בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

מיכאל וינגרטן בפרחי ניו יורק של איצי בולד

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-25/8/2016 16:57 לינק ישיר 
מיכאל וינגרטן בפרחי ניו יורק של איצי בולד

נראה לי שזה מצדיק אשכול חדש.

אז הכל התחיל שנזכרתי בשיר "מאמינים" של הניו יורק בויס, שיר שהיה להיט לפני כמה שנים.
מתוך מופע טלטון 2011:

ופתאום אני רואה פרצוף מאוד מאוד מוכר.
ניסיתי לחפש רשימה של חברי המקהלה או משהו כזה, לא מצאתי אבל בעזרת חברות הפורום הגענו למסקנה שמדובר במיכאל וינגרטן!

אז יוצא שמיכאל היה בפרחי ניו יורק בערך בין השנים תשס"ט-תשע"ב/ג.
בפרחי מיאמי - ממופע סוכות תשע"ד עד מופע סוכות תשע"ו.
ואפילו בשלשלת ג'וניור!

המדהים הוא שבכל מקהלה הוא הוקלט לאלבום (לא יודעת אם בפרחי ניו יורק יש לו סולו אבל הוא בטוח השתתף באלבום).

אמנם לא מצאתי רשימה אבל מצאתי כמה הסרטות שאני אעלה בהמשך.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/11/2020 22:36 לינק ישיר 

שירהיהודית כתב:
בכלל איצי בולד זה סיפור מעניין: בהתחלה הוא הלחין שירים מאוד מפורסמים כמו 'הוא אשר דיבר' (יידל) 'אמת אתה הוא ראשון' (מבד) אחרי זה עיבד כמה שירים לפרחי מיאמי באלבום יבוא, (עיבוד מצויין ל'ברך עלינו') ואז עבר לנהל את פרחי ניו יורק

וואו, מאיפה הבאת את האשכול הזה? ממש נוסטלגיה!

ותסביר לי איך מהשירים והעיבודים המצויינים שהיו לו הוא הגיע לשירים המחרידים של הניו יורק בויס והשירה הכ"כ לא מדויקת?

ואני אומרת את זה אחרי ששמעתי את אחד כנגד כולם.

בדיוק זאת היתה התהיה שלי, ולכן חיפשתי ומצאתי את האשכול הזה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/11/2020 22:02 לינק ישיר 

אפרים1 כתב:
בכלל איצי בולד זה סיפור מעניין: בהתחלה הוא הלחין שירים מאוד מפורסמים כמו 'הוא אשר דיבר' (יידל) 'אמת אתה הוא ראשון' (מבד) אחרי זה עיבד כמה שירים לפרחי מיאמי באלבום יבוא, (עיבוד מצויין ל'ברך עלינו') ואז עבר לנהל את פרחי ניו יורק

וואו, מאיפה הבאת את האשכול הזה? ממש נוסטלגיה!

ותסביר לי איך מהשירים והעיבודים המצויינים שהיו לו הוא הגיע לשירים המחרידים של הניו יורק בויס והשירה הכ"כ לא מדויקת?

ואני אומרת את זה אחרי ששמעתי את אחד כנגד כולם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/11/2020 14:27 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/9/2016 10:27 לינק ישיר 

מיאמוש כתבה:

אני פעם ראיתי את הקליפ הזה עם הילדים המיוחדים. מחריד ומזעזע!! תנועות גסות,סגנון שירה שממש לא מתאים.
מיכאל לא מתאים למקהלה הזאת,כנראה הוא הבין את זה כשראה לאן הרוח נושבת..
לדעתי התנועות שלהם לא ממש יפות..לישיבה בויס יש לפעמים תנועות יפות (עם כל האביזרים שהם מעלים איתם-מקלות כובעים..יש מגוון) כך שאני לא חושבת שזה בגלל שאני משוחדת. אני באמת סבורה שאין תנועות יפות לניו יורק בויס,והקליפים האחרונים-ממש ממש לא סגנון יהודי תורני טהור. (רק ממש בתחילת דרכם נראה שהם היו בסגנון מיאמי כזה..)

מסכים עם כל מילה, האנרגיה שמרגישים בשירים שלהם לא מאוד יהודית. הם באמת סגנון מודרני אמריקאי כבד, מיכאל ילד עדין נפש, באמת שהתאים לו מיאמי מאוד. אבל כל הכבוד לו איך שהוא וההורים שלו דואגים שימצה עד הסוף את הקריירה המוזיקלית שלו בתור ילד לפחות... באמת קול מהמם מרגש מאוד..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/8/2016 11:39 לינק ישיר 

זה היה צפוי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/8/2016 01:51 לינק ישיר 

איזה יופי, תודה.

אני חושבת שהניו יורק בויס הם מקהלה נהדרת ויש להם רמה טובה, נשמעים טוב והופעה טובה, נכון, לא שרים חי וחבל. יש להם גם שירים די נחמדים. עם כל הכבוד לירחמיאל, שבהחלט מוכשר עשה ועושה המון בעולם המוסיקה היהודית, אם כבר מדברים על הפקה מירבית של קולות ילדים, האזינו לפרחי לונדון. אפילו ירחמיאל ביגן לא עולה על יגאל צאליק. 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/8/2016 16:19 לינק ישיר 

אני פעם ראיתי את הקליפ הזה עם הילדים המיוחדים. מחריד ומזעזע!! תנועות גסות,סגנון שירה שממש לא מתאים.
מיכאל לא מתאים למקהלה הזאת,כנראה הוא הבין את זה כשראה לאן הרוח נושבת..
לדעתי התנועות שלהם לא ממש יפות..לישיבה בויס יש לפעמים תנועות יפות (עם כל האביזרים שהם מעלים איתם-מקלות כובעים..יש מגוון) כך שאני לא חושבת שזה בגלל שאני משוחדת. אני באמת סבורה שאין תנועות יפות לניו יורק בויס,והקליפים האחרונים-ממש ממש לא סגנון יהודי תורני טהור. (רק ממש בתחילת דרכם נראה שהם היו בסגנון מיאמי כזה..)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/8/2016 15:42 לינק ישיר 

מיותר לציין שירחמיאל ביגן הוא היחיד בעולם שיודע איך להפיק את המירב מקולות של ילדים. ולכן לא פלא שבמיאמי השירה של מיכאל השתפרה מאוד מאוד (והוא גם היה בשנים הטובות של הקול, הרווחנו!).

איצי בולד יותר טוב בקטע הכוריאוגרפי. אם כי לדעתי התנועות של מיאמי (כלומר של ירחמיאל) יותר יפות, ויהיו שיאמרו שדעתי משוחדת... 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/8/2016 15:27 לינק ישיר 

הסרטות נדירות? למה נדירות?!
איצי בולד, בניגוד לירחמיאל, פתוח בכל מה שקשור להעלאת סרטונים של המקהלה, ואפילו מעלה בעצמו הסרטות מהופעות (שנראות די קטנות ברובן).
רק שעד עכשיו לא ידעתי שמיכאל היה שם, עד שראיתי את ה"מאמינים" והוא כ"כ דומה לעצמו...
בהתחלה הסתבכתי עם השנים, איך הספיק שלוש מקהלות? וחוץ מזה, שמבחינתי, הקול של מיכאל כ"כ מתאים למיאמי שהיה נראה לי מופרך שהוא התחיל ממקום אחר.

איך מצאתי את ההסרטות? עשיתי חיפוש קטן לפי שנים ושמתי את ההסרטות היותר רלוונטיות.
בעקרון, מיכאל נמצא בכל הסרטה של הניו יורק בויס בין השנים תשס"ט-תשע"ג. אבל לא ראיתי שהוא שר סולו, ואותי אישית הניו יורק בויס פחות מעניינים (הם שרים בפלייבק והסולן ה(כמעט)יחיד הוא דוד מוסקוביץ), והיה נראה לי מיותר לשים הסרטות בגלל כמה שניות שרואים את מיכאל... 

לגבי הירידה המוסיקלית, הם לא היחידים לצערנו הרב...
-הניו יורק בויס הפיקו איזה שהוא קליפ לילדים מיוחדים יחד עם שלמה סוקניק, ומבחינת השנים מיכאל אמור להשתתף בקליפ הזה, אבל אני זוכרת שהקליפ היה נראה ונשמע מלא השראות זרות. וכאות מחאה, אני לא הולכת לוודא שמיכאל שם ולא שמה קישור!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/8/2016 14:15 לינק ישיר 

שירהיהודית כתבה:

(קישור שכבר העלתי ב'שיחה בפורום')

הסרטה משנת תשע"ג, בהסרטה מיכאל שר שיר סולו שלם (מישהו מזהה את השיר?)

השערה שלי - בנקודת זמן הזו, מיכאל מבין שפרחי ניו יורק, עם כל הכבוד, לא מתאימה ליכולות שלו והוא מחליט לעבור לפרחי מיאמי.

שיר יפה ועדין, למיכאל יש קול יפהפה,אבל שומעים שהוא לא מספיק אומן לשיר בצורה טובה. הופעת יחיד שלו שם..כולל תנועות. (אגב זה נראה בתוך בי"ס)

שירה,אני רק לא מבינה איך מצאת את כל ההסרטות הנדירות האלה..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/8/2016 14:10 לינק ישיר 

שירהיהודית כתבה:

ואם הוא לא היה בפרחי מיאמי, לא היינו פותחים עליו אשכול...
____
זו ההסרטה הכי ישנה שמצאתי, בערך משנת תשס"ט.

הניו יורק בויס בהופעה עם שלומי דאקס, שכידוע היה בפרחי מיאמי.
יוצא שעל הבמה עומדים שני בוגרי מיאמי, אחד מהעבר ואחד מהעתיד!!! 

מיכאל עומד בשורה ראשונה באמצע, ואם אין לכם כוח לראות את כל ההסרטה, תעבירו לדקה 2:40

(אין לי מושג איך מטמיעים קליפים, אז נסתפק בקישורים)

שיר חמוד
ומיכאל פשוט מתוק!
כאן הם גם נראים מקהלה חרדית. משהו השתבש להם במהלך השנים..סגנון המוסיקה הפך לגרוע יותר.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/8/2016 11:53 לינק ישיר 

התנועה עם הראש קדימה מחרידה. נראה גס כזה.. מיכאל עצמו לא ממש עושה אותה. הוא ממש עדין..:)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/8/2016 11:50 לינק ישיר 

יוו עכשיו אני רואה שוב את מאמינים, זה הוא! הוא נראה מתוק נורא:))

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/8/2016 11:48 לינק ישיר 

יישר כח!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/8/2016 17:51 לינק ישיר 

(קישור שכבר העלתי ב'שיחה בפורום')

הסרטה משנת תשע"ג, בהסרטה מיכאל שר שיר סולו שלם (מישהו מזהה את השיר?)

השערה שלי - בנקודת זמן הזו, מיכאל מבין שפרחי ניו יורק, עם כל הכבוד, לא מתאימה ליכולות שלו והוא מחליט לעבור לפרחי מיאמי.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > מיכאל וינגרטן בפרחי ניו יורק של איצי בולד
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext