| נשלח ב-26/7/2016 22:02 |
|
| |
אתגר בפגישות
אם נפגשתם עם בחור\ה מאתגרים, הן ברמה השאלות והן בהתחמקויות בתשובות, נושאים שלרוב עולים בפגישה ראשונה, זה מוסיף או גורע?יגרום לרצון לפגישה נוספת או להורדת הבחור\ה?
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2016 15:41 |
|
| |
בס"ד
אצל שאנל שום דבר לא בסדר אף פעם(=
לגופו ל עניין... לדעתי עם יש אתגר בהתחלה זה נחמד אבל אם יש יותר מדי משחקים זה כבר הופך למטרד...
|
|
|
|
| נשלח ב-28/7/2016 00:23 |
|
| |
| שאנל_22 כתבה: |  | אני בעד! ולא, זה לא עניין של דעתנות בכלל! אבל זה חייב להיות משחק פייר,ברגע שלא יהיו לי תשובות אני מוציאה טבעת, תמר? פנויה היום בערב? |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-28/7/2016 00:19 |
|
| |
רועית, תשבי איתו, ותנסי לראות האם את יכולה לנהל איתו שיחה שבו הוא עונה לך על שאלותייך, תשובות לעניין, . נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-27/7/2016 23:18 |
|
| |
| April20 כתבה: |  | המטרה בפגישה הראשונה היא לבדוק את רמת הממשק בין שני אנשים זרים לחלוטין. בד"כ לא מגיעים לנושאים שאחד הצדדים עלול להרגיש צורך להתחמק מהם. אם השיחה זרמה ממשיכים לפגישה נוספת ואם לא אז לא. |
|
לא חייב שיהיה רמת ממשק זהה  מדובר בשני אנשים שונים, ובהחלט יתכן שלא הכל זורם ומקסים ומשובב נפש נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-27/7/2016 18:44 |
|
| |
זה קרה לי פעם עם בחור. והערתי לו על כך- שהוא מדבר המון, אבל בעצם לא אומר לי כלום. ולמדתי גם איך לתקשר איתו. לשאול שאלה, ולא להעביר נושא עד שהתשובה בידך. בקשר לנושא הקודם, לא הבנתי כראוי, תוכל להבהיר קצת יותר על זה וזה? לא ענית בעצם על עצם השאלה... תשאלי ותחפרי כמו שצריך, אפילו שתהיה פגישה שלימה על נושא אחד, דיינו, שהתשובות יהיו בידך. לאט לאט תדעי הכל. אחרת סתם תשארי בלי תשובות ובאסה.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/7/2016 12:33 |
|
| |
| שאנל_22 כתב: |  | | אני בעד! ולא, זה לא עניין של דעתנות בכלל! אבל זה חייב להיות משחק פייר,ברגע שלא יהיו לי תשובות אני מוציאה טבעת, תמר? פנויה היום בערב? |
| פשששי את מוציאה טבעת?! אני רוצה את זה מוסרט ומתועד
|
|
|
|
| נשלח ב-27/7/2016 12:26 |
|
| |
אני בעד! ולא, זה לא עניין של דעתנות בכלל! אבל זה חייב להיות משחק פייר,ברגע שלא יהיו לי תשובות אני מוציאה טבעת, תמר? פנויה היום בערב?
|
|
|
|
| נשלח ב-27/7/2016 00:21 |
|
| |
המטרה בפגישה הראשונה היא לבדוק את רמת הממשק בין שני אנשים זרים לחלוטין. בד"כ לא מגיעים לנושאים שאחד הצדדים עלול להרגיש צורך להתחמק מהם. אם השיחה זרמה ממשיכים לפגישה נוספת ואם לא אז לא.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/7/2016 00:06 |
|
| |
| רציף כתב: |  | יגרום לרצון לפגישה נוספת, כי בן זוג מרתק וחכם זה משהו חשוב, ואוכל לבדוק בפגישה הבאה מה הסיפור שלו להסתיר דברים, והאם הוא תחמן  |
|
מה זה? למדת מילה חדשה? זאת מילת המפתח שלך היום..
|
|
|
|
| נשלח ב-26/7/2016 23:27 |
|
| |
כשראיתי את הכותרת בכלל לא חשבתי שיש פה כוונה אחרת מ'מפגר/ת' שזה בד'כ הכוונה כשאומרים 'מאותגר/ת'... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-26/7/2016 23:22 |
|
| |
יגרום לרצון לפגישה נוספת, כי בן זוג מרתק וחכם זה משהו חשוב, ואוכל לבדוק בפגישה הבאה מה הסיפור שלו להסתיר דברים, והאם הוא תחמן נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-26/7/2016 23:03 |
|
| |
אני בעד אתגר אינטלקטואלי, אתגר מבחינה רגשית בתנאי שיש הוגנות,וזה מ2 הצדדים
ברגע שבחור מעורפל, מתחמק, מתיחס לנושאים בצורה מוזרה, זה גורע. כי יש לו כנראה סיבה, או שהחיים לא ברורים לו מספיק...
וזה כבר ממש לא מאתגר, אלא מהווה חיסרון ענק.
|
|
|
|
|