| נשלח ב-3/4/2016 19:56 |
|
| |
שאלה דחופה- נוכלים או מתווכים? תיווך ישראל
שלום. אשמח לעצה ולעזרה. אנחנו גרים בשכונת פרדס כץ. דפקו אצלי השבוע 2 גברים ושאלו אם אני מכירה מישהו שרוצה למכור את הדירה, כי הם מתווכים. שמחתי, כי אנחנו אכן מנסים למכור, ובחוסר אחריות משוועת, הכנסתי אותם לראות את הדירה. איך שנכנסו קלטתי בהרגשה שהם נוכלים. שאלתי אותם מי הם ואיפה המשרד שלהם. אמרו שנקראים תיווך ישראל, והמשרד ברח' ז'בוטינסקי בתוך בית. (כבר נשמע לא אמין...) ב''ה הם עזבו את הבית. שכנה שלי ספרה שהם נסו להיכנס גם אליהם, ואפילו בכוח! עכשיו אני חוששת מאד. בעיקר מפריצה :-(
אולי מישהו מכאן מכיר את השניים או שמע עליהם? מה אתם ממליצים לי לעשות? יש לי את מס' הנייד של אחד מהם.
תודה!
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2016 23:14 |
|
| |
זיתית, תודה על השיתוף. בזכותך אנשים ילמדו להיות זהירים יותר. לדעתי, תנסי לפנות למשטרה בעניין וגם לפנות לכמה עיתונים חרדים בבקשה שיפרסמו את המקרה לתועלת הציבור.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-8/4/2016 10:46 |
|
| |
תגובה :
ברחוב זבוטינסקי מספר מתוכים.מהם ניתן לבדוק :תיווך יצחק,תיווך אדוארד,תיווך פרץ.האם ייתכן שאחד ממשרדים אלה פנה אלייך ? אם קראתי נכון,את מתכוונת אכן למכור דירתך ,או להשכירה -וייתכן שפנייה לאחד מאלה -תעזור . הם ,מן הסתם ,ידעו גם טוב יותר מאיתנו -אם ישנו גורם כזה =תיווך ישראל -אם לאו. לא הייתי מיד חושש מגנבים פוטנציאליים =הרי ראית אותם ,וגם רשמו לך פלאפון להתקשרות ...ייתכן שאלו שני מתווכי נדל"ן חרוצים שמתענינים בקניה אצלך דווקא .
|
|
|
|
| נשלח ב-10/4/2016 21:45 |
|
| |
תודה נחמ21, נתת לי רעיון מעולה
|
|
|
|