לכו תדעו אולי" /> פורום: פרחי מיאמי Miami Boys Choir - איזה ניק הכי הייתם רוצים/ות שיחזור לפעילות בפור-ום? – בחדרי חרדים
בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

איזה ניק הכי הייתם רוצים/ות שיחזור לפעילות בפור-ום?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-14/12/2016 13:52 לינק ישיר 
איזה ניק הכי הייתם רוצים/ות שיחזור לפעילות בפור-ום?

לכו תדעו אולי הם עדיין נכנסים לפור-ום ואם הם יראו כמה הם מבוקשים כאן הם יחזרו...
זה גם יכול לעזור לנו הנמצאים שנדע איזה סוג כתיבה החברים אוהבים...

אני מתחיל: אידי!!!!!! 

תוקן על ידי מיאמוש ב- 03/01/2017 15:35:13

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/6/2017 20:13 לינק ישיר 

הלוואי!!! אני לדוגמא,חברה די חדשה(מאז כסלו,נדמה לי...)וממש רוצה להתכתב עם כל מי שקראתי את הודעותיו בשקיקה,עוד לפני שהתחברתי לפורום....... אני מאמינה שמי שכבר עשה את זה,רוצה אפילו יותר ממני.... 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/6/2017 18:31 לינק ישיר 

שאלה טובה.. אני מקווה שהרבה חברים עוד יחזרו:))

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/6/2017 16:56 לינק ישיר 

וואו! האשכול הזה מצליח להעיר ישנים מתרדמתם!
הדובר - המופע האחרון היה של שירים ישנים בביצוע חדש ומדהים, מומלץ!
ולאן נעלם יוזם האשכול?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/6/2017 12:23 לינק ישיר 

ושבו בנים לגבולם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/6/2017 10:37 לינק ישיר 

וואו! הדובר! אני זוכרת אותך מעולה מהפורום הישן! איזה מרגש לקרוא הודעה שלך כשבראשה מתנוססת השנה-2017! אז כן,כמו שכתבו כבר,המקהלה עדיין חייה ונושמת (יפה שאתה מעודכן עד האלבום האחרון!) עם הופעות,קליפים,סיקורים והמונמון קולות חדשים ויפים! את האמת,ואת כולה:גם אני התאכזבתי מאוד בתחילה מהסגנון של"אט אט" לא ככה זכרתי את מיאמי שעליהם גדלתי... אבל כששמעתי את זה פעם אחרי פעם לא יכולתי שלא לאהוב את זה!!! אז כן,סגנון טיפה שונה,אבל עדיין יפה ממש! ואחרי הכל,שום דבר לאיקח מזה את הניחוח המיאמיסטי שיש רק באלבומים של ירחמיאל!
אני לא אשקר ויאמר שיותר כיף לי לשמוע את "בשמחה רבה" מאשר את "בדרך התורה" לדוגמא, אבל אני גם לא ישקר ויאמר שרוב השירים מ"אט אט" מככבים ברשימות ההשמעה שלי (ביחד עם עוד המוווון שירים,לא לבד,כן?) ואני נהנית מאווד לשמוע אותם. מעניין אותי מה יהיה הסגנון של האלבום הבא,אני מקווה שיצמד טיפה יותר לסגנון מיאמי האהוב והמוכר... בכולופן,נשמח לראות אותך פה איתנו עוד כמה פעמים,שלא נצטרך להתרגש מזה... ואם כבר אז נפנה בקריאה זו לכל חברי הפורום לשעבר.(שיתגשם לגמרי "חדש ימינו כקדם" )

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/6/2017 07:15 לינק ישיר 

הדובר כתב:

(רגע, yosher2005=אידי?)

קודם כל ברוך שובך!!!

לגבי יושר/אידי הם לא אותו אדם!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/6/2017 06:16 לינק ישיר 

אגב,הדובר,
אמור לצאת דיסק שמע חדש ממש בקרוב,לפי דברי ירחמיאל.
(ל'אט אט' יצא דיוידי בחנוכה האחרון שנקרא "בשמחה רבה",הכולל קליפ של 100 ילדי מקהלת האחדות. פרוייקט נוסף שירחמיאל הפיק לפני כשנה)
אז נחכה ונראה..מקווה שהדיסק יהיה יותר מושקע מ'אט אט'.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/6/2017 06:13 לינק ישיר 

פסנתר_כנף כתב:

היי חברים, יש לי הקלטה של פינת 'חוזר בתשובה' האחרונה בלבד. לא הקפדתי לקחת עותקים מהארכיון של הרדיו.

למיטב זכרוני את 'מלך' של פרחי מיאמי הקלטתי בעצמי בהופעה שלהם בבנייני האומה. אולי אני טועה, אבל נכחתי בהופעה, ואם זו היתה ההופעה הזו (האחרונה שלהם בארץ) אז אני הקלטתי וצילמתי.

ולשאלת הדובר - יושר ואידי הן לא אותה אחת :)

אני ממש אשמח לקבל את ההקלטה!
אם בכל זאת תהיה איזשהי אפשרות לקבל עוד הקלטות מהפינה הזו-עוד יותר טוב.
כמדומני שיש לך את המייל שלי, אשמח מאוד אם תוכל לשלוח. אני בל"נ אעלה את זה גם למייל של הפורום.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/6/2017 06:11 לינק ישיר 

הדובר כתב:

שלום לכולם, מה נשמע?
מישהו פה קרא לזקני הפורום?
מה השתנה מאז? יצא אלבום חדש בשנים האחרונות? (מאז UT UT)

אז אני הדובר, זקני הפורום זוכרים אותי במעורפל, הייתי מנהל משנה של הפורום הישן, הייתי מעריץ מס' 1 של מיאמי, הכרתי לא מעט מחברי המקהלה, וגם את ירחמיאל ביגון... הייתי בהופעות ומה לא, מאז עברו יותר מ-10 שנים, ואני זקנתי מאז וכבר נשוי (ואבא לילדה), מה אני אגיד לכם עכשיו...לא האמנתי שזה יקרה לי אבל אני חייב להתוודות שהתאכזבתי מהמקהלה בשנים האחרונות, בעיקר מסיגנון ה"דיסקו", והמקהלה יותר מדי "אמריקאית" ומדברת בעיקר לאמריקאים/אנגלו סכסים. גם בהופעות הם שרים בעיקר שירים חדשים ולא ישנים.

אני עד היום שומע שירים אבל בעיקר שירים ישנים, מה לעשות, אני כבר שייך לדור הקודם... זה מה שאני אוהב.

מי הייתי רוצה שיחזור?
yosher2005, אורטל, ונהוראי 
(רגע, yosher2005=אידי?)

תוקן על ידי הדובר ב- 13/06/2017 22:29:22

וואוו , לא להאמין איזה נוסטלגיה כאן!
הדובר, אני זוכרת אותך מהפורום הישן..
שלומינו מצויין ב"ה, יש הופעות,קליפים של אלימונסי,סיקורים..בעז"ה עוד שנים רבות ומשמחות.
אט אט זה סגנון אחר לגמרי, אבל עדיין יחסית שמור בהשוואה לדיסקים של זמרים אחרים... אין מה לעשות,כמו שירחמיאל אמר בראיון כמדומני למנחם טןקר, שצריכים לדעת לחדש את המוסיקה.
בקשר לשירים ישנים בהופעות-בהופעה האחרןנה של פסח,לפני כחודשיים ,היו הרבה שירים קלאסיים ישנים של מיאמי לרגל חגיגות 40 שנה.(בליע"ר) כתוב על זה גם באשכול סיקורי ההופעה.

אגב, נהוראי כן קופץ לפה מדי פעם..(ברומיש,לא?) וגם אידי. (כשאני קןראת לה היא באה:))
כרגע הפורום קצת רגוע, עומס של סוף שנה. בע"ה בחופש הגדול הןא יהיה יותר פעיל.
שמחנו מאוד לראות אותך,הדובר! ממליצה בחום לקרוא את.האשכול של סיקורי ההופעה האחרונה, שתבין על מה מדובר. זאת היתה אחת ההופעות:)
אגב,אני ממש מקווה שהם יבואו לארץ בקרוב, נדרש נדנוד מצידנו..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/6/2017 02:15 לינק ישיר 

היי חברים, יש לי הקלטה של פינת 'חוזר בתשובה' האחרונה בלבד. לא הקפדתי לקחת עותקים מהארכיון של הרדיו.

למיטב זכרוני את 'מלך' של פרחי מיאמי הקלטתי בעצמי בהופעה שלהם בבנייני האומה. אולי אני טועה, אבל נכחתי בהופעה, ואם זו היתה ההופעה הזו (האחרונה שלהם בארץ) אז אני הקלטתי וצילמתי.

ולשאלת הדובר - יושר ואידי הן לא אותה אחת :)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/6/2017 22:27 לינק ישיר 

שלום לכולם, מה נשמע?
מישהו פה קרא לזקני הפורום?
מה השתנה מאז? יצא אלבום חדש בשנים האחרונות? (מאז UT UT)

אז אני הדובר, זקני הפורום זוכרים אותי במעורפל, הייתי מנהל משנה של הפורום הישן, הייתי מעריץ מס' 1 של מיאמי, הכרתי לא מעט מחברי המקהלה, וגם את ירחמיאל ביגון... הייתי בהופעות ומה לא, מאז עברו יותר מ-10 שנים, ואני זקנתי מאז וכבר נשוי (ואבא לילדה), מה אני אגיד לכם עכשיו...לא האמנתי שזה יקרה לי אבל אני חייב להתוודות שהתאכזבתי מהמקהלה בשנים האחרונות, בעיקר מסיגנון ה"דיסקו", והמקהלה יותר מדי "אמריקאית" ומדברת בעיקר לאמריקאים/אנגלו סכסים. גם בהופעות הם שרים בעיקר שירים חדשים ולא ישנים.

אני עד היום שומע שירים אבל בעיקר שירים ישנים, מה לעשות, אני כבר שייך לדור הקודם... זה מה שאני אוהב.

מי הייתי רוצה שיחזור?
yosher2005, אורטל, ונהוראי 
(רגע, yosher2005=אידי?)

תוקן על ידי הדובר ב- 13/06/2017 22:29:22

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/5/2017 20:02 לינק ישיר 

בעיקר את משורר.. הודעותיו הן נכסי צאן ברזל של הפורום.
(ואידי מעודכנת על ידי במה שצריך:)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/5/2017 13:58 לינק ישיר 

וואי איך היית רוצה שיחזרו לפה כולם: אידי,יושר,לבבית,משורר,ביקיצור כולם!!(אינלי כח להיזכר בשמות...)
וחוצמזה הייתי רוצה שגם החברים הפעילים בפורום יהיו פעילים יותר.(כמובן שאני בתוכם...). כי משום מה נראהלי שהיו זמנים סוערים מאוד בתולדות הפורום הזה (בעיקר שהיו הרבה חברים פעילים) וחבל לי שעכשיו אין את זה (לא באשמת אפאחד כמובן,אלא כתוצאה...(של מה? זתומרת מה גרם לכל כך הרבה אנשים לעזוב את הפורום?-גם בלי להיות "שרוף" על מיאמי אפשר להגיב מדי פעם...))

וואו וואו וואו,כמה סוגריים עשיתי פה....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/3/2017 17:49 לינק ישיר 

אני שאלתי אותו לפני כשנה+, לאחר שאידי אמרה לי שרק לו ייתכן שיש. והוא הפנה אותי ליעקב קליגר מ'קול חי' כי לו לא היה, ושאלתי גם אותו. ואין להם את השידורים הנ"ל..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/3/2017 08:26 לינק ישיר 

פסנתר יש לך כיום גישה לפינות ההלו?

נשלח מהאנדרואיד שלי

24/6

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > איזה ניק הכי הייתם רוצים/ות שיחזור לפעילות בפור-ום?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext