| נשלח ב-12/9/2016 19:28 |
|
| |
לחץ חברתי
זה מתחיל ברגע שאני מקבלת הזמנה: "לחברתי היקרה.." ככה כתוב בצד הפנימי (ליד שמות הסבים והסבתות שעדיין חיים, ומתכבדים להזמיננו להשתתף בשמחת כלולות נכדיהם היקרים). יש שם הקדשה ארוכה ונוגעת ללב. זה די מבאס לגלות רק עכשיו, שהייתי 'חברתה היקרה' של מישהי.. ולחשוב שכל הזמן הזה, בכלל לא ידעתי איך קוראים לה.. רגע, איך באמת קוראים לה העיניים שלי רצות למרכז ההזמנה, לאזור ההוא ששם כתובים בגדול שמות בני הזוג המאושרים (לפחות בינתיים). כתוב שם שם בן שלושה שמות. אני מנסה כל שם בנפרד, מתאימה אותו לשם המשפחה של הורי הכלה. אני בלשית. אין מה לומר. אחרי שלושה ניסיונות בערך, אני מוצאת את האפשרות הכי הגיונית. אני משווה את ההשערה שלי עם שם העיר של הכלה. בינגו. עכשיו אני סורקת במהירות את ההזמנה, בודקת יום . מתוך כפייתיות אני משווה תאריך עברי ולועזי, לבדוק האם הם חישבו את התאריך לפי 'היום מתחיל מהלילה' או שהם העדיפו לא להסתבך.. לפעמים מצורף פתק עם מספר פלאפון 'לתיאום הסעות'. אני שומרת אותו, מתוך מצפוניות. בדרך כלל, בשלב זה, אני מכניסה את ההזמנה לתוך תיקיה המיועדת לכך, היא נשארת שם להתיישנות, ואני חוזרת לסדר היום הרגיל שלי . טוב, אני קצת פחות רגועה עכשיו, קצת יותר לחוצה, אבל זה נורמאלי. קוראים לזה 'לחץ חברתי'.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2016 21:51 |
|
| |
| פשוט_וטוב כתבה: |  | יווו גם אני רוצה תמונה של טום! |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2016 18:57 |
|
| |
יווו גם אני רוצה תמונה של טום!
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2016 09:53 |
|
| |
| פשוט_וטוב כתבה: |  | אנשים חשובים מחביאים את הפרצוף שלהם? |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-14/9/2016 23:13 |
|
| |
אנשים חשובים מחביאים את הפרצוף שלהם?
|
|
|
|
| נשלח ב-14/9/2016 22:38 |
|
| |
לא כל מי שיש לו קרחת הוא בהכרח חשוב.. שנא'.. טוב לא יודעת מה נאמר אבל בטוח פעם מישהו אמר משהו שעשוי להיות קשור לזה..
|
|
|
|
| נשלח ב-14/9/2016 18:15 |
|
| |
| פשוט_וטוב כתב: |  | מה אומר ומה אדבר מי אני שאביע דעה סיטא טינא כלום מכלום תשאלי מישהו חשוב- אולי טום |
|
איך טום מסתדר עם חשיבות? זה מין צירוף אבסורדי כזה.. כמו 'שתיקה רועמת'..
|
|
|
|
| נשלח ב-14/9/2016 17:29 |
|
| |
מה אומר ומה אדבר מי אני שאביע דעה סיטא טינא כלום מכלום תשאלי מישהו חשוב- אולי טום
|
|
|
|
| נשלח ב-13/9/2016 21:48 |
|
| |
| רציף כתב: |  |
אני ממש לא מגזים, את כותבת נפלא ! ועם סמיילים  אני כותב רק את האמת, ו אני ממש לא מגזים ! |
|
הלחצתי אותך ? 
חחח..באנה, אתה הורס את הבריאות.. תגידו שרציף הוא לא כוכב.. .. פשוט וטוב, מה אומרת?
|
|
|
|
| נשלח ב-13/9/2016 21:30 |
|
| |
| Debie כתבה: |  | אין חיה כזאת 
ורציף, עוד רגע אני מתמכרת למחמאות המוגזמות שלך... אתה תממן לי גמילה? |
|
אני ממש לא מגזים, את כותבת נפלא ! ועם סמיילים  אני כותב רק את האמת, ואני ממש לא מגזים ! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-13/9/2016 15:30 |
|
| |
פששש יפה יפה, הכל כתוב היטב, ושנון כדבעי, תמשיכי ככה  דבי, מי לא רוצה להיות חבירה שלך ? !   נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/9/2016 15:17 |
|
| |
כשחושבים על זה..פיני זה באמת שם של פסיכולוג..
|
|
|
|
| נשלח ב-13/9/2016 11:45 |
|
| |
הלחץ החברתי תלוי רק בך. אם באמת זה מפריע לך כנראה שבפנים את רוצה להתחתן ומפחדת להראות את זה..
|
|
|
|
|