| נשלח ב-15/7/2016 03:04 |
|
| |
פגישה או סטאז?
בס"ד
לילה ואני לא מצליחה להירדם... האמת שאני אפילו לא מצליחה לחשוב על ללכת להירדם..
אני מתכוננת ללכת לפגישה כשאני כמעט בטוחה שאני הולכת להיגעל מהמראה של הבחור! ולמה?כי משום מה חוץ מגובה הפרט הזה ברח איכשהו בבירורים, וכבר קבעו פגישה,ועכשיו כשאני שואלת איך הוא נראה רק כדי לזהות אותו - מתחילים אנשים להתחמק מלתת לי תשובות ברורות!
ממה שכן הבנתי: שקיימים בו 3 מרכיבים שאני סולדת מהם, אבל ממש! והם 3 ביחד באותו אדם... והנה התנפצו להם כל הפנטזיות על ההצעה שנשמעה מ ו ש ל מ ת בעיני מכל הבחינות. נו, באמת לא הבנתי איפה ה"קעטש" - והנה הוא בא! ועוד במלוא (חוסר) הדרו. ושלא יבינו אותי פה לא נכון! אני לא מחפשת מראה ספיציפי, וגם לא יופי, בסך הכל בתור התחלה משהו שאפשר להסתכל אליו בלי לסובב את הראש!!! השאר כבר יבוא לבד.
אני לא יודעת מה לעשות עם עצמי! לא בא בחשבון שאבטל כי זה ממש פוגע לבטל אחרי שכבר קבעו פגישה, ואל תנסו לשכנע - כי אם אגיד מילה אחת על ביטול - אבא שלי ייקח אותי לפגישה מהאזניים העיקר לא לפגוע בבחור כזה...
אז אני מתכוננת לי נפשית לפגישה ויודעת שמרב הסיכויים שזה ייהפך ל"סטאז'" על חשבון שנינו, לפחות נצבור עוד קצת ניסיון... ומי יודע אולי אפילו אהנה מהנוף מסביב, או ארכוש יידע על עוד לובי של בית מלון
ומי יודע, אולי בכלל אתבדה? ואולי בכלל עוד כמה חודשים אוכל לצחוק על כל זה בקול...
קרה לכם פעם?
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-20/7/2016 22:44 |
|
| |
וואלה, לא חשבתי על זה..
|
|
|
|
| נשלח ב-19/7/2016 17:59 |
|
| |
יש בנות שרוצות בחור רזה.כמדומני שאין הרבה מדי גברים ממש רזים,גברים אוהבים לאכול
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רציף ב- 19/07/2016 18:01:00
|
|
|
|
| נשלח ב-19/7/2016 15:26 |
|
| |
כולם רוצים בחורה רזה אבל אין אחת שרוצה גבר רזה. מה לעשות... גבר צפלוני לא עושה לי את זה
|
|
|
|
| נשלח ב-19/7/2016 14:21 |
|
| |
| פשוט_וטוב כתב: |  | | שכחת את העיקר- הוא באמת היה בחור מכוער כמו שלא רצו לספר לך?? אל תשאירי במתח |
| צודקת צדקתי חלקית האמת שדווקא היה נראה לא רע... אבל רזה כמו... בת אבל לא על זה הורדתי אותו
תוקן על ידי פרומערית ב- 19/07/2016 14:21:44
תוקן על ידי פרומערית ב- 19/07/2016 14:22:29
|
|
|
|
| נשלח ב-19/7/2016 14:09 |
|
| |
שכחת את העיקר- הוא באמת היה בחור מכוער כמו שלא רצו לספר לך?? אל תשאירי במתח
|
|
|
|
|
| נשלח ב-19/7/2016 10:04 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-18/7/2016 11:05 |
|
| |
לכל הנחמדים שהגיבו:זה היה אשכול התבכיינות, ודיי צדקתי בה נפגשנו, היה נחמד, וכל אחד החזיר "לא" לשדכנית...
|
|
|
|
| נשלח ב-17/7/2016 19:07 |
|
| |
| שאנל_22 כתבה: |  |
| רציף כתב: |  | | שאנל_22 כתבה: |  | כשאני קוראת את זה ... וואי וואי מסכנים ה"משודכים " שלי.. בטח מציפים לכם פה את הפורום באשכולות התאבדות |
|
גילי שאנל, את שדכנית אולי ?  תודה |
| המשודכים= הבחורים שאמורים לצאת עימי . אויש להסביר בדיחות זה משהו. |
|
|
|
|
|
|