בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

סיקורים ותמונות מהופעת מיאמי פסח תשע"ו / phenomenon 2

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-27/4/2016 15:51 לינק ישיר 
סיקורים ותמונות מהופעת מיאמי פסח תשע"ו / phenomenon 2

הפעם יהיה סיקור שלא עשתי אף פעם למשל עד עכשיו לא כתבתי מה הדיבורים מה שהיה בין השירים הפעם אני כן יפרט אותם וגם צילמתי אותם ככה שאתם תרגישו שאילו אתם הייתם בהופעה...

מיד כשנכנסו לאולם קיבלנו חוברת קטנה שם מופיע כל השמות של הילדים אני ישים תמונה מזה...

מאוד נהנתי מההופעה ישבתי בשורה הרביעית

2 שורות מאחורי ישב ידידנו ג'וש שהפעם כן הסריט והבטיח לי שהוא ישלח לי את הווידיאו.

(משורר תתחיל לרשום מה אתה צריך לומר לירחמיאל..)

כמו שמיאמוש אמרה כבר אחרי ההופעה בסוכות שהופעות בפסח זה הופעה רציני יותר ובאמת היא צודקת ההופעה של סוכות היה סתם ביזבוז כסף לדעתי ואני מקווה שירחמיאל ישקיע יותר בסוכות הבא.

היה מידי הרבה פשלות עם הסאונד (ציפצופים של הרמקולים) וגם אני חושב לגבי התזמורת או שהם לא עשו חזרות כמו שצריך או הם באמת לא טובים. היו כמה לא אומר פשלה אבל ירחמיאל סימם להם להפסיק לנגן שיהיה קטע ווקאלי להמקהלה מה שהם עשו הרבה פעמים בהופעות והם לא היבינו מה ירחמיאל רצה וגם בהשיר השם מלך לא הבנתי מה הם עשו שם... אני הייתי ממליץ על תזמורת פריילך ואני לא אומר את בגלל שיש לי חברים שמנגנים שם הם באמת הכי טובים שיש.

פגשתי את דוד פרלמן שוחחתי איתו קצת וגם האבא של יאיר קניג ושאלתי אותו כמה שאלות אבל כל זה אני יכתוב בהמשך.

עכשיו לסדר ההופעה

ההופעה התחיל כמו שכתבו על המודעה "בדיוק" אבל לא בזמן שהם כתבו על המודעה...

התזמורת חתחיל במחרוזת של הדיסק האחרון

המנחה של הערב היה יוסי צוויג שדרן כאן בארה"ב ברדיו של נחום סיגל והזמין את הזמר ש"לא הופיע על הבמה עם פרחי מיאמי 15 שנה" מרדכי שפירא ומרדכי שר את השיר כל הדרך מהאלבום שלו .

יוסי הזמין להבמה "שמחה לינר" וביצע את השירים: מי שעשה ניסים.כנפי נשרים. ועל הכול. קול ברמה. ואתה מרום (שיר ראשון מהאלבום השני) וסיים עם השיר פתחו לי".

לפני שאני מתחיל לפרחי מיאמי אני חייב לציין שסוף סוף הם לא ביצעו את המחרוזת הידוע...

ירחמיאל לא הופיע על הבמה בכלל עד המקהלה של 100 ילדים

12 ילדים נכנסו על הפלייבק של השיר "שמח" ביצוע יפה מאוד רק הפלייבק תמיד מעצבן אותי...

צבי שמחון אמר שלום להקהל ואמר שהם עכשיו הם ישיר שיר חדש "מרן דבשמיא" נראה אם זה יופיע בהדיסק החדש...

צבי שמחון: "מה אתם חושבים?" תאמינו לי או לא הנה עוד שיר מהאלבום החדש "דור לדור" ואח"כ את השיר פתחו לי"ואח"כ את השיר "לייבדיג" (עם פלייבק)

יוסי צווייג חזר להבמה ואמר שעכשיו יהיה הפסקה של "רק" 10 דקות...ושמישהו יחפש את ירחמיאל...

עכשיו התחלתי לחפש אנשים שאני מכיר... הראשון פגשתי את דוד פרלמן ושאלתי אותו "מה אתה חושב בנתיים על המקהלה? התשובה שלו "מאוד טובים אבל חסר קצת ילדים וגם חסר את הנוכחות של ירחמיאל אבל הילדים מאוד טובים בעצמם על הבמה. שאלתי אותו אם הוא מתגעגע להמקהלה הוא ענה "בהחלט מאוד מתגעגע"

השני פגשתי את אבא של יאיר קניג שאלתי אותו שאלה ששאלתי את דוד לגבי המקהלה עד עכשיו הוא ענה בדיוק אותו תשובה אבל הוסיף לפחות הם שרים בלייו (התכוון למקהלה ידוע שלא שרים לייו רק פלייבק)

ופגשתי את חבר פורום שלנו "בתשכה" אמרתי לה שהפעם אני ינסה לעשות סיקור יותר טוב ממה שעשיתי עד עכשיו...

אחרי ההפסקה יוסי הזמין שוב את מרדכי שפירא ושר את השיר "לא עליך המלאכה לגמור"

אח"כ יוסי הזמין להבמה את "מיאמי 5" ושרו את השיר של שוואקי "עת רקוד"

אח"כ צבי שמחון אמר שהשיר הבא מוקדש להמצב בארץ ישראל ושרו "ה' יענה לנו"

עכשיו נכנסו 5 ילדים אחרים והתחיל מחרוזת שמתחלפים הילדים (סוף סוף מחרוזת חדש)

השירים: אדון עולם רווח  שמע ישראל.בשמחה רבה (עם כל הילדים)

ובמקום שירחמיאל יכריז השמות של הילדים הפעם הילדים עצמם הכריז את השמות שלהם וגם באיזה ישיבה שהם לומדים. אהבתי את הקטע ויש לי גם ווידיאו...

לפני "המקהלת אחדות" עלו על הבמה ראינו את הווידאו שירחמיאל הוציא לפני ההופעה ובמשך הווידיאו הילדים עלו על הבמה והפעם המקהלה היה תחת ניצוחו של ירחמיאל.

פשלה קטן לא יודע של מי שהסולנים שכחו להביא איתם מיקרופון...

השיר הראשון שלהם שיר חדש:

שירה חדשה שבחו גאולים לשמך הגדול על שפת הים

We are the choir of unity

יש עוד מילים אבל לא זוכר אותם עכשיו...

אח"כ שרו "אשת חיל – בואי כלה.

אחרי השיר ירחמיאל סיפר איך הראיון התחיל על המקהלת אחדות (הפסיק כמה פעמים בגלל הסאונד)

אמר שבעצם בסביבות חנוכה כשהוא התחיל לחשוב על ההופעה היה נאום של אדם ידוע מאוד בלייקווד  על המצב של הישיבות (אני לא יכתוב כאן מה הוא דיבר אבל כולם דברו על זה) אני (ירחמיאל) לא יאריך כאן אם הוא היה צודק או לא אבל דבר אחד היה ברור שחייב להיות יותר "אחדות" והמשיך לומר שהיה לו ראיון עם נחום סיגל (וכאן היה רעש גדול של הרמקולים וירחמיאל אמר 100 קולות אתה יכול לסדר אבל קול אחד שלי לא?) ונחום סיגל אמר שלצערינו יש לנו אחדות רק בטרגדיה. חייבים שיהיה אחדות לא רק בטרגדיה רק כל הזמן. וזה המקהלת אחדות  מכל מיני ישיבות ואמר שהוא בחן מאות של ילדים במשך 3 חדשים וכל ילד שר רק קטע אחד מהשיר הבא... השיר השם מלך הידוע לכולם של גד אלבז ביצוע מאוד יפה.

ואחרי השיר ירחמיאל רצה לדבר אבל הקהל התחיל לשיר השם מלך ירחמיאל אמר "אתם רוצים שיהיה מקהלה של 1000 קולות?

ירחמיאל אמר כשהוא פירסם את ההופעה אנשים שאלו אותו "איפה אתה תשים 100 על הבמה? לא יהיה מקום! אבל הם לא ידעו שבהתחלה היה לו 187 ילדים אבל פה ושם ילדים עזבו עד שהוא נשאר עם 103 ילדים אבל בשנים הבאות המקהלה יגדל אנחנו צריכים לבנות במה יותר גדול...

עכשיו אנחנו נשיר שיר חדש "שלום על ישראל" גם שיר יפה מאוד אהבתי...

ירחמיאל התיישב על כיסא ואמר שבעצם עכשיו הזמן להכריז את השמות של הילדים אבל הוא רק יגיד תודה רבה לכל המנהלים של הישיבות וכל המשפחה של הילדים ואמר שהוא גם עובד על האלבום החדש יהיה גם המקהלה של 100 קולות ומיאמי 5 ושיוחי בריסקמן יפיק אותו. והכריז שכולם יעמדו להשיר הסיום. וזה היה השיר אט אט.

ס"ה מההופעה: הופעה מאוד טובה נהנתי מאוד למרות הפשלות של הסאונד וגם התזמורת לא משהו אני מקווה שבהופעות הבאות יהיה שיפור גדול.

כל הטקסט של ירחמיאל ניסיתי לתרגם כמה שאפשר יש לי ווידיאו מהכול (חוץ מכה שירים שקטים של שמחה לינר) אבל יש לי גם את הווידיאו מירחמיאל אני יעלה אותם למי שמבין אנגלית אולי הם יתרגמו מה שהוא דיבר יותר טוב ממני...

תמונות מיד ומי שרוצה לקבל לינק לצפייה ישירה להווידיאו שיצור איתי קשר באימייל שלי ולהזכירכם שאני ישלח אותם רק לחברים פעילים בפורום.

ואשמח מאוד לקבל תגבות שלכם על ההופעה כמובן אחרי צפייה בווידיאו.

תוקן על ידי מיאמוש ב- 28/04/2016 08:23:44

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/10/2016 17:48 לינק ישיר 

נחיה ונראה בהופעה הקרובה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/10/2016 16:44 לינק ישיר 

איזו אופטימיות...
אוף! אני צריכה דיסק מיאמי חדש!!!
אבל לפני שהמקהלה תמנה 20 ילדים (לפחות) עם קולות חדשים ורעננים אין סיכוי שיוקלטו שירים חדשים 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/10/2016 16:32 לינק ישיר 

בהקלטה הכוונה לשירים החדשים (we are.. shalom)
אני משערת שבדיסק של מיאמי הקרוב (עוד שנה במקרה הטוב) הם יתפרסמו

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/10/2016 16:21 לינק ישיר 

את רשימת השמות יש בעמוד הראשון באשכול הנוכחי.
אבל עכשיו אנחנו יודעים שיהושע פרידמן הוא סולן גם בהופעה וגם בהקלטה!
ועכשיו צריך לשאול מה הם הקליטו ומתי נזכה לשמוע את זה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/10/2016 15:06 לינק ישיר 

הצלחתי לראות:))
אז עכשיו אנחנו יודעים שתי שמות של ילדים מהמקהלה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/10/2016 14:27 לינק ישיר 

תוכלי לעשות העתק הדבק של התגובות?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/10/2016 12:31 לינק ישיר 

שימו לב לתגובות לסרטון הנ"ל 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/7/2016 20:14 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/7/2016 20:02 לינק ישיר 

הקישור לא מופיע רק כטקסט לא כקישור. אם אפשר לסדר. תודה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/7/2016 16:30 לינק ישיר 
סרטון מתוק במיוחד! מאחד מילדי ה100:) מותר לשמוע בספירה, וואקלי..

https://youtu.be/UAtJLmmS5SM

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/7/2016 23:28 לינק ישיר 

https://youtu.be/tnq0a1Y0s34

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/7/2016 22:57 לינק ישיר 

הקפצתי לך אשכול בנושא; )

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/7/2016 21:25 לינק ישיר 

רק אני אוהבת לצפת בהסרטות ולתפוס מחוות בין הילדים?

(ומכירים את זה ששניה לפני 'שלושת השבועות' צריכים לשמוע את כל השירים, כי עוד מעט אסור...)

בקיצור, בשיר ב'שמחה רבה' במחרוזת, אחרי שבני עושה את התנועה הלא מזוהה (עם הכיף מכולם), כשהוא מגיע לאיזייק בליסיאנו, ואיזייק בנוסף לכיף, מעניק לו טפיחה על השכם ומחייך מאוזן לאוזן (צל"ש על האומץ?). זה הפתיע אותי, כי איזייק די סגור על הבמה, חוץ מכמה שירים שנראה שהוא אוהב (כמו 'דור לדור') הוא ממש קפוא על הבמה. בכל מקרה הסולו שלו ב'פתחו לי' היה יפה, ואני מקווה שבסוכות כבר נראה אותו עם יותר ביטחון.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/7/2016 22:04 לינק ישיר 

יישר כח שירה יהודית. מקווה שאמצא את הזמן להגיב ולהעיר...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/7/2016 17:19 לינק ישיר 

up
זה ההודעה שלו בקשר לציצית..
בתרגום חופשי:
הציצית מסתבכת כשאנחנו רוקדים,ואני פישלתי לנו..

אני גם חושבת שאביגדור הוא אחד הילדים המהממים מבחינה פנימית. עדין וטוב לב,תמיד יתייחס לכולם..

נשלח מהאנדרואיד שלי

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי מיאמוש ב- 23/10/2016 11:11:47

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > סיקורים ותמונות מהופעת מיאמי פסח תשע"ו / phenomenon 2
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 4 5 6 לדף הבא סך הכל 6 דפים.

bholext