מה תגידו על גבר שמגיע כך באופן סדרתי לפגישה?
מזלזל?מלוכלך?טיפש?או חסר נימוס/כבוד עצמי?
נפגשתי לא ממזמן עם אחד כזה...ולא שהוא בחור מסכן,אמיד הוא וגם חסכונות לרוב,חליפה מצוחצחת
אבל...תמיד בא עם נעליים מאובקות כמו אחרי שדה קרב.זה חירפן אותי.
לא יכולתי לשאת את העובדה המכאיבה-תרתי משמע.אני בנעלי עקב ושמלה חדשה צועדת ליד גבר כזה...
יתכן שהוא גר בקראון על גבעה מול נופיה של עמונה, אבל אם באמת היה אכפת לו, הוא היה מביא איתו ספוגית לניקוי האבק רגע לפני הדייט.
בס"ד
עדיין לא התחלתי להפגש עם מתנחלים... חוצמזה שגם אם זה היה נקי עדיין לא הייתי לגמרי מרוצה..למה?כי מי בא עם נעלי ספורט(שחורות) לפגישה? צריך לבוא עם נעלי שבת יפות ומצוחצחות.. ואם אפשר אז גם עם שטיח אדום כדי לפרוס למרגלות רגלי (=
זה תלוי עד כמה את פדנטית, יש אנשים נקיים שחייבים לקחת מישהו נקי ונוצץ פרפקט
רציף,אין לי כח לבזבז עליו זמן...תאמין לי שאני לא יכולה לדמיין שאני ישנה לצידו וחיה ליד הטיפוס המשעמם הזה...זה כמעט כמו לחיות עם זקן... מבאס שעד שמוצאים גבר שמתאים מכל הבחינות אין כמייה ואין לי את הברק הנוצץ בעיניים לקראתו... ושום מעלה שלו לא מעניינת אותי כשאין לי התלהבות לשמוע ולראות אותו... זה נראה לי כ"כ מופרך שבאמת חבל לי על הזמן של הפגישה... מאידך אני מרחמת עליו כשהוא ישמע את הלא...יכנס לדיכאון חורף...
אני מבין שנפגשת איתו כמה פעמים והוא עדיין משעמם ו"הבור ריק - אין בו מיים", אז אין טעם
טוב אקח אתזה לתשומת ליבי... שווה להתאמץ להיות כנים כשרק זו הבעיה היחידה שמציקה לך...ובכללית הבחור נראה לך...
נשלח ב-2/11/2016 14:20
חייכנית770 כתבה:
בס"ד
נגיד שכן...אז למה שלא ינקה אותה לפחות?מספיק הוא נראה "זלמן" עם הנעליים האלה...
אני למדתי על בשרי, שאני יכולה לשבת שעות עם חברות לנתח מקרים של אנשים, לחשוב מה הם התכוונו כשאמרו משהו מסויים... לקבל כאב ראש מזה.. ובסוף להבין לא נכון.
לחילופין, לבדוק ישירות מול הבנאדם... או שיצא לך מזה טוב או שיצא לו מזה טוב. כנות אף פעם לא הולידה אסון.