| נשלח ב-19/3/2016 23:03 |
|
| |
אין שום בעיה לדבר עם הבחור אבל השם מרתיע למרות שמצד שני דווקא ציינתי שזה נושא מעניין לדבר עליו עם הבחור - למה הוריו חשבו לנכון לקרוא לו כך...
אבל השידוך הזה ירד גם ככה על דברים אחרים כך שזה לא באמת רלוונטי כרגע
|
|
|
|
|
| נשלח ב-19/3/2016 21:00 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-19/3/2016 20:53 |
|
| |
| טום888 כתב: |  |
| ניוטרל כתב: |  | עלתה לי השערה מקודם במוחי. שיכול להיות שהורי הבחור קיבלו הצעה בטרם נולד לקרוא את שמו על שם מישהו ללא זכר תמורת סכום טוב (כמו שיש לעיתים פרסומים בנושא) וכך הם עשו... נשלח מהאנדרואיד שלי\ ניוטרל עלית על הבחור!!!! קוראים לו זעליג וויס....:P |
|
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-19/3/2016 20:18 |
|
| |
| ניוטרל כתב: |  | עלתה לי השערה מקודם במוחי. שיכול להיות שהורי הבחור קיבלו הצעה בטרם נולד לקרוא את שמו על שם מישהו ללא זכר תמורת סכום טוב (כמו שיש לעיתים פרסומים בנושא) וכך הם עשו... נשלח מהאנדרואיד שלי\ ניוטרל עלית על הבחור!!!! קוראים לו זעליג וויס....:P |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-19/3/2016 19:04 |
|
| |
מה הבעיה לדבר עם הבחור על הנושא? אני בטוח שאדם בוגר לא מתבייש לדבר על מקור שמו נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/3/2016 16:26 |
|
| |
עלתה לי השערה מקודם במוחי. שיכול להיות שהורי הבחור קיבלו הצעה בטרם נולד לקרוא את שמו על שם מישהו ללא זכר תמורת סכום טוב (כמו שיש לעיתים פרסומים בנושא) וכך הם עשו... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/3/2016 12:31 |
|
| |
השם הוא כמובן עשהאל.......פשוט אמרת לנו.....
|
|
|
|
| נשלח ב-18/3/2016 11:19 |
|
| |
| פרומערית כתבה: |  |
| רציף כתב: |  | יש שמות שנשמעים במבט ראשון -מוזרים, והם עדיין קיימים במחוזות הכי אדוקים של החרדים, וזה בסדר גמור, כמו ; בועז, נוח, זבולון, אבשלום, שאול, לוי, דוב, אריה, חיה, מושקה,,, ויש גם שמות שמאפיין עידות מסוימים... אין מה להתרגש מהצעה שכזאת נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
שמע רציף, אתה אולי המוזר פה כי השמות האלה כל כך נפוצים שהם ממש לא מוזרים!!! ממתי בועז, נוח, זבולון, אבשלום, שאול, לוי, דוב, אריה, חיה, מושקה - הם שמות מוזרים? טוב אולי אבשלום כן |
|
אז הבעיה של השם ההוא זה בגלל שהוא נדיר ?... ואז זה שם מוזר ? כי את לא רגילה לשם ההוא ? ! אגב, נראה שהוא לא קרוי על שם ההוא מהתנך, ככה שאין עם זה בעיה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-17/3/2016 23:21 |
|
| |
| פרומערית כתבה: |  |
| רציף כתב: |  | יש שמות שנשמעים במבט ראשון -מוזרים, והם עדיין קיימים במחוזות הכי אדוקים של החרדים, וזה בסדר גמור, כמו ; בועז, נוח, זבולון, אבשלום, שאול, לוי, דוב, אריה, חיה, מושקה,,, ויש גם שמות שמאפיין עידות מסוימים... אין מה להתרגש מהצעה שכזאת נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
שמע רציף, אתה אולי המוזר פה כי השמות האלה כל כך נפוצים שהם ממש לא מוזרים!!! ממתי בועז, נוח, זבולון, אבשלום, שאול, לוי, דוב, אריה, חיה, מושקה - הם שמות מוזרים? טוב אולי אבשלום כן |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/3/2016 21:02 |
|
| |
|
שמע רציף, אתה אולי המוזר פה כי השמות האלה כל כך נפוצים שהם ממש לא מוזרים!!! ממתי בועז, נוח, זבולון, אבשלום, שאול, לוי, דוב, אריה, חיה, מושקה - הם שמות מוזרים? טוב אולי אבשלום כן
|
|
|
|
| נשלח ב-17/3/2016 20:58 |
|
| |
| IAF990 כתב: |  | אה אז תגידי מגדיאל...הוא חבר חדר שלי! באמת נעלם לפני כמה ימים מסדר שלישי והשאיר בחדר שובל של בושם. הייתי צריך לנחש שזה איתך. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אוףףף ידעתי שתזהה אותו
|
|
|
|
| נשלח ב-17/3/2016 13:10 |
|
| |
| פרומערית כתבה: |  | המקור התנכי של השם הזה לא הכי חיובי... זה אדם שנרדף ונהרג צעיר... וכנראה שההורים לא התכוונו בכלל לשם התנכי אלא למשמעות של השם מכירים את כל השמות האלה שמורכבים מהכלאה של מילה מסויימת עם קל או קה? כזה דבר |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/3/2016 10:42 |
|
| |
יש שמות שנשמעים במבט ראשון -מוזרים, והם עדיין קיימים במחוזות הכי אדוקים של החרדים, וזה בסדר גמור, כמו ; בועז, נוח, זבולון, אבשלום, שאול, לוי, דוב, אריה, חיה, מושקה,,, ויש גם שמות שמאפיין עידות מסוימים... אין מה להתרגש מהצעה שכזאת נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-17/3/2016 10:06 |
|
| |
|
|
|
|
|