| נשלח ב-2/3/2016 20:17 |
|
| |
מה נקרא אצלכם/ן סוג ב'
תנו הגדרה של סוג ב' אצלכם לדוגמא. 1.עובד.(בבחור) 2.החזקת מכשיר לא כשר 3.הורים גרושים 4.הולך ברחוב ללא כובע וחליפה 5.עובד/ת במקום מעורב וכן הלאה והלאה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-3/3/2016 21:11 |
|
| |
סוג ב? אין הגדרה ספיציפית. בד"כ נהוג לחשוב כך על מישהו עם בעיה גופנית/בריאותית/התנהגותית/רמה שכלית וכדומה.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2016 15:59 |
|
| |
חן חן.. תודה על הפירגון...:)
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2016 15:57 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2016 15:56 |
|
| |
שלח לי גלון אחד לנסיון
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2016 15:53 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2016 15:49 |
|
| |
איפה קונים אותו? בסופרמרקט של רציף?..
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2016 15:40 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2016 15:36 |
|
| |
990 - מה שתית היום?? הברקת משו..
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2016 15:29 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2016 15:04 |
|
| |
לדאבונינו, מי שעובד במקצוע פשוט, נגיד גנן או גננת, אז הוא נחשב לסוג ד' ומי שהוא מסדר/ת מצרכים בסופרמרקט אז הוא בכלל מוקצה  תקנו אותי אם אני טועה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2016 13:58 |
|
| |
| tamar8 כתב: |  | אין דבר כזה סוג ב'. אין אשפה בבני אנוש, כל אחד ומה שמתאים לו/ה יש אחד שלא יתאים לו בחורה עם מכשיר לא כשר, כי זו הדרגה הרוחנית שלו, ואשריו אז זה לא מתאים, ולא סוג ב', יש כאלו שרק בחורים לומדים יתאימו להם, ואחרות לא יכולות לראות עצמן חייות עם אדם שלא מפרנס, זה לא סוג ב'. זה נקודת הנחה של התאמה.. מה כן, מושחתים וחסרי מידות, ואנשים שלא עובדים עם עצמם, הם בהחלט בתחתית סולם העדיפויות של כל בר/ת שכל... |
|
  אהבתי את התשובה
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2016 11:01 |
|
| |
| tamar8 כתב: |  | אין דבר כזה סוג ב'.
אין אשפה בבני אנוש,
כל אחד ומה שמתאים לו/ה
יש אחד שלא יתאים לו בחורה עם מכשיר לא כשר,
כי זו הדרגה הרוחנית שלו,
ואשריו
אז זה לא מתאים, ולא סוג ב',
יש כאלו שרק בחורים לומדים יתאימו להם, ואחרות לא יכולות לראות עצמן חייות עם אדם שלא מפרנס,
זה לא סוג ב'.
זה נקודת הנחה של התאמה..
מה כן,
מושחתים וחסרי מידות, ואנשים שלא עובדים עם עצמם,
הם בהחלט בתחתית סולם העדיפויות של כל בר/ת שכל... |
|
לייק ענק...
(הייתי קורא לאשכול "אשכול הסטיגמות" :) )
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2016 09:44 |
|
| |
תמר 
אני גם חושבת, שאסור לקטלג אנשים כסוג ב', או הצעה זו או אחרת כסוג ג' וד'. כל אחד צריך למצוא את מה שמתאים לו מבחינת השקפה, תוכן, שאיפות, גיל וכו' וכו'. אבל לא לתת ציונים. כי אף אחד לא מושלם. ובעיני, מי שנותן ציון לאדם אחר כסוג ב' וכד', רק מראה כמה שצריך לבדוק אחריו..
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/3/2016 20:57 |
|
| |
יצאתי לא מזמן עם בחורה, שאלתי אותה בצורה בתמית תוך כדי שיחה "יש בך איזו מידה או איזה דבר שהיית רוצה לשנות?" (בדרך כלל זה מוביל לדיון מרתק ומהנה שמוביל למציאת שאיפות משותפות לחיים) והיא פשוט ענתה "לא" ברצינות תהומית. זה סוג ד' ועוד אחרי פירגון. אדם שלא מכיר בחסרונות שלו (מאוחר יותר הבנתי שזה קצה הקרחון, ומידות טובות גם לא היו בשפע). נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|