בית פורומים בחדרי חרדים

האם מותר לפרסם את שמו של הגביר המעגן שנשלח לכלא?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-15/3/2016 13:32 לינק ישיר 

מבחינה חוקית, התיק יצא ללא שמות. האם זה אומר שאסור לי לפרסם את שמו?
מבחינה הלכתית, אני מניח שמדובר בלשה"ר לתועלת.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/6/2021 18:08 לינק ישיר 

האם בני הזוג אזרחים ישראלים? התגוררו בארץ? למה בעצם כלאו את אבי הבעל, מה הוא קשור?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/6/2021 18:05 לינק ישיר 

הפסיכוקרימינולוגיה, אם הבנתי נכון היא כך:
הגביר טען כל הזמן שזה לא בידיו, אלא בנו הוא המעגן, ובין כך ובין כך, הדבר עולה לו מיליונים, בשל הקנסות שהשית עליו ביה"ד.
אומר הגביר, הבן שלי התרצה לתת גט, בלי קשר אליי, והוא בחו"ל.
אני מוכן, הוא ממשיך, לשלם את כרטיסי הטיסה, בטוב ליבי, כדי לקדם את העניין, לטובת העגונה, אבל שיהיה ברור, זה לא באמת בידיים שלי...
ומה רווח יש לו?
הוא עוד יבקש להימלט מקנס ה 2 מיליון, ואז יטען שלא בידיו היה הדבר. עובדה, בנו המעגן, נתן את הגט שם, בארץ העמים, ומלכתחילה לא רצה כלל לתת..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/6/2021 11:06 לינק ישיר 

נעילה כתב:

אכן הוא התנה את הגט בראיית ילדיו ולו פעם אחת, והציע לממן להם כרטיסים לארה"ב כרצונם, מהסיבה הפשוטה שלו היה נכנס בעצמו לארץ היה מוכנס מיידית לצינוק באדיבות בית הדין. 
מה לא בסדר בתנאי כזה?!
מה הטעם להתעקש ואפילו לא לנסות?!

תוקן על ידי נעילה ב- 10/06/2021 22:56:53

מה זו האיוולת הזו?
אם הבעל היה נותן גט, איש לא היה מכניס אותו לכלא. והוא היה יכול לבוא לראות את ילדיו ככל שיחפוץ.

אין ספק שהבעל רשע גדול. היה אסור לו לאלץ אותה להגיע לחו"ל. הוא היה חייב לשלוח לה גט. או להביא בעצמו, או על ידי שליח.
ואח"כ לבוא לראות את ילדיו כמה שהוא רוצה.
(במקביל לתשלומי מזונות)

תוקן על ידי avishai323 ב- 11/06/2021 11:06:05

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/6/2021 11:04 לינק ישיר 

לא יודע אם הוכח שהאבא לא אחראי על עיגון הכלה.
יתכן שהוא פשוט היה עקשן גדול.
מה שבטוח, המשפחה של הבעל ניצחו את בתי הדין כאן בארץ.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/6/2021 22:34 לינק ישיר 

לךתדע1 כתב:
נעילה. מעניין מאוד, אני כמובן לא מכירה את המקרה לא קראתי פרוטוקולים כך, שאיני מביעה את דעתי על המקרה הספציפי. אלא על סיפור בלי שמות: במילים אחרות דבריי לא מכוונים למושא האשכול! עכשיו אתה מדבר על התעמרות ביה"ד באבי המעגן: מי שהתעמר בו זה בנו לכאורה: האם הכול כל כך פשוט מהי העקשנות הזאת? איך ניתן לתת לאב לסבול כך? בגלל פעולה פשוטה שניתן לשלוח את הגט מארה"ב או להביא עימו את הרבנים ולהתנות את הגט בראיית ילדיו. כפי שאתה אומר שהאדון הסכים לזה: הרי חוקית לא ניתן למנוע מאבא לראות את ילדיו. כך, שלכאורה הגט הוצא בסופו של יום רק כתוצאה מהפעולות שנקט ביה"ד כלפי המשפחה וזו כדי לנקות את עצמה, לאחר שכלו כל הקצין ,מנסה אולי, להכתים את ארגוני הנשים והרבנים: אין חולק על כך: שהבן היה יכול למנוע מאביב סבל מתמשך "במשחק הזה" גם הבג"ץ אמר את דברו כך: שלא ניתן לספר סיפורי בדים. אגב: מה אדם מן הישוב מוכן לעשות עבור אביו כדי למנוע ממנו סבל מתמשך?!

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 10/06/2021 19:13:06

עובדתית וכמו שהוכח בסוף, לאבא לא היתה כל השפעה על הבן ולבן לא היתה כל השפעה על האבא, מזה שנים אין ביניהם קשר מיוחד, בסה"כ לקחו את האבא כבן ערובה בגלל כספו כשביקר בארץ לתומו.

עובדתית, כשביה"ד הגדול הוציא את האבא מהסיפור, הזיז את ארגוני הנשים הקולניות וחייב את האישה לנהל שיחה ישירה עם הבעל, הכל הסתדר הפלא ופלא בדיוק כמו שהבעל הציע לפני שנים.

"חוקית לא ניתן למנוע מאבא לראות את ילדיו"?! מגוחך...
כל דיין מתחיל [בן/אח/גיס/חבר של...] שלא קרא ולא שנה יכול למנוע או לא, לפי גחמתו ועצביו באותו בוקר, אין חוק, אין דין ואין דיין.
אפשר לבדוק עם כל בקיא בתחום - גבר שלא מתעקש על שלו (כמובן בתחומי ההלכה וההגיון הבריא), ימצא את עצמו מהר מאוד בלי גט, בלי רכוש ובלי הילדים, ויוכל לדבר לקירות עד שימאס לו...

אכן הוא התנה את הגט בראיית ילדיו ולו פעם אחת, והציע לממן להם כרטיסים לארה"ב כרצונם, מהסיבה הפשוטה שלו היה נכנס בעצמו לארץ היה מוכנס מיידית לצינוק באדיבות בית הדין. 
מה לא בסדר בתנאי כזה?!
מה הטעם להתעקש ואפילו לא לנסות?!

לא שיש בדברי להצדיק עגינות חלילה, לא מצד גברים ולא מצד נשים (שהן מעגנות הרבה יותר מגברים, לפי סטטיסטיקות), אבל די ברור מי לא בסדר בסיפור העגום הזה, והלוואי ויבוא על "שכרו".

תוקן על ידי נעילה ב- 10/06/2021 22:56:53

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/6/2021 18:55 לינק ישיר 

נעילה. מעניין מאוד, אני כמובן לא מכירה את המקרה לא קראתי פרוטוקולים כך, שאיני מביעה את דעתי על המקרה הספציפי. אלא על סיפור בלי שמות: במילים אחרות דבריי לא מכוונים למושא האשכול! עכשיו אתה מדבר על התעמרות ביה"ד באבי המעגן: מי שהתעמר בו זה בנו לכאורה: האם הכול כל כך פשוט מהי העקשנות הזאת? איך ניתן לתת לאב לסבול כך? בגלל פעולה פשוטה שניתן לשלוח את הגט מארה"ב או להביא עימו את הרבנים ולהתנות את הגט בראיית ילדיו. כפי שאתה אומר שהאדון הסכים לזה: הרי חוקית לא ניתן למנוע מאבא לראות את ילדיו. כך, שלכאורה הגט הוצא בסופו של יום רק כתוצאה מהפעולות שנקט ביה"ד כלפי המשפחה וזו כדי לנקות את עצמה, לאחר שכלו כל הקצין ,מנסה אולי, להכתים את ארגוני הנשים והרבנים: אין חולק על כך: שהבן היה יכול למנוע מאביב סבל מתמשך "במשחק הזה" גם הבג"ץ אמר את דברו כך: שלא ניתן לספר סיפורי בדים. אגב: מה אדם מן הישוב מוכן לעשות עבור אביו כדי למנוע ממנו סבל מתמשך?!

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 10/06/2021 19:13:06

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/6/2021 04:35 לינק ישיר 

לךתדע1 כתב:
הגט ניתן בארצות הברית, מה שמוכיח כי הדיין שטסמן ( שהודח מהתיק בסוף) היה נגוע ופעל בניגוד להלכה בניגוד להיגיון ונגד האינטרס של העגונה המסכנה. 
בית הדין בארה"ב הצליח בפרק זמן של שבועות בנועם מה שבית הדין כאן בארץ לא הצליח במשך שנים בפעולות אכזריות, חסרי היגיון בסיסי והתעלקו על איש על לא עוול בכפו, וגרמו נזקים כבדים בגוף ובממון.אתה מזכיר לי את הילד שאמר" 12 שנה הייתי בארץ, ולא עשו לי בר מצווה.באמריקה מספיק שנה אחת"...

אין קשר.
במקרה הזה מתחילה ולכל אורך הזמן חזר וטען הבעל (אזרח ארה"ב שכלל לא היה בארץ) שהוא לא מסכים לסמכות ביה"ד בישראל אך מוכן ומזומן לתת גט בארה"ב או לשלוח גט משם כשיראה את ילדיו ולו פעם אחת ומוכן לממן להם כרטיסי טיסה הלוך ושוב כרצונם, וזה בדיוק נמרץ מה שקרה בסוף, כאשר זה היה יכול לקרות לפני שנים.
ההתעקשות של ארגוני הנשים והדיין שטסמן חביבם לא הועילה כלום, חוץ מהתעמרות באבי הבעל שהוא מבוגר וחולה, כביכול הוא אשם בכך שהוא משופע בממון.
לפי השמועה בכוונת אבי הבעל (אזרח ארה"ב) להגיש בארה"ב תביעת ענק נגד המדינה ומוסדותיה על כליאת שווא, התעמרות, נגישה ורשלנות, יהיה מעניין.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/6/2021 22:35 לינק ישיר 

ניק_פארק כתב:
הגט ניתן בארצות הברית, מה שמוכיח כי הדיין שטסמן ( שהודח מהתיק בסוף) היה נגוע ופעל בניגוד להלכה בניגוד להיגיון ונגד האינטרס של העגונה המסכנה. 
בית הדין בארה"ב הצליח בפרק זמן של שבועות בנועם מה שבית הדין כאן בארץ לא הצליח במשך שנים בפעולות אכזריות, חסרי היגיון בסיסי והתעלקו על איש על לא עוול בכפו, וגרמו נזקים כבדים בגוף ובממון.
אתה מזכיר לי את הילד שאמר" 12 שנה הייתי בארץ, ולא עשו לי בר מצווה.באמריקה מספיק שנה אחת"...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/6/2021 22:25 לינק ישיר 

בית הדין בארה"ב הצליח בפרק זמן של שבועות בנועם מה שבית הדין כאן בארץ לא הצליח במשך שנים בפעולות אכזריות, חסרי היגיון בסיסי והתעלקו על איש על לא עוול בכפו, וגרמו נזקים כבדים בגוף ובממון.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/6/2021 11:39 לינק ישיר 

עובדתי כתב:

מבחינה חוקית, התיק יצא ללא שמות. האם זה אומר שאסור לי לפרסם את שמו?
מבחינה הלכתית, אני מניח שמדובר בלשה"ר לתועלת.

איך אני מת על צדיקים כמוך שמחפשים בנרות ''לשון הרע לתועלת''

הבת שלך אמורה להשתדך עם איזה בן של גביר ואתה חושש ?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/6/2021 11:34 לינק ישיר 

אין לי מושג מה קרה בסיפור הזה, רק כתבתי שהעובדה שמעצר האב הועיל להשיג גט כשלעצמה לא מוכיחה שהוא אשם במשהו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/6/2021 11:21 לינק ישיר 

בן ערובה שפתח, לפני שנים, בקמפיין להשגת היתר מאה רבנים לאפשר נישואין בשנית לבנו המעגן.
אגב, קראתי שהוא חייב לא וו צר המדינה כבר למעלה מ 2 מיליון ש"ח, בשל הקנס היומי (5000₪) שהושת עליו ע"י ביה"ד.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/6/2021 09:57 לינק ישיר 

או שהוא היה בן ערובה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/6/2021 09:23 לינק ישיר 

מזל טוב, בשורה טובה.
אז כנראה שצדק הדיין בבית הדין הרבני שעיכב את אב המעגן וטען שהוא המפתח לעיגון ולגט.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/6/2021 07:12 לינק ישיר 

אתמול היא קיבלה גט.

מזל טוב לאישה המשוחררת.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > האם מותר לפרסם את שמו של הגביר המעגן שנשלח לכלא?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext