| נשלח ב-6/4/2016 20:17 |
|
| |
הוא עוד יבוא?
ב"ה
מהרגע שהתחלתי לשמוע שידוכים, הזהירו אותי שכך עלול לקרות. אבל האמת היא שלא ידעתי אם להאמין או לא... אז פשוט קפצתי למים וזהו. בלי להקשיב יותר מידי לעשרות המזהירים והמזהירות. אבל מסתבר שהייתי אופטימית מידי. ונבואת הזעם הזו החלה להתממש אצלי עוד לפני שהספקתי לפהק בפגישה המשעממת הראשונה. וזה לא בגלל שלא פגשתי בחורים משעממים. זה בגלל שעוד לא פגשתי אף אחד. וזה בדיוק מה שכל החומולגים הזהירו אותי לגביו: היובש.
מסתבר שעד שמציעים לבחורה במגזרנו הצעה, אז חייב להיות בה איזשהו קעטש: פעם אחת יש לבן אדם שם של חייזר מכוכב אחר (לא נוגה, בדקתי שם )
ולמובחר הבא, זה שאותה השדכנית היתה בטוחה שהנה הנה הגיע הנסיך על הפראררי (למרות שהבהרתי לה שאני מעדיפה נסיך על גמרא, לא שפרארי זה דבר רע, פשוט עניין של טעם) - יש זוג הורים שהחליטו שהם בכלל מחפשים בחורה בגילו ולא אחת שקטנה ממנו. (נו באמת! אתם ברצינות מחפשים לעלם החמודות שלכם בחורה בת 23? ברוך שפטרנו!)
והנה הגיעה ההצעה הכי(!) קורצת ששמעתי בחיים: אחי הצדיק החליט שחבר שלו מתאים לי כמו כפפה ליד "הוא גזור מהחלומות שלך! מילה שלי!". דע עקא, אחי החליט שלא הוא יהיה היזם - אז אמאלה מריצה שדכנית שתיים, רק כדי לשמוע אחרי מסכת בירורים ארוכה - שהגברבר עוד לא רוצה לשמוע מכלום - "עד אחרי החגים".
שידוך רודף שידוך וזה באמת היה דווקא המצב הטוב. כי מה עושים במצב בו השדכניות מחליטות לשמור על דממת אלחוט?! פעם בזמן בלתי קצוב, מתקשרת איזו סנונית, מציעה איזשהו משהו, כמו בתאונת "פגע וברח". מציעה בלי קשר ובורחת לפני שאמאל'ה שלי היקרה תתן לה שיעור מוסר רציני...
אז אני מתפללת לי בשקט כל יום ב"שמע קולנו", שופכת לי בשקט דמעות קטנות על חתן ירא שמים ותלמיד חכם הממאן להופיע. מתפללת שילך הכל בקלות ובמהירות אבל חבל שעוד לא הולך פה כלום... אני רק מדמיינת לעצמי בשקט בשקט, בלי שאף אחד מרגיש, איך יראה הבחור הראשון שאפגוש.. הלוואי שהחתן יהיה הראשון והאחרון שאראה... אבל לא תמיד זה ככה, אז מותר לדמיין איך אני אצחק אחרי השעה - שעתיים בבית, על איך שהתפדחתי בהתחלה.. אבל סך הכל לה היה נורא...
כמה דמיונות כמה חלומות שספוגים בסידור אחד כל כך הרבה תקוות שהספיקו להתנפץ כשאני כה צעירה עדיין... ומה בסך הכל נשאר לי? להמשיך ולהתפלל, והוא עוד יבוא...
תוקן על ידי פרומערית ב- 06/04/2016 21:09:31
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-13/4/2016 00:08 |
|
| |
אכן, יובש זה דבר רע... כאילו מה, אני לא רצויה? לא נראית? לא שווה?
למעשה, הייתי מציעה לך כן להתאמץ ולפנות לשדכניות/חברות/וכו' בגדר השתדלות, יובש לא גורר אחריו דברים טובים כשהוא נמשך זמן ארוך מדיי.
את נשמעת בחורה באמת טובה, שיהיה בהצלחה.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/4/2016 11:36 |
|
| |
שאלת שאלה שהתשובה עליה ארוכה מיני ים, כתבתי על העניין לא פעם. קחי טיפ שגיליתי ; כדי לשחרר רגשות את אמורה קודם כל לקבל את עצמך, ולאהוב את עצמך, עד כמה שאפשר, ואז.. לשקוע ברגש העצוב הזה להרגיש אותו, אפילו לבכות בכיף, לעכל את העצב ומה שכאן קרה, ובאיזה שהוא שלב שהבנו מה שקרה כאן אנחנו משחררים את העצב , העצב כבר מיותר ומשעמם, יאללה ביי נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-10/4/2016 10:15 |
|
| |
| פרומערית כתבה: |  |
| רציף כתב: |  | פרומערית יקרה,
ברגשות האלה את לא בדיוק מושכת את החתן שלך.
|
|
לא מבינה: אסור כבר להתבכיין פה? מי ניסה פה למשוך חתן??? |
|
לא דברתי על - אם את מושכת או לא. "מושכת חתן" או "מושכת שפע" זה "מושג" כזה, כמו מי שהוא בשמחה אז הוא מושך על עצמו ברכה והצלחה כידוע נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/4/2016 02:02 |
|
| |
| פרומערית כתבה: |  |
|
|
לא מבינה: אסור כבר להתבכיין פה? מי ניסה פה למשוך חתן??? |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/4/2016 00:33 |
|
| |
|
|
לא מבינה: אסור כבר להתבכיין פה? מי ניסה פה למשוך חתן???
|
|
|
|
| נשלח ב-7/4/2016 10:37 |
|
| |
פרומערית יקרה, ברגשות האלה את לא בדיוק מושכת את החתן שלך. מה שאני יכול להציע זה ללמד זכות על השדכניות ועל כל העולם וגורמיה, לעשות יותר השתדלות, לאתר את השדכניות המתאימות ולפנות אליהן (אחרי פסח) יש להרב ארוש סדרת חוברות נפלאות "סדרת מרגליות" שמאוד מחזקות, בעקבות קצת הודיה שעשיתי פה ושם, אני רואה יותר הארת פנים וגם לפעמים ניסים, אני חש שמשגיחים עלי מלמעלה איפשהו. ופעם הייתי רחוק מזה, הידיעה שיש בורא לעולם שגם היכה בנו נמרצות בעבר לא גרם לי לשמחה גדולה. הרב ארוש מנסה ואף מצליח לפתוח לנו את מסך העשן, והכל בשכל בהגיון ובחן. צריך פשוט להושיט את היד ולקחת נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-6/4/2016 21:03 |
|
| |
| IAF990 כתב: |  | צר לי שאת כועסת על העולם הזה עוד לפני שהתחלת שידוכים (יריית הפתיחה היא הדייט הראשון)....עכ'פ:" אבל לא תמיד זה ככה, אז מותר לדמיין איך אני אצחק אחרי השעה - שעתיים בבית, על איך שהתפדחתי בהתחלה.. אבל סך הכל לה היה נורא..."?????כל כך צועק 'אני חדשה'.... מה שכתבת יכול להיות מגניב לfrozen2 של דיסני, לא למציאות. נשלח מהאנדרואיד שלי |
| תודה 990אני תמיד נהנית מזה שלא מבינים אותי למען האמת זה אחד התחביבים שלי
עכ"פ לא הבנתי איפה כעסתי כאן כשלמדתי ספרות, הסבירו לי אמנם שהסופר/משורר כותב משהו במשמעות אחת - ואנשים לוקחים את זה לעתים למחוזות אחרים. אבל ברמה כזאת זה אף פעם לא קרה לי... זה אומר שנעשיתי משוררת? תודה על המחמאה!
תוקן על ידי פרומערית ב- 06/04/2016 21:08:34
|
|
|
|
| נשלח ב-6/4/2016 20:59 |
|
| |
צר לי שאת כועסת על העולם הזה עוד לפני שהתחלת שידוכים (יריית הפתיחה היא הדייט הראשון).... עכ'פ: " אבל לא תמיד זה ככה, אז מותר לדמיין איך אני אצחק אחרי השעה - שעתיים בבית, על איך שהתפדחתי בהתחלה.. אבל סך הכל לה היה נורא..."????? כל כך צועק 'אני חדשה'.... מה שכתבת יכול להיות מגניב לfrozen2 של דיסני, לא למציאות. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-6/4/2016 20:47 |
|
| |
כתיבה נוגעת.. וכן יום אחד הוא עוד יבוא..
|
|
|
|
| נשלח ב-6/4/2016 20:36 |
|
| |
|
|
|
|
|