בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

ראיונות עם הפרחים ע"ו - מסקנות, לקחים וכל השאר

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-25/8/2016 22:42 לינק ישיר 
ראיונות עם הפרחים ע"ו - מסקנות, לקחים וכל השאר

אז בשעה טובה ומוצלחת הסתיימה העריכה של 9 ראיונות שנערכו עם הפרחים בסוכות תשע"ו.

וכעת הגיע הזמן לסכם את הפרויקט!

באשכול הנוכחי ניתן לכתוב מסקנות, לקחים או כל דבר אחר שקשור לחלק מהראיונות או לכולם. זה יכול להיות קשור לפן הטכני וגם לפן התוכני. בקיצור - להכל.

קודם כל, יישר כח לכל העוסקים במלאכה!
למיאמוש, לאחות של מיאמוש, למהלעלעל, לאסתרק, לבתשכה, לנטסון, לגריני, לאלימונסי ולכל אלו שצריך להודות להם ואני לא זוכרת כרגע... (שמישהו יעשה רשימת קרדיטים...)

תוקן על ידי שירהיהודית ב- 25/08/2016 22:43:15

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/8/2016 22:59 לינק ישיר 

ידעתי שאני צודקת

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/8/2016 22:29 לינק ישיר 

סופרת מעוללת:)
(נכון שהפורום שלנו, אבל אני עם מיאמי לא בקשר הדוק כמוכן:)... אבל אם תתחילי לכתוב בממלכה הרבה אני אסכים איתך שהפורום הזה גם שלי וממלכה גם שלך:) סתם.. באמת אני תורמת פה מפעם לפעם, פורום נפלא ורציני!)
זאת שאלה חמודה, וגם מי ששר סולו שר אותו בעקבות השאלה - אז לדעתי זה כן נצרך..
חחח.. באמת התבלבלתי עם הבשמחה רבה ושמח וכל השמות של הסולנים.. 
מי ששר בשמחה רבה היה ממש מתוק, ושלמה גרוס גם היה ממש מתוק! אבל כדי להציל את עצמי מהבלבול אני מסכימה לקבל את הפרשנות של שירהיהודית:)...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/8/2016 16:00 לינק ישיר 

מהלעלעל - כמה נחמד לקבל מחמאות על הכתיבה שלי מסופרת מעוללת! תודה! 
חייבת לציין שאמנם אני חדשה בפורום, אבל את מיאמי אני כבר מכירה ממזמן, ונכון שהיתה תקופת שפל, שהסתיימה בזכות הראיונות החמודים האלה (זה גם קשור לאשכול...).
שאני שומעת שיר של מיאמי אני חייבת לדעת מה השם של הסולן ששר, אולי חייבת זו מילה קשה מדי, אבל מבחינתי השיר יותר יפה שאני יודעת את השמות (מוזר, אני יודעת, אבל ככה אני...). אז ששמעתי את האלבום לראשונה הייתי דבוקה לחוברת במטרה לחבר קול-שם, וגם נעזרתי בקטעים שמיאמוש שמה ב'מסגרת' של הראיונות. בקיצור, למרות ההכרות הקצרה שלי עם הקבוצה הנוכחית, אני כבר די מתמצאת מתמצאת בה. וכמובן בזכות ההסרטות של אלימונסי שסגרו לי את הקצוות החסרים.

מיאמוש ומהלעלעל - איזה כיף ששיתפתן אותנו קצת במאחורי הקלעים, עשיתן עבודה מצוינת, אין לי מילים. וכמובן - מיאמוש את פשוט מדהימה! (ומהלעלעל - הפורום שלנו! אל תוציא את עצמך מן הכלל...)

לגבי האם לשאול את השאלה, לי נראה שכן. אחרי הכל זו השאלה שלפרחים היה הכי נח לענות עליה (בעז"ה, יהיו פרחים חדשים, אז השאלה לגמרי נצרכת).

אסתרק - יכול להיות שמהלעלעל התכוננה ששלמה שר את השיר 'שמח' בשמחה רבה ובמאור פנים?! ואגב שלמה, איזה ילד מתוק והחיוך שלו פשוט כובש!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/8/2016 12:46 לינק ישיר 

רק טעות אחת יש לך, מעללו...
שלמה גרוס שר את שמח,
דוד יונתן סרברו שר את בשמחה רררבה...
ואת עשית ביניהם סלט!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/8/2016 12:24 לינק ישיר 

מהלעלעל כתב:
כותבים 'זו רק דעתי, מה דעתכם?!'
אוקי, נתחיל בזה שדעתי על עצם הכתיבה שלך שאת כותבת טוב ומנסחת מעולה וממש לא נשמע שאת יחסית חדשה בפורום
הניתוחים שלך והידע נראים בעלי ניסיון רב וזה ממש כיף לקרוא את זה. נכון מאוד!!!(עם שלושה סימני קריאה..)
אני לא אנתח בנוגע לסולואים ולשמות כי זה לא התחום שלי אבל בתחום הטכני אני כן יכולה לתרום את דעתי..
אני נזכרת בראיון הראשון שהתחלנו לערוך
אני אמרתי למיאמוש שאני מוכנה לקחת על עצמי את העריכה ובמקביל העברתי לה את התוכנה שבה אני עובדת שתנסה גם
את הראיון הראשון נראה לי שאני ערכתי אני כבר לא זוכרת את הראיון הראשון, של דני גרובר ערכנו ביחד, ותוך כדי לימדת אותי איך עורכים. את הראיון של שלמה גרוס את ערכת לבד:)
אחר כך לימדתי את מיאמוש איך משתמשים בתוכנה, חלק בטלפון, חלק דרך שליטה מרחוק על המחשב, וחלק כשביקרתי אצלה בבית.. (סגירת מעגל מיאמוש.. ראיון אחרון ושוב אני אצלך...:) ממש סגירת מעגל.. כל עריכת הראיונות ערכה בעצם שנה שלימה.
וזהו.. המוכשרת הזאת למדה תוך רגע איך עובדים עם התוכנה ואני חזרתי לגרפיקות שלי למה אני קצת לא הכי אוהבת לעשות מצגות...:/ האמת שהיה לי נחמד לערוך.. תודה למוכשרת שלימדה אותי איך לעשות את זה! החיסרון היחיד הוא שזה לוקח הרבה זמן.. אבל מצאתי זמן גם בין בגרות לבגרות. מה יהיה שנה הבאה? אני האמת לא יודעת. אנסה למצוא זמן כשאהיה בבית. אם רוצים-מוצאים זמן:)
זה ממש כיף לעזור בזה, אני מכירה שמות של פרחים וסולואים בעיקר בגלל הראיונות האלה, משום מה את הראיון של שלמה גרוס אני זוכרת הכי טוב, איך הוא שר שם בשמחה רבה את השיר שמח.. הראיון הכי מוצלח לעניות דעתי.. הוא ממש מתוק!
וגם את הראיון של בראון אני זוכרת ממש טוב...
חוץ מזה לא זוכרת מי יודע מה.. כל הראיונות נמצאים אצלי במחשב, את רובם העליתי ליוטיוב כדי שיוכלו להטמיע לכם את הסרטון כאן ושתוכלו לצפות בו בדרך הכי קלה ונוחה, בזכות נטסון שדואג להטמיע בגוף ההודעה ואז אפשר להגיב נורמלי..
זה היה ממש נחמד לעזור במה שעזרתי  אל תדאגי,נצטרך עוד את העזרה שלך בראיונות הבאים. (בהעלאה בעיקר:))
ומקווה שבשנה הבאה אני גם אוכל לעמוד לעזר לפורום המתוק שלכם! :)
וסתם שתדעו, שאין אין אין על מיאמוש עם המסירות שלה לפורום כמה שהיא דואגת שיהיה פה אווירה טובה ונעימה וכיפית וביתית! איזה חמודה שאת:))אני רק ממשיכה לקוות שהפורום יגדל ויפרח בע"ה!!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/8/2016 12:17 לינק ישיר 

שירהיהודית כתב:
אז ערכתי רשימה של השירים האהובים וזה מה שיצא:

אט אט - צבי שמחון

בואי כלה - יהודה בראון
בשמחה רבה - דוד יונתן סרברו ודוד אריה סטרן
שמח - שלמה גרוס
לא בשמים היא - אייזיק חסון
פתחו לי - דניאל גרובר
קול קול - אייזיק בלסיאנו.

וכמובן,  יעקב שמחה בלקאהני שאמר שכולם טובים, כולם אהובים...

במילים אחרות אין הסכמה בין הפרחים על מהו השיר האהוב וכמו שניתן לראות, כל אחד בחר שיר אחר (למעט דוד יונתן ודוד אריה שבחרו את אותו שיר).

וכעת להתפלספות:
שמתם לב שבשיר שהילד בחר היה לו סולו או יהיה לו סולו באלבום או בהופעה?
אז שימו לב!

אט אט - צבי שמחון
איזה סולו מאפיין את צבי יותר מאשר הסולו ב'אט אט', שמבוצע בקביעות מאז הופעת פסח ע"ד, פעם או פעמיים בכל הופעה? (הסולו שלו ב'בואי כלה', שגם מבוצע הרבה אבל נניח לזה כרגע...).
בואי כלה - יהודה בראון
טוב, באלבום אין ליהודה סולו בשיר הזה, אבל בהופעת סוכות ע"ו (כלומר מיד לאחר ראיון זה) יהודה ביצע יחד עם שלמה גרוס את הדואט שהיה במקור של דוד פרלמן ומיכאל וינגרטן (ועזבו את הקושי הריגשי בלראות את יהודה מבצע סולו של דוד פרלמן האגדי).
דוד יונתן - שוב, הסולו המאפיין של דוד יונתן נמצא בשיר "בשמחה רררבה" (הרי"ש) שבוצע באלבום ובהופעת פסח ע"ה (גם בהופעת סוכות ע"ה יש לו סולו בשיר הזה).
דוד אריה - קיבל סולו בביצוע הראשון של השיר בסוכות ע"ה.
שמח - שלמה גרוס
כאן העסק מתחיל להסתבך... שלמה אמנם לא קיבל סולו בשיר הזה לפני עריכת הראיון, אבל הוא ביצע סולו מקסים מתוך השיר ואת אותו סולו הוא קיבל בהופעת פסח ע"ו.
אופס... :( כאן אני צריכה להיעזר בכלל של המורה לאנגלית - "בכל כלל יש יוצאים מן הכלל"! אז במקרה הזה - אייזיק יוצא מן הכלל ואין לו סולו בשיר שבוצע פעם אחת ע"י נבחרת של 7 ילדים...
פתחו לי - דניאל גרובר
בדומה לשלמה, גם דניאל לא קיבל סולו בשיר זה לפני עריכת הראיון, אבל בהופעת פסח ע"ו הוא ביצע בשיר זה את הסולו שהיה במקור של כתריאל יבנה שהועבר לדוד אריה סטרן ובסוף הגיע לדניאל. דרך אגב, סולו מקסים!
כבר נאמר בראיון שלאייזיק יש סולו בשיר הזה, הסולו בוצע בהופעת פסח ע"ה ובהופעת סוכות ע"ו.

עד כאן התפלספותי להיום...
מה דעתכם?
האמת שאני עצמי לא חשבתי על זה.. אבל את כ"כ צודקת. כל אחד בחר את השיר שקרוב לליבו, התחקיר שלך מדוייק ביותר יש לצין:)
עכשיו ההתלבטות שלי האם לשאול בראיונות שנה הבאה את השאלה הזאת או שהיא לא כ"כ נצרכת..

תוקן על ידי שירהיהודית ב- 25/08/2016 23:13:21

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/8/2016 00:23 לינק ישיר 

כותבים 'זו רק דעתי, מה דעתכם?!'
אוקי, נתחיל בזה שדעתי על עצם הכתיבה שלך שאת כותבת טוב ומנסחת מעולה וממש לא נשמע שאת יחסית חדשה בפורום
הניתוחים שלך והידע נראים בעלי ניסיון רב וזה ממש כיף לקרוא את זה.
אני לא אנתח בנוגע לסולואים ולשמות כי זה לא התחום שלי אבל בתחום הטכני אני כן יכולה לתרום את דעתי..
אני נזכרת בראיון הראשון שהתחלנו לערוך
אני אמרתי למיאמוש שאני מוכנה לקחת על עצמי את העריכה ובמקביל העברתי לה את התוכנה שבה אני עובדת שתנסה גם
את הראיון הראשון נראה לי שאני ערכתי אני כבר לא זוכרת
אחר כך לימדתי את מיאמוש איך משתמשים בתוכנה, חלק בטלפון, חלק דרך שליטה מרחוק על המחשב, וחלק כשביקרתי אצלה בבית.. (סגירת מעגל מיאמוש.. ראיון אחרון ושוב אני אצלך...:)
וזהו.. המוכשרת הזאת למדה תוך רגע איך עובדים עם התוכנה ואני חזרתי לגרפיקות שלי למה אני קצת לא הכי אוהבת לעשות מצגות...:/
זה ממש כיף לעזור בזה, אני מכירה שמות של פרחים וסולואים בעיקר בגלל הראיונות האלה, משום מה את הראיון של שלמה גרוס אני זוכרת הכי טוב, איך הוא שר שם בשמחה רבה.. הוא ממש מתוק!
וגם את הראיון של בראון אני זוכרת ממש טוב...
חוץ מזה לא זוכרת מי יודע מה.. כל הראיונות נמצאים אצלי במחשב, את רובם העליתי ליוטיוב כדי שיוכלו להטמיע לכם את הסרטון כאן ושתוכלו לצפות בו בדרך הכי קלה ונוחה, בזכות נטסון שדואג להטמיע בגוף ההודעה ואז אפשר להגיב נורמלי..
זה היה ממש נחמד לעזור במה שעזרתי
ומקווה שבשנה הבאה אני גם אוכל לעמוד לעזר לפורום המתוק שלכם! :)
וסתם שתדעו, שאין אין אין על מיאמוש עם המסירות שלה לפורום כמה שהיא דואגת שיהיה פה אווירה טובה ונעימה וכיפית וביתית!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/8/2016 23:12 לינק ישיר 
השירים האהובים על הפרחים מתוך האלבום 'אט אט'

אז ערכתי רשימה של השירים האהובים וזה מה שיצא:

אט אט - צבי שמחון

בואי כלה - יהודה בראון
שמח - שלמה גרוס
פתחו לי - דניאל גרובר

וכמובן,  יעקב שמחה בלקאהני שאמר שכולם טובים, כולם אהובים...

במילים אחרות אין הסכמה בין הפרחים על מהו השיר האהוב וכמו שניתן לראות, כל אחד בחר שיר אחר (למעט דוד יונתן ודוד אריה שבחרו את אותו שיר).

וכעת להתפלספות:
שמתם לב שבשיר שהילד בחר היה לו סולו או יהיה לו סולו באלבום או בהופעה?
אז שימו לב!

אט אט - צבי שמחון
איזה סולו מאפיין את צבי יותר מאשר הסולו ב'אט אט', שמבוצע בקביעות מאז הופעת פסח ע"ד, פעם או פעמיים בכל הופעה? (הסולו שלו ב'בואי כלה', שגם מבוצע הרבה אבל נניח לזה כרגע...).
בואי כלה - יהודה בראון
טוב, באלבום אין ליהודה סולו בשיר הזה, אבל בהופעת סוכות ע"ו (כלומר מיד לאחר ראיון זה) יהודה ביצע יחד עם שלמה גרוס את הדואט שהיה במקור של דוד פרלמן ומיכאל וינגרטן (ועזבו את הקושי הריגשי בלראות את יהודה מבצע סולו של דוד פרלמן האגדי).
דוד יונתן - שוב, הסולו המאפיין של דוד יונתן נמצא בשיר "בשמחה רררבה" (הרי"ש) שבוצע באלבום ובהופעת פסח ע"ה (גם בהופעת סוכות ע"ה יש לו סולו בשיר הזה).
דוד אריה - קיבל סולו בביצוע הראשון של השיר בסוכות ע"ה.
שמח - שלמה גרוס
כאן העסק מתחיל להסתבך... שלמה אמנם לא קיבל סולו בשיר הזה לפני עריכת הראיון, אבל הוא ביצע סולו מקסים מתוך השיר ואת אותו סולו הוא קיבל בהופעת פסח ע"ו.
אופס... :( כאן אני צריכה להיעזר בכלל של המורה לאנגלית - "בכל כלל יש יוצאים מן הכלל"! אז במקרה הזה - אייזיק יוצא מן הכלל ואין לו סולו בשיר שבוצע פעם אחת ע"י נבחרת של 7 ילדים...
פתחו לי - דניאל גרובר
בדומה לשלמה, גם דניאל לא קיבל סולו בשיר זה לפני עריכת הראיון, אבל בהופעת פסח ע"ו הוא ביצע בשיר זה את הסולו שהיה במקור של כתריאל יבנה שהועבר לדוד אריה סטרן ובסוף הגיע לדניאל. דרך אגב, סולו מקסים!
כבר נאמר בראיון שלאייזיק יש סולו בשיר הזה, הסולו בוצע בהופעת פסח ע"ה ובהופעת סוכות ע"ו.

עד כאן התפלספותי להיום...
מה דעתכם?

תוקן על ידי שירהיהודית ב- 25/08/2016 23:13:21

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > ראיונות עם הפרחים ע"ו - מסקנות, לקחים וכל השאר
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext