| נשלח ב-9/8/2016 18:28 |
|
| |
שאלה דחופה
בס"ד
עד כמה זה מוזר, שבחור מחוג מסוים לומד בישיבה שמשתייכת לחוג שלפעמים נלחם בחוג אליו הוא משתייך? חוץ מזה, הוא נשמע בחור מאד טוב,רק שזה קצת מציק לי, למה הוא בחר ללמוד דווקא שם ולא במוסדות "שלנו"??? וזה לא שהוא החליף "השקפה", הוא נשאר עם ההשקפה מהבית - בישיבה של חוג אחר יצוין שזה נדיר אצלנו, אם כי זה כבר הבחור השני שמציעים לי מאותה ישיבה - עם אותו סיפור! רק ששם הורדתי על משהו אחר...
נתקלתם במקרים כאלה?
תוקן על ידי פרומערית ב- 09/08/2016 18:30:16
|
|
|
|
| נשלח ב-20/8/2016 22:20 |
|
| |
כן, מיום ליום מכירים אותך יותר ויותר..
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רציף ב- 20/08/2016 22:21:33
|
|
|
|
| נשלח ב-19/8/2016 17:00 |
|
| |
| Debie כתבה: |  | חח..אתה לוקח סמי הזיה כדי לדמיין לפחות? |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2016 15:36 |
|
| |
חח..אתה לוקח סמי הזיה כדי לדמיין לפחות?
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2016 13:18 |
|
| |
| Debie כתבה: |  |
| רציף כתב: |  |
ממה שנראה, את מהטיפוסים האלה שמספיק רק להביט בהם ומתחילים לחייך  |
|
טוב, כנראה שלעולם לא תדע.. 
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/8/2016 15:11 |
|
| |
ממה שנראה, את מהטיפוסים האלה שמספיק רק להביט בהם ומתחילים לחייך  |
|
טוב, כנראה שלעולם לא תדע.. 
|
|
|
|
| נשלח ב-17/8/2016 13:12 |
|
| |
בזכותך אני זוכה לצחוק צחוק בריא ומשחרר  אשרייך, את מזומנת לחיי העולם הבא, בזכות שאת משמחת אנשים  |
|
מעניין האם בכתב אני יותר מצחיקה מאשר בעל פה... |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/8/2016 12:13 |
|
| |
בזכותך אני זוכה לצחוק צחוק בריא ומשחרר  אשרייך, את מזומנת לחיי העולם הבא, בזכות שאת משמחת אנשים  |
|
מעניין האם בכתב אני יותר מצחיקה מאשר בעל פה...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/8/2016 11:11 |
|
| |
אתה יודע מה שמתי לב, רציף?שלמרות שתמיד התגובות שלך קולעות, לא תמיד הן קצרות. התגובה האחרונה הייתה מהסוג הנדיר של קצר וקולע !!
שנחגוג?  
תוקן על ידי Debie ב- 16/08/2016 23:44:29
|
|
בזכותך אני זוכה לצחוק צחוק בריא ומשחרר  אשרייך, את מזומנת לחיי העולם הבא, בזכות שאת משמחת אנשים נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-16/8/2016 23:42 |
|
| |
אתה יודע מה שמתי לב, רציף?שלמרות שתמיד התגובות שלך קולעות, לא תמיד הן קצרות. התגובה האחרונה הייתה מהסוג הנדיר של קצר וקולע !!
שנחגוג?  
תוקן על ידי Debie ב- 16/08/2016 23:44:29
|
|
|
|
| נשלח ב-16/8/2016 10:24 |
|
| |
| Debie כתבה: |  | אני שותקת כי ברור שהשאלה לא מופנית אליי.. כי כאמור, אצלי הכלל המנחה הוא: ככל שהבחור הולך יותר עקום, ופחות בתלם-יותר טוב |
|
|
| נשלח ב-16/8/2016 05:52 |
|
| |
אני שותקת כי ברור שהשאלה לא מופנית אליי.. כי כאמור, אצלי הכלל המנחה הוא: ככל שהבחור הולך יותר עקום, ופחות בתלם-יותר טוב
|
|
|
|
| נשלח ב-14/8/2016 13:12 |
|
| |
| פרומערית כתבה: |  |
| רציף כתב: |  | | פרומערית כתבה: |  |
| IAF990 כתב: |  | את רצינית? השתייכות לפלג זה או אחר מעניינת בשידוכים? מה נסגר עם העולם? הנה כמה מהדברים שלדעתי חשובים לבחורה בבחירת בן זוג- א. מידות טובות.ב. לב טוב.ג. יראת שמים.ד. כבונוס- תלמיד חכם.לעניינינו, איזה מהסעיפים מושפע מה'פלג אליו הוא משתייך'?!?!?! נניח תיאורטית שהקב"ה שלח לך חתן, אלא שהחתן לא מהפלג של אבא של סבא רבא שלך, תגידי לו "לא אלוקים יקר, אני מוותרת"? אל תגידי שזה נשמע מגוחך כי זה בדיוק מה שזה!לא חסרים דברים מהותיים על מנת לא לצאת עם מישהו, חבל להוסיף סתם דברים מגוחכים. (רק אבהיר, שכתבתי בצורה קיצונית כדי להבהיר את הכוונה ואת המסר, בלי שום דוונה לפגוע חלילה באפאחד מהקוראים. ומי שמרגיש ששוני בזרם או בפלג זה מעבר למה שהוא מוכן לסבול- אני מכבד אתזה. כל אחד לגופו) נשלח מהאנדרואיד שלי |
| יש חוגים מסויימים, שמתחתנים בינם לבין עצמם בלבד... (אמנם תמיד יש חריגות, פה ושם יש איזה 10 אולי בשנה שמתחתנים עם זרמים אחרים - במיוחד גברים כי האישה תלך לפי הבעל... אבל בנות פחות מעוניינות) יש מבין? |
|
|
| ?!?!?!?!?!?!?אין קשר בין המצולמים לכתבה!
אני לא מחפשת בחור מהחוג שלי כי אני מפחדת שיסתכלו עלי עקום! ממש לא, אני מחפשת בחור מחוג שלי כי בתפישה שלי זה מה שהכי טוב עבורי ועבור המשפחה שנקים בעז"ה וגם כי ככה נהוג אצלנו, ולא בגלל סטיגמות על מגזרים אחרים, ממש לא ולא, אני לא ברסלבית
אז כולם יכולים להירגע
|
|
לגיטימי וחיובי ומומלץ לקחת מאותו החוג.
פחות לגיטימי לשלול ולא לקחת הצעה מאותו החוג, אלא הוא לומד בישיבה אחרת, ויש לחשוש שמא הוא קצת זז הצידה,
היות ולא מדובר במחלה מדבקת אז פחות יש לחשוש.
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רציף ב- 14/08/2016 13:14:00
|
|
|
|
| נשלח ב-14/8/2016 10:47 |
|
| |
מה בעצם רצית לשאול כשפתחת את השרשור?
אם החשש שלך הוא באמת לשם שמים הייתי מציע לך לשאול מישהו בר סמכא מהחוג שלך. אני לא חושב שמישהו כאן יכול לענות לך בלי לדעת על איזה פילוג מדובר בדיוק.
|
|
|
|
|