בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

רווח ששון ועריכה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-1/11/2016 13:09 לינק ישיר 
רווח ששון ועריכה

לאחר השמועה התדהמה פשטה בשכונות ברוקלין ופלורידה ויהודי ניו יורק פתחו בשביתה. הפשקוולים זעקו גם מחוץ לירושלים ובני ברק וישיבות ההסדר פרשו לטובת הז'אנר החסידי האלקטרוני. מעריצי מיאמי בארץ ובעולם נכנסו להלם תרבות וזעזוע קשה שנצבר לאט לאט ובחנו מחדש את הביוגרפיה המרשימה של אדון ביגון - אם כי עדיין זוהי נחלתם המוזיקלית. אלו ששומעים את פרחי מיאמי באדיקות בעיקר אלו שלמעלה מעשור ישמחו לדעת על כל בשורה משמחת או לא שקשורה ליוסי שיק או שאול אלסון האדיר, דניאל מוצ'ניק האגדי או מרדכי שפירא ואייזיק בנישי ששברו את הבמה בשלהי בדרך התורה עד תקופת רווח.

רבותי, אני מדבר על תקופת רווח האגדית תקופת הפאר וההדר של פרחי מיאמי בה ירחמיאל החזיר או העצים את הכבוד הנצחי של המקהלה, אני מזכיר כאן לכם ולדורות הבאים והלאה רווח הוא אלבום מושלם שלא היה כדוגמתו גם אצל המתחרים ואפילו אצל גדולי הזמר, וכן אפשר לתפוס אותי במילה. (למעט באמת כמה בודדים)

הכל מתחיל אתמול, בעודי שומע להנאתי את השיר רווח ומאזין לסולו של שאול אלסון בעודי שורק ושוטף כלים ותוהה האם יגיעו זמנים כאלה או שבכלל מדובר בירידת הדורות.. תמיהה נוספת שעלתה בראשי איך ירחמיאל עוד לא ארגן מופע היסטוריה משובח עם הלהיטים המוכרים יותר בארה"ב ובישראל.

לאחר מכן שמעתי את רווח ההופעה מתוך האלבום משיח (תמיד טענתי שהאלבום הזה מסחרה אחד גדול אך זהו נושא נפרד) ואז התודעתי לשערוריה הגדולה ובנס כמה כוסות לא נשברו.
תחזיקו אצבעות.
שאול אלסון בסולו שלו שמתחיל את "במוצאי יום גילהבפעם השניה עד העלייה בסולו מדובר בהקלטה מתוך האלבום רווח! (ואפילו הקצב קצת נהיה איטי)

כנראה מר אלסון הביא זיוף מחריד עד שירחמיאל היה מוכרח לקחת את הסולו המקורי ולהדביק על ההופעה.
הוליכו אותנו שולל כל השנים האלו ואף אחד לא פצה פה.
כשטלפנתי לעידודודו בסערת רגשות וספרתי לו לאחר זמן מה הבנו שהעריכה כבר נעשתה ברווח DVD משמע עוד הרבה לפני האלבום משיח.

מי שבאמת גדל על התקופה הזאת ושירי מיאמי היו חלק בלתי נפרד בחייו (בטח בתקופת בדרך התורה, רווח משיח)  דווקא יאהב את הרעיון של הפוסט וישאל את עצמו איך עד היום לא שמנו לב.

מי ייתן ופרחי מיאמי ימשיכו ללוות אותנו ואת שארית הדורות כי באמת מדובר במסרים ערכיים ותורניים ומצד שני גם מוזיקה משובחת כמיטב המסורת. 

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/11/2016 20:52 לינק ישיר 

ברומיש, הגעתי למסקנה שאתה זקן מדי.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/11/2016 12:03 לינק ישיר 

חח. משעשע למדי.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/11/2016 11:48 לינק ישיר 

מהלעלעל כתב:

שנת 2099, זכרונות מהיומן:
הפורום היה כלכך ססגוני ומאיר, משתתפים רבים שדעה אחת להם, ואז, ב11.2016 התפצל הפורום לשתיים, אלה שלקחו קשה את ההדבקה ואלה שלא, וזהו, אז התחילה ההסטוריה הקשה של הפורום..

חחח יפה אהבתי
פחות לקחנו את זה קשה אלא יותר פיתחנו סנטימנטים כלפי הסולנים הנ"ל, הרי אני זוכר את עצמי בחור צעיר שחגג על האלבומים האלו יומם וליל. אני זוכר כשרכשתי מכספי את האלבום משיח ב2007 באחת בצהריים שמתי אותו בלופים עד שמונה בערב. רק מהתחלפות קולו של שאול הריגושים צפו באויר.
והנה, אחרי כמעט עשור אחרי שאנו ילדי ונערי הדור ההוא שהעריצו בכל ליבם את הכוכבים של תחילת שנות האלפיים שמים לב לראשונה לעריכות משונות שמעולם לא שמנו לב אליהם מעורר זיכרון ישן וטוב עם כמיהה בטוב טעם.
זה כמו שתמצאו איזה חוברת קלפים מסוימת ששחקתם וגדלתם בילדות ורק עכשיו תגלו שבעצם מדובר על חיקוי של המקור.
חח משהו כזה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/11/2016 01:27 לינק ישיר 

אני אוהב באזור זה כל כך הרבה אני רוצה קטעי וידאו של זה אני אוהב אותם כל כך

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/11/2016 13:28 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/11/2016 11:33 לינק ישיר 

תמיד טוב להיות אופטימיים...:)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/11/2016 18:30 לינק ישיר 

מהלעלעל כתב:
 הוא לא מקלקל, רק מוסיף שמן

הפורום היה כלכך ססגוני ומאיר, משתתפים רבים שדעה אחת להם, ואז, ב11.2016 התפצל הפורום לשתיים, אלה שלקחו קשה את ההדבקה ואלה שלא, וזהו, אז התחילה ההסטוריה הקשה של הפורום..

דווקא להפך!
"ימים שקטים חלפו על הפורום. כולם שקעו בצפיה בהופעה האחרונה באדיבותם של חברי הפורום. עד כי לא נותר להם זמן להיכנס לפורום. עד שהגיע ברומיש עם הידיעה המרעישה, על הדבקה שנעשתה אי אז לפני עשור. וכל החברים החדשים והישנים באו לבקר!"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/11/2016 16:07 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/11/2016 15:38 לינק ישיר 

מיאמוש כתב:
מהלעלעל כתבה:

הדבקה?
לא הבנתי

חחחחחח
ההדבקה של הסולו שברומיש מדבר עליה בפתיחת האשכול 
(גם לי לקח רגע  )

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/11/2016 14:53 לינק ישיר 

מהלעלעל כתבה:

וירוס מיאמי סינדרום כל מי שנמצא פה כנראה לוקה בו, בדיוק כמו שאני לוקה בסינדרום הממלכה ואת בסינדרום בוסטון

עם זה אני מסכימה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/11/2016 14:52 לינק ישיר 

מהלעלעל כתבה:

הדבקה?
לא הבנתי

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/11/2016 12:49 לינק ישיר 

וירוס מיאמי סינדרום כל מי שנמצא פה כנראה לוקה בו, בדיוק כמו שאני לוקה בסינדרום הממלכה ואת בסינדרום בוסטון

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/11/2016 12:47 לינק ישיר 

אני עדיין בהתלבטות אם ברומיש מסתלבט עלינו או
שהוא נתקף   בוירוס מיאמי סינדרום?!  [על משקל ירושלים סינדרום ]

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/11/2016 12:45 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/11/2016 12:41 לינק ישיר 

ניורק כתב:
אוי וי היסטריה של ממש, נשמע אשכול לפורים יותר.. הסגנון.

נשלח מהאנדרואיד שלי

אל תקלקל פה את המסיבה!

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > רווח ששון ועריכה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext