אם יש פה אנשים זורמים כמוני לפחות.... לארגן מפגש של כל הבננות מהפורום ובו יוחלטו החלטות גורליות לגבי המשך תפקודו המלא והיעיל של הפורום חחחח זה רציני:))מי זורמת??
נשלח ב-11/8/2016 00:08
שלום רבקה! כיף לראות אותך;)) כנראה שיהיה לנו מפגש בשבוע שבועיים הקרובים.
היייי לכווולםםםםםם תקשיבו,הכי רלונטי זה שנארגן לנו איזה אולם או חדר פנוי בפוניבז ונשב שם....חחחחח צריך כבר להחליט איפה בדיוק או שכולכם תבואו אלי וחסל:)))
חחח... דווקא יש איפה לשבת בבב חוץ מגן וורשא ששיפצו אותו וכבר אין שם דשא וקופיקס בר' עקיבא שיש שם מקום לשבת אבל אם נשב שם למחרת יראו אותנו בכותרות העיתונים... איפה לכתוב את ה'הצעות' היותר רלוונתיות?
נשלח ב-27/6/2016 07:27
ממש עמוסה... חחח תכל'ס אין איפה לשבת בב"ב על כוס קפה ,כדי לדון בכל הדברים העומדים ברומו של עולם:)) (אולי בקופיקס.. אבל אין שם מקום לשבת) מחבבת וloveybc סביבות 6:30-7 מתאים לכם? (לא בטוח שזאת תהיה השעה אבל זה הכיוון) מקום המפגש ייקבע כמובן באישי.
חחחחח סגרנו:) התכניה נראית לי מגניבה ועמוסה במיוחד............. נצטרך בשבילה משהו כמו 10 שעות רק חברה-צריך לכתוב פה איפה נפגשים כדי שיהיה לנו מפגשששש גדול:))))) יבואו חברה לא רצויים:(((
נשלח ב-26/6/2016 07:47
מממ.. נספיק הכל תוך כ4 שעות? לפני 5 אני ככל הנראה לא אוכל לבוא...
התכתבתי איתו באנגלית. חופשי?????? את יודעת מה הייתי צריכה לעשות עד שהוא יואיל לענות לי
נשלח ב-23/6/2016 12:46
LOVEYBC כתב:
האמת שדווקא התכתבתי עם אלי היום והוא הביא עידכונים משמחייייים בקרוב אני יכתוב באשכול חדש (שיהיה לי זמן) ודרך אגב, שירהיהודית, אלי מוציא קליפים בתדירות של שנה ולא חצי ולפעמים יותר
פשייי אני רואה שגם יש לכם אפשרות להתכתב חופשי איתו:)) התכתבתם באנגלית או בעברית? ירחמיאל בחיים לא היה עושה כזה דבר...
נשלח ב-23/6/2016 12:44
שירהיהודית כתב:
ברקע: ישיש מתוך "שיר השמחה" :))
מאחלת לכן מפגש מעניין ופורה. תודה! מעוניינת להצטרף?
אם כי מה שהפורום הזה צריך זה נציג בניו-יורק שיתעד את ההופעות (כי התמונות הרשמיות מהופעה של ישיבה בויס היו תמונות מלפני שנה...). עד אז, שמישהי תתנדב לכתוב סיקור על אלבום/DVD/קליפ, השנייה תגיב והשלישית תתנגד וכו'.
אין כמעט סיקורים בפורום הזה, ואין כמעט תגובות על הקליפים שאלי מוציא בתדירות של אחד לחצי שנה (שאגב, לפי מס' הצפיות הם המובילים במוסיקה החסידית, מה שלא מסתדר עם מס' ההשמעות ברדיו ואת העובדה שבסביבה שלי א"א כמעט לא שמע עליהם).- זהו, זה מה שמוזר לי. בבחדרי ,פורום מיאמי אוחז במס' המשתתפים הפעילים הגבוה יותר, ולכאורה מכירים את אלי גרסטנר יותר ממיאמי (לפי אחוז הצפיות בקליפים) ייתכן מאוד שרוב הקהל של אלי גרסטנר מורכב מאמריקאים דווקא, שמאוד אוהבים את האלקטרוני והסגנון. אם תצליחו לפרסם את הפורום איכשהו באתרים אמריקאיים אולי זה יועיל. (אם כי אני לא בטוחה, מכיוון שלא כל האמריקאים דוברים עברית. ולמזלנו, בפורום מיאמי אלימונסי משורר שהם נציגינו בניו יורק, דוברים וכותבים בעברית)
בקטע הזה אני יכולה להגיב אבל לא לכתוב את הסיקור הראשון, זה יצא שלילי מדי בשביל הסיקור הבסיסי.