בית פורומים לשמוע אל הרינה ואל התפילה

קונצרט החזנות השנתי שהתקיים אמש בביהכ"נ "ישורון"

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-13/5/2016 09:27 לינק ישיר 
קונצרט החזנות השנתי שהתקיים אמש בביהכ"נ "ישורון"

קונצרט מרשים ביותר, שהפעם נטלה בו חלק מקהלת החזנים של מכון תל אביב לחזנות בניצוחו של ידידי, החזן העולמי נפתלי הרשטיק. כל מילה לתיאור ההצלחה תהיה מיותרת. נוסף על החזנים ברסון וברנהולץ, בוגרי המכון, שהופיעו כסולנים, יש לציין את ביצועו הווירטואוזי של אחד מחברי המקהלה, החזן נתנאל אילוביצקי, את הפרק "קרוץ מחומר", שחובר במקורו ע"י ליאו לוב ועובד לאחר מכן ע"י משה קוסביצקי, שאף ביצע אותו בזמנו. יצוין, כי נתנאל יצק ליצירה נופך מיוחד, רך ועדין, שעינג את כל הנוכחים באולם. אני אישית נפעמתי מאוד. נתנאל גם הופיע כסולן בקונצרט שהתקיים לפני שנה, ולדברי מורו ורבו, נפתלי הרשטיק,הוא אף התעלה על עצמו פי מונים. רשמו לפניכם: אנו עוד נשמע רבות על אילוביצקי, כאחד מהכוכבים העולים בשמי החזנות

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/5/2016 08:57 לינק ישיר 

ועכשיו,הגיע הזמן גם לראות/לשמוע את הקונצרט תודות ליעקב פלברבאום (הידוע גם כ:יעפ)-להלן הקישור ל-4 הסרטות שהועלו עד כה:www.youtube.com/user/yaf551/videos?view=0&shelf_id=2&sort=dd

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/5/2016 10:14 לינק ישיר 

חמש וחצי שורות של דיווח על קונצרט. שורה וחצי על החזנים שבאמת עשו את הקונצרט, וכמעט 4 שורות על אילוביצקי? נו, באמת...היה קונצרט נהדר, מרגש ומרשים מאד.
במקום הראשון, לענ"ד, דווקא האנסמבל! העיבודים של ריימונד גולדשטיין היו מדהימים, ובחלקם הוא אף התעלה על עצמו. אותי במיוחד ריגש העיבוד ל"ישמחו במלכותך" של יוסל'ה.
מקהלת המכון לדעתי היא מקהלת החזנות הטובה ביותר ששמעתי. אני חושב שזה בגלל ההבנה המוזיקלית המתורבתת של הרשטיק וריימונד.

החזן ברנהולץ (רחובות?) נתן את המירב והמיטב. ניכרת השקעתו ביכולותיו הקוליות ובהגשת היצירות.
החזן ברסון - עמידה מתוקה, ביצועים יפים מאד.
החזן היינוביץ - אין דברים כאלה. צריך ללמוד ממנו איך להביע יצירה. כמו מורה לתלמידים, הוא "מלמד אותנו" את כוונת המילים ביצירה. בקטע "אלוקי נשמה" של פינצ'יק הוא עורר בי רבדי רגש שלא ידעתי שקיימים בי.

התלמידים אילוביצקי וזלמן - נחמדים, מתוקים, יש להם הרבה מה ללמוד. אבל הם בדרך הנכונה. אני דווקא מאד התרשמתי מהחזן שביצע את הדואט "ואף הוא" עם ברסון (וקסלר? לא זוכר). מאד נהניתי מהדיוק והקול. תמשיכו ללמוד ולעבוד.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > לשמוע אל הרינה ואל התפילה > קונצרט החזנות השנתי שהתקיים אמש בביהכ"נ "ישורון"
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext