| נשלח ב-24/7/2016 13:49 |
|
| |
לשנות אותו?
אם יש נקודות מסוימות שמפריעות לכם בבחור, והם ניתנים לשינוי, הייתם הולכים על זה? כי מצד אחד, אם זה משהו שאפשר לשנות (עישון למשל, תפילה במניין) לא חכם להוריד מצד שני, אי אפשר להכנס למשהו במחשבה לשנות את הבנאדם, את אמורה לקבל אותו כמו שהוא, לא?
|
|
|
|
| נשלח ב-27/7/2016 18:30 |
|
| |
מה פרסים? לא תנאים ולא תגמולים. יואו המחשבות שיש לכם על מוסד הנישואים...
|
|
|
|
| נשלח ב-27/7/2016 12:14 |
|
| |
| רציף כתב: |  | | פשוט_וטוב כתבה: |  | אישית אני רוצה גבר שיתקן אותי. תדרבן שאתקדם, שנדחוף אחד את השני להיות יהודים יותר טובים, שנתקדם בעבודת המידות, כן... אני רוצה שבעלי ידרוש שאשתנה, שאשתפר. איך אמרה אחת פה, שיפוץ, לא שינוי.
אבל זה רק אני אישית.
לא בטוח שאני יכולה לבוא לבנאדם ולהגיד- שמע, זה וזה וזה לא מתאים לי, בוא נתקדם נשתפר נתעלה וכו. לכן השאלה האם לשנות אותו או להניח לבחור המסכן לנפשו. ואני מדברת על דברים שאינם עקרוניים אבל וואלה, חשובים- תפילה במניין, למשל. או לבוש שחור לבן. לא שמיים וארץ, אבל כן, עניין יהודי חשוב. אבל לא עקרונות של להוריד בהכרח בגלל זה, לכן ההתלבטות. מה שכן, חושבת שאפשר לשאול אותו במקום איפה האידיאלי של עצמו עומד בעוד נגיד, 10 שנים. ולפי זה לראות אם אני משנה אותו או שהוא משתנה בעזרתי. יש הבדל. |
|
|
| מבצע עם מדבקות ופרסים או בלי? בלי אני לא מוכנה!
|
|
|
|
| נשלח ב-27/7/2016 12:09 |
|
| |
| רציף כתב: |  | | IAF990 כתב: |  |
רציף, יצרת ניק נשי בשם bedie אולי?
|
|
|
| הכל טוב כבוד הרציף?
|
|
|
|
| נשלח ב-26/7/2016 23:55 |
|
| |
| פשוט_וטוב כתבה: |  | אישית אני רוצה גבר שיתקן אותי. תדרבן שאתקדם, שנדחוף אחד את השני להיות יהודים יותר טובים, שנתקדם בעבודת המידות, כן... אני רוצה שבעלי ידרוש שאשתנה, שאשתפר. איך אמרה אחת פה, שיפוץ, לא שינוי.
אבל זה רק אני אישית.
לא בטוח שאני יכולה לבוא לבנאדם ולהגיד- שמע, זה וזה וזה לא מתאים לי, בוא נתקדם נשתפר נתעלה וכו. לכן השאלה האם לשנות אותו או להניח לבחור המסכן לנפשו. ואני מדברת על דברים שאינם עקרוניים אבל וואלה, חשובים- תפילה במניין, למשל. או לבוש שחור לבן. לא שמיים וארץ, אבל כן, עניין יהודי חשוב. אבל לא עקרונות של להוריד בהכרח בגלל זה, לכן ההתלבטות. מה שכן, חושבת שאפשר לשאול אותו במקום איפה האידיאלי של עצמו עומד בעוד נגיד, 10 שנים. ולפי זה לראות אם אני משנה אותו או שהוא משתנה בעזרתי. יש הבדל. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-26/7/2016 23:53 |
|
| |
| IAF990 כתב: |  |
רציף, יצרת ניק נשי בשם bedie אולי?
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-26/7/2016 23:43 |
|
| |
| person1 כתב: |  |
שאנל אני יותר מתחבר לניסוח הנוכחי. בקשר למה שכתבת על הערות מבעלך - אני חושב שזה יהיה קצת יותר קשה כשהוא יפתיע אותך בהערות על דברים שחשבת שאת טובה בהם (; עם זאת אני מאחל לך ולכולנו הצלחה רבה בקבלת ביקורת בונה וכבישת הגאוה.בהערת אגב, בספר הדרכת שלום בית לגברים של הרב שלום ארוש (אני לא נשוי) יש פרק שלם שעניינו שאין להעיר לאישה על כלום אף פעם בשום פנים ואופן. אני לא יודע מה כתוב בספר המקביל לנשים (-:מישהו יודע למה מרווחי הפסקאות נעלמים אחרי השליחה?
תוקן על ידי person1 ב- 26/07/2016 12:54:47 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-26/7/2016 23:34 |
|
| |
| IAF990 כתב: |  |
רציף! רק אימוג'י בודד בכל ההודעה????? אתה בגמילה? ;)
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-26/7/2016 21:28 |
|
| |
אישית אני רוצה גבר שיתקן אותי. תדרבן שאתקדם, שנדחוף אחד את השני להיות יהודים יותר טובים, שנתקדם בעבודת המידות, כן... אני רוצה שבעלי ידרוש שאשתנה, שאשתפר. איך אמרה אחת פה, שיפוץ, לא שינוי.
אבל זה רק אני אישית.
לא בטוח שאני יכולה לבוא לבנאדם ולהגיד- שמע, זה וזה וזה לא מתאים לי, בוא נתקדם נשתפר נתעלה וכו. לכן השאלה האם לשנות אותו או להניח לבחור המסכן לנפשו. ואני מדברת על דברים שאינם עקרוניים אבל וואלה, חשובים- תפילה במניין, למשל. או לבוש שחור לבן. לא שמיים וארץ, אבל כן, עניין יהודי חשוב. אבל לא עקרונות של להוריד בהכרח בגלל זה, לכן ההתלבטות. מה שכן, חושבת שאפשר לשאול אותו במקום איפה האידיאלי של עצמו עומד בעוד נגיד, 10 שנים. ולפי זה לראות אם אני משנה אותו או שהוא משתנה בעזרתי. יש הבדל.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/7/2016 20:49 |
|
| |
| IAF990 כתב: |  | אם הייתי רוצה לכתוב משהו רציני הייתי פותח אשכול משלי. (או מגיב באשכול רציני)
|
|
אה טוב..כי האירוניה כמעט נעלמה ממני..זה היה נשמע רציני לגמרי..
|
|
|
|
| נשלח ב-26/7/2016 20:41 |
|
| |
| IAF990 כתב: |  | נהההה את לא רציף...הרגע הוצאת הודעה בלי אימוג'י. שאנל- ובכל זאת היא נשואה ואנחנו לא, עכשיו רק נשאר לנתח מה אנחנו עושים שגוי... נשלח מהאנדרואיד שלי |
| כנראה רציף מתוחכם מדי עלינו....:( . ולנושא: If love is the answer, could you please rephrase the question?;)
|
|
|
|
| נשלח ב-26/7/2016 20:36 |
|
| |
אם הייתי רוצה לכתוב משהו רציני הייתי פותח אשכול משלי. (או מגיב באשכול רציני) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-26/7/2016 19:29 |
|
| |
| IAF990 כתב: |  | נהההה את לא רציף...הרגע הוצאת הודעה בלי אימוג'י. שאנל- ובכל זאת היא נשואה ואנחנו לא, עכשיו רק נשאר לנתח מה אנחנו עושים שגוי...
|
|
איזה מין היגיון זה?? לא שאני חושבת ששאנל צודקת או טועה, אבל זה פשוט לא טיעון...
|
|
|
|
| נשלח ב-26/7/2016 19:23 |
|
| |
נהההה את לא רציף...הרגע הוצאת הודעה בלי אימוג'י. שאנל- ובכל זאת היא נשואה ואנחנו לא, עכשיו רק נשאר לנתח מה אנחנו עושים שגוי... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-26/7/2016 18:09 |
|
| |
| Debie כתב: |  | חחחחחח.....
איזה גאונות...איך עלית עליי? |
| פה חשדתי
|