בית פורומים בחדרי חרדים

פאה לחג בפחות מ100$ הקץ לחמדנות והסוף לעושק הפאניות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-15/9/2016 17:51 לינק ישיר 
פאה לחג בפחות מ100$ הקץ לחמדנות והסוף לעושק הפאניות

כמו כולם אני עבד לפיאות של אשתי אני עובד בשביל כל פיאה כמה חודשים טובים, אחוזים רבים מהמשכורות הולך לפאנית, החצופות והחמדניות דורשות בלי להסמיק סכומים שיכול להגיע ל 17 אלף שח לפיאה, פשוט לא יאומן. ואני לא מדבר על היחס הגרוע והמתנשא שלהן. כי זה נושא נפרד.
תמיד חשבתי שהמחיר לפיאה מוגזם לכל הדיעות, אבל לא יכולתי לעשות כלום מול בקשת אישתי לפיאה חדשה לחג או לאירוע משפחתי.

עד שחבר הפנה אותי לאתרים הנ"ל בהליך פשוט וקל, בפרט לאלו המיומנים בקניות ברשת זה דבר של מה בכך, ממש פשוט וקל, בוחרים אורך בוחרים צבע בוחרים שיער שעדיף לך והזמנה יוצאת לדרך, אני הזמנתי 2 פיאות שיער טבעי במחיר של 75 $ לפיאה קצרה ו100$ לפיאה ארוכה שהגיע בדואר תוך שבועיים מיום ההזמנה,

והאמת ניתן להיאמר כי כשהזמנתי לקחת בחשבון שאולי אני יאכל אותה,  חשבתי שזה יהיה נפילה רבתי, ושאשתי לא תרצה לגעת בזה, אבל הסיכון לא היה רב, סך הכל 175 דולר אז לקחתי סיכון.

והופתעתי לטובה פלוס פלוס, הפיאה עשויה היטב תפורה כמו שצריך על הרשת שיער טבעי באיכות מצוינת, והשיער בדיוק מה שכתוב בהזמנה, 100% שיער טבעי, קיבלתי מה שהזמנתי לא עובדים עלייך כמו הפיאניות כאן בארץ, מדובר במציאה של ממש,

אשתי הלכה עם הפיאה לפיאנית שסירבה להאמין לסיפור האליאקספרס שלה, והיא נשבעה בנקיטת חפץ כי היא בטוחה שזה פיאה שהיא קנתי מפיאנית אחרת ומשום מה מסיבה כלשהי היא לא עושה את העיצוב אצלה, אבל כשאשתי הראתה לה את האתר מאיהפ שהיא רכשה היא פשטה נאלמה דום, עלות העיצוב היה 800 שח,

למען האמת אני חייב להודות שאולי השיער היה קצת דליל, אבל במחיר כזה שווה להזמין עוד פיאה ולהוסיף שיער עד שביעות רצון מלא.

קישור

קישור

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/9/2020 10:54 לינק ישיר 

בר_חיים כתב:

יוצא שדווקא הפאניות החרדיות הן מושחתות וחיות על חשבון עניים מרודים אברכים קשי יום שאין להם ברירה, הפאניות הן מפקיעי שערים ומגזימות בפראות ברווחים על הפאות, זה עושק משווע וגם בניגוד להלכה בשו"ע. 

וכנראה עד שיבוא הרמי לוי של הפיאות הן ימשיכו בחגיגת העושק. 

אמרה לי אחת מהפאניות, שירשה את הסלון מאמהּ, "אמא שלי חיתנה את כל הילדים שלה מהעסק הזה, ואני מנסה להחזיק את הראש מעל המים"

עושק משווע בניגוד לכללי הלכה?
יש לך נתוני הוצאות והכנסות?
יודע כמה עולה לשפץ ולתחזק סלון בכדי שיהיה נחמד לשבת שם כשמעצבים לך את הפאה?
יש לך קצה של מושג כמה חשבון חשמל עולה בכזה סלון? (בגלל הפן שדולק כל הזמן)
למה שרשרת זהב עולה כל כך יקר? עושׁק התכשיטנים, בסך הכל אברך קשה יום רוצה לשמח את אשתו בחג...

ורמי לוי מעדיף לפרנס את הרוצחים שלנו במקום את אותם קשי יום, (כנס לסניפים הגדולים תראה מי הקופאים, מי סגן מנהל, ומי המנהל)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/9/2020 14:56 לינק ישיר 

חרדי כתב:

ובארץ, היכן ניתן לרכוש פאה זולה?
משהו מעורב עם סינטטי, ליום חול ועבודה.

תודה למי שיוכל לכתוב מיקום ומחיר זול לפאה פשוטה וסבירה.

לה''ו. טעמו הטוב של האיכות נשאר לתמיד, לעומת טעמה המר של הפאה ''הזולה'' לתמיד.
תפנו לגב' סלומון מס' טלפון 0548414676 (כשר), והיא תעשה מחיר מצויין, לפיאה איכותית.
מ-נ-סי-ו-ן !!!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/9/2020 13:43 לינק ישיר 
פלדלפי

חרדי כתב:

קסטם או קשטם ? 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/9/2020 13:27 לינק ישיר 

אשתי קנתה שם פיאה מעולה וטובה ואפילו עם תווית "כשר בהכשר הרב וואזנר"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/9/2020 12:37 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/9/2020 12:19 לינק ישיר 
a_smithee

בר_חיים כתב:
יוצא שדווקא הפאניות החרדיות הן מושחתות וחיות על חשבון עניים מרודים אברכים קשי יום שאין להם ברירה, הפאניות הן מפקיעי שערים ומגזימות בפראות ברווחים על הפאות, זה עושק משווע וגם בניגוד להלכה בשו"ע. 

יש כל כך הרבה עסקי פאות גדולים וקטנים שקשה להאמין שיש הפקעת מחירים רבתית - התחרות הייתה מחסלת את זה

מה שכן יכול להיות שיש פאניות בעלות שם שבשביל המותג לוקחות כסף, אין בזה רע כל אחד יכול לבחור האם לקנות מוצר פרקטי או ממותג ולשלם בהתאם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/9/2020 09:16 לינק ישיר 

בדקת מחירים של אתרוגים? בדקת מחירים של תפילין? של שטריימל? בדקת כמה משלמים על נעליים שמזמינים בגרושים מסין או בכמה מוכרים בגד שקונים בתורכיה או סין בגרושים (מחירי בגדי הנשים החרדיות יקרים הרבה הרבה הרבה יותר מבגדי נשים חילוניות באותה דרגה. שמעתי מפאנית כמה עולה קילו שיער שצריך אחכ לעבוד עליה המון עד שהיא מתאימה לפאה וגם יש עליה הרבה פחת?אחכ הכנת הפאה ועיצובה ובדרך כלל חוזרים לשנות קצת את העיצוב שחשבו שאותו רוצים והתחרטו. אז אל תעשו להם חשבון כמו שאנחנו מקבלים בהבנה (לא מוצדקת )מחיר של תפילין כמה מהודרות שהם יהיו. אז כמו שיש שטריימלים זולים וכמו תפילין יותר זולים ותכשיטיםיותר זולים ובעקיטשעס יותר זולים כך יש פאות יותר זולות וכל אחד שיקנה מה שמתאים לו ומה שבא לו ואל תעשו חשבונות של אחרים גם אם אשתך רוצה מאד פאה יקרה ואתה לא רוצה וגם אם את רצית לקנות פאה ואין לך את התקציב ממש לא יפה . אני ראיתי בקבוק שמן קנולה ב4 מחירים. אני אקנה מה שמתאים לי זה שעומד לידי יקנה את השמן במחיר אחר והשלישי והרביעי במחיר אחר. בעצם הכל אותה רמה (במיוחד אלו עם הכשרות הכי נדרשת) . לא נצא בהתקפה בחדרי חרדים על המחירים

תוקן על ידי קרשינדו ב- 24/09/2020 09:27:21

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/9/2020 08:52 לינק ישיר 

מקפיצה את התגובה שלי, ומוסיפה,
מוצר שעולה 500 שח, לעולם לא יגיע לרמה של מוצר שעולה 1000, (ובטח שלא יותר)
כן, אני הזמנתי, וכמו שכתבתי, תחושה סינטטית לגמרי, שיער עם תחושת גירוד, והפאנית אמרה מיד שאין מה לעשות בזה.

קניתי גם בכ1000 דולר מwigs com בכדי אולי לחסוך את ההפרש (אני קונה פאות ב11-12) והפאה, לצערי, אצל ילדיי למשחק, ההימור היה שהובטח לי על ידי המוכרים שזה שיער אדם אמיתי, רק שהתברר שבכדי לצבוע אותו בצבע הרצוי, הם קודם מלבינים את השיער בחומר כימי ואז צובעים מס שכבות עד לצבע הרצוי, והתחושה ורכות השיער בהתאם.

התורה חסה על ממונם של ישראל, אל תקנו ותזרקו כסף לפח בשביל נסיון.

ובשיחה עם כמה פאניות, (וותיקות בתחום) אין בפאות הרבה רווח, אלא יותר כספים גדולים שעוברים אצלם, ומדובר על אלו שמייצרות, רוב הפאניות הצעירות שיוצאות לשוק העבודה ומתחילות להשקיע כספים בפרסום ומגלות שהתחרות בשוק היא מטורפת, וקשה.
פיתחו עיתון, סוף שבוע, חינמון או אמצע שבוע כלשהוא, ותספרו את כמות הפרסומות על פאות....
אז הפאניות החמדניות, קצת רחוק מהמציאות.

גילוי נאות, אני לא פאנית, מעולם לא הייתי, ואין לי פאנית במשפחה, ואת הפאות שלי קניתי אצל 5 פאניות שונות בירושלים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/9/2020 07:51 לינק ישיר 

מקפיץ את האשכול החשוב הזה , כי ימי הסגר בקורונה והמצור הכלכלי שרבים נמצאים בו, אל תתנו לחמדנים אין קץ שיעשקו אותך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/1/2018 01:04 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/1/2018 22:10 לינק ישיר 

אני הזמנתי מהמוכר שהציע פותח האשכול ואחר כך הבאתי את זה
לפאניות כאן לבדיקה [בלי לעדכן על המקור]
והסכימו כולם פה אחד שזה 80% סינתטי וחבל לי להשקיע בזה כי לא יצליח העיצוב והמראה.

ואכן ויתרתי ומסרתי לחבר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/1/2018 18:14 לינק ישיר 

התרשמתי כי יש כאן רק תגובה אחת ענינית של חברת הפורום -מפוטרת- כל שאר המגיבים בשלילה רבתי הם כנראה נפגעים והם בעסקי הפיאות,

ואני שמתכבד בימים הקרובים לקנות פיאה לרעייתי "בלומה", והסכומים שהפאניות דורשות הם אסטרונומיים עד בלתי אפשריים ליכולת האדם הממוצע, רציתי לשמוע אם יש לעוד מישהו ניסיון עם האתר הזה ותוצרתו?
<*><*>

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/11/2016 22:02 לינק ישיר 

לא, אך אין לי שמץ של מושג בתחום.
אני שואל מתוך סקרנות גרידא.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/11/2016 22:00 לינק ישיר 

אתה באמת תמים כ''כ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/11/2016 21:53 לינק ישיר 

הרבה יותר זול מהמחיר שאתה אומר לנו שאתה משלם.
האם אי אפשר לתפור לבד?
מדובר בעבודה כל כך מסובכת?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > פאה לחג בפחות מ100$ הקץ לחמדנות והסוף לעושק הפאניות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 4 5 לדף הבא סך הכל 5 דפים.

bholext