצמת את הכל.לא נעים לומר משהו בנימה ילדותית משו, אבל ... פשוט התלקקתי.שנון, ציני, גדוש בהומור וסרקזם, שכולם יחד משתלבים נפלא.כה לחי.
אבדו לך הבדידים?אז איפה הפירוק גורמים? עדיין מחכה :)אהבת? הבנת? מה דעתך על המצב הזה בשטחים?אז..לשלוח לעורכת?:) לא אבדו... כי אם היו ונכתבו כבר בעבר... ויותר מפעם אחת.... תעייני בקישור הבא, ושם יש עוד קישורים בתגובתי :) ותראי שגם באשכולותייך המפורסמים כבר הגבתי בנידון דנן, לבדידים ולגורמים...חחחח דעתי? שזה עצוב מאד. וכן. בהחלט לשלוח לעורכת.כמו שזה רק עם תיקונים קלים ... אבל כן, כמות שזה.
הכי מכעיס זה שאני אומרת לעורכת לערוך.. עכשיו חלק מהמשפטים לא מתאימים לה אז היא עורכת איך שבא לה והסיפור מאבד כל צלם אנושי ושאנלי.. ואני נכנסת לכתבה וכלל לא מזהה את הנכתב.. עד שאני בכבודי ובעצמי לא מתקנת.. נראה כמו כתבה אחת מן הים..;( .. אהה לא אבדת את הבדידים? נו ואז מה אם נכתב?? חכם חופר פעמיים שלוש חמש..;)
אז תשלחי אלי את העריכה שלה ונראה על מה יש לעמוד כדי שלא יאבד צלם...:) המשפט המקורי הוא "חכם שומע...", וזה כדי לעודד את הגברים להקשיב לנשים... אבל שגבר יחפור? חדש לי ;)
אנערף...אני עדיין ה"ילדה" שם :) ניתן להם להרגיש קצת הגדולים עד שיכירוני לעומק :)מה סה ההפליה הזו? גם נשים צריכות קצת חכם שומע..היא יכולה גם בזמן הזה לבשל ולטאטא אבל להקשיב גם!במקרה של גבר חופר חחח..לא לא שאני מכירה..חס ושלוש
אחלה צמד.
נשלח ב-15/2/2016 18:13
שאנל_22 כתב: