בית פורומים בחדרי חרדים

ג'וק, איכה?!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-7/12/2016 18:11 לינק ישיר 
ג'וק, איכה?!

כבר מספר שנים שאנו רגילים לקבל (בעיקר בחורף) מידי שבוע בשבוע תחזית מדוייקת להפליא מהניק הידוע ג'וק.
בפרט בתחזיות למזג אויר סוער הוא היה מעדכן אותנו עדכונים מעניינים ומרתקים.
מה קרה השנה שהוא נעלם וקולו נדם?!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/2/2021 08:31 לינק ישיר 

לאור הסערה המתרגשת אלינו, והצפוי למערכת שלג בצפון ובמרכז, נבקש ניתוח מעמיק של כלל המודלי החיזוי, בעיקר לגבי מערכת שלג בירושלים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/12/2016 19:18 לינק ישיר 

ג'וק מה תחזיותך לגבי אמצע שבוע הבא ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/12/2016 12:23 לינק ישיר 

סלב_סלב כתב:

אב_ומחנך כתב:
לא מבין על מה המהומה, ובאמת צר לי, אבל היו די הרבה פשלות בתחזיותיו של גוק חורף שעבר, אז זה נחמד והוא עושה עניין וכותב יפה, אבל קצת פרופורציות.

ג'וק הביא לנו הרבה מעבר ל'סתם תחזית' האם ירד שלג או לא (שבעניין הזה כל החזאים טעו).
ג'וק מביא לנו את התחזיות עם הסברים מרתקים ונפלאים שסוחף אותנו פנימה אל תוך ההווי החורפי.
בכל אופן, בכל הנוגע לדיווחי מזג האויר הוא תמיד די דייק חוץ מעניין השלג שיש פעמים שטעה ולא רק הוא אל כל הגדולים.

ג'וק - העם מחכה לך בכליון עיניים!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/12/2016 11:26 לינק ישיר 

אב_ומחנך כתב:
לא מבין על מה המהומה, ובאמת צר לי, אבל היו די הרבה פשלות בתחזיותיו של גוק חורף שעבר, אז זה נחמד והוא עושה עניין וכותב יפה, אבל קצת פרופורציות.

ג'וק הביא לנו הרבה מעבר ל'סתם תחזית' האם ירד שלג או לא (שבעניין הזה כל החזאים טעו).
ג'וק מביא לנו את התחזיות עם הסברים מרתקים ונפלאים שסוחף אותנו פנימה אל תוך ההווי החורפי.
בכל אופן, בכל הנוגע לדיווחי מזג האויר הוא תמיד די דייק חוץ מעניין השלג שיש פעמים שטעה ולא רק הוא אל כל הגדולים.

ג'וק - העם מחכה לך בכליון עיניים!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/12/2016 00:59 לינק ישיר 

אךטובוחסד כתב:

מקצוע כפוי טובה..... אין סיפוק בניחושים... זה כמו פסיכולוגיה. הכל הימור

בפסיכולוגיה אין הימורים רק בקרימונולוגיה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/12/2016 23:17 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/12/2016 23:05 לינק ישיר 

אךטובוחסד כתב:

אפילו פחות מפסיכולוגיה,
אבל זה לא אשמתם,
שכחת שמפתח גשמים ביד הבורא?,
והבורא כידוע לא נוהג לגלות את הנהגותיו,
והתוצאה שמיטב הלויינים ומחשבי העל,
לא מידי מצליחים בחיזוי לזמן סביר קדימה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/12/2016 22:55 לינק ישיר 

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/12/2016 22:36 לינק ישיר 

בקיצור התחזית היא שלא יירד גשם ואם יירד אז יירד קצת ויכול להיות שיירד הרבה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/12/2016 22:14 לינק ישיר 

נחליף קצת את ג'וק,
ומכיון שאני בתחום ג'וק לידו,
הרי אני רק מעתיק,
ממיקצוען אמיתי.

ערב טוב. נעשה סדר בדברים. בעקבות הרבה מאוד שמועות בפייסבוק ובוואטצאפ והכי שיגע אותי זו הכתבה של מעריב (!) לגבי סערה קיצונית ומערכת מושלגת שתגיע אלינו שבוע הבא ותימשך 3-4 ימים. זה פשוט לא נכון. זה בושה שאנשים שהם לא מבינים ולא מומחים בתחום המטאורולוגי מפרסמים דברים כאלו. בעיקר מעריב שזה עיתון של ממש. זו פשוט חוסר אחראיות כלפי הציבור וזלזול בחזאים.
אוקי, אז ההמשך לשבוע הקרוב הוא מזג אוויר באווירה מעט סגרירית. הטמפרטורות יהיו ממוצעות לעונה. הרוח תהיה מערבית, קלה- מתונה. ( חוץ משישי שתנשב רוח מזרחית מתונה ויהיה בהיר) השמיים יהיו מעוננים באופן חלקי ולעיתים בהיר. מחר בשעות הבוקר עד הצהריים יש סיכוי לגשם קל מהצפון ועד לצפון הנגב. כתוצאה של אפיק ים סוף מעט פעיל בקרקע ואפיק רום רדוד. במוצאי שבת יש שוב סיכוי לטיפטופים עד גשם קל. ( שניהם כתוצאה של מעבר מהיר של אפיק רום רדוד.) סך הכל, סוף שבוע סבבה. ( בשישי בלילה יהיה *קר*. קור יבש.) ביום ראשון ושני תחול עלייה קלה מאוד בטמפרטורות והן עדיין יהיו ממוצעות לעונה עם רוח קלה ובהיר בסך הכל. השינוי יחל מיום שני בלילה או שלישי ועד ( כנראה) לסוף השבוע. מערכת חורפית תיכנס לאיזורינו עם טמפרטורות נמוכות עד נמוכות מאוד מהממוצע לעונה. מכיוון שהמודלים משתנים כל עידכון עדיין קשה לקבוע מה תהיה עוצמת המערכת, עוצמת הקור ועל כמה ימים היא תתפרס. בעזרת השם נקווה לכמה שיותר בעיקר באיזור הצפון והכינרת. ( דרך אגב, מרוב חיסרון המים שם, התגלה עוד אי קטן.... חוץ מהאי הגדול שיש מול קיבוץ מעיין. שאם הוא חלילה לא ייתמלא בקרוב יהיה אפשר לאכלס שם אנשים). אז כרגע עדיין לא ברור איך תראה המערכת. יש סיכויים טובים שהיא תהיה חזקה וממושכת. ואם המודלים ימשיכו להקצין ( דבר שאפשרי) אז גם יש סיכוי לשלג בהרים. כרגע לא רואים מערכת מושלגת וממש לא סופה קיצונית. מקווה שהמודלים יקצינו ויהיו כמה שיותר משקעים בעזרת השם.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/12/2016 21:17 לינק ישיר 

ג'וק יעדכן.
תמיד ידענו שהוא מסומם לעניין, כעת רק קיבלנו את האישור הרשמי ממנו

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/12/2016 21:00 לינק ישיר 

צר לאכזב אך לפי המסתמן כעת ג'וק לא ישוב לעדכן כיון שהמערכת כבר עתה מתפוגגת

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/12/2016 20:50 לינק ישיר 

ברוך מחיה המתים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/12/2016 20:30 לינק ישיר 

תיכננתי לצאת לפנסיה מוקדמת, אבל שוב הפנטזיות לחורף האמיתי מעוררים את החשק לסם הלבן.
אם המערכת המיוחלת ימשיך לבצבץ במפות עד מחר בערב אחזור לדווח.
כרגע זה ממש רחוק וגם הסטטיטיקה לא בדיוק לטובתנו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/12/2016 19:08 לינק ישיר 

מצטרף לתמיהה
ומבקש להמשיך במסורת הברוכה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > ג'וק, איכה?!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext