איזה מטורף זה לצאת לפגישות בחורף...
לא תאמינו אבל עשיתי כלי לברכה ו...יש כבר מגפי עקב מיוחדות לפגישות(לעשות כלי לברכה*)...
עכשיו רק צריך למצוא גבר ששווה את הכלי....
מה אומרים...איפה שווה להפגש בחורף?אני צריכה מקום רומנטי במרכז שיש שם גם אפשרות להתפנק בסופלה
חם....(אם הבחור יהיה משעמם לפחות יהיה לי תעסוקה...(=)
תלוי בגלל שזה הפרברים, כולם מכירים את כולם יש מקומות חמודים, אבל סביר להניח שתכיר שם את כולם ויסתכלו עליכם אז באמת עדיף בביג ובאזור אבל גם בקניון נעימי יש כמה וכמה מסעדות חמודות ושקטות היה עד לא מזמן את פרסקו, מסעדה איטלקית קטנה. מקווה שיחזרו לעבוד בזמן הקרוב
מה נראה לך שאני גוייה?(= אני מתפללת הרבה לה'...אבל תהילים לא ממש יוצא לי להגיד...
חחח את השלולית נשאיר לך... חסר לי שעוד יפתחו עלי אשכול "חבדניקית במגפיים מלוכלכות"(=
נשלח ב-18/12/2016 21:48
חייכנית770 כתבה:
רוח_ערב כתב:
במרכז לאונרדו ממש מפנק לשידוכים, לובי ענק עם 4 חלקים, ושקט.
סליחה על הבורות, מה זה כלי לברכה?
בס"ד
קל להגיע לשם ממכון מור?התחבורה נוחה?
עכשיו אני קולטת שאמרתי פעמיים בטעות "כלי לברכה"...אופס(=...
קבל הסבר:כלי לברכה:אדם צריך לעשות השתדלות כדי לקבל את ברכת ה'... כמו ללמוד מקצוע כדי להתפרנס.כמו להתקשר לשדכנית כדי שה' ישלח דרכה את השידוך...
אני מצאתי פתרון קל יותר וזה...פשוט לקנות מגפיים... למה אין לי זמן להתקשר לשדכניות וגם בחטאי הרבים לא מוצאת זמן להגיד תהילים... אז לפחות משו קטן יכולה אני הקטנה לעשות...
תלוי בגלל שזה הפרברים, כולם מכירים את כולם יש מקומות חמודים, אבל סביר להניח שתכיר שם את כולם ויסתכלו עליכם אז באמת עדיף בביג ובאזור אבל גם בקניון נעימי יש כמה וכמה מסעדות חמודות ושקטות היה עד לא מזמן את פרסקו, מסעדה איטלקית קטנה. מקווה שיחזרו לעבוד בזמן הקרוב
נשלח ב-18/12/2016 15:52
זה לא שיש יותר מידיי. קפה קפה בדלק, ומתחם הביג פאשן. אזור מעצבן.
מקומות טובים לחורף: בירושלים יש את מלון הר ציון -זה מקום שקט עם אוירה של פעם, מקום מהמם פעם היה את תמול שלשום, אבל ההיפים השתלטו עליו... יש את מלון קראון פלאזה, שחמים ונעים שם בחורף, ואם לא יורד גשם אז אפשר לעשות שם הליכה-ממש יפה שם אפשר ללכת לממילא בלילה ולשבת במסעדות החמודות שם, יש ביפו מסעדה מול המייקס פלייס שיחסית שקטה והאוכל שם נחמד עם הכשר טוב (לא זוכרת את השם) אישית הגבר בא אלי לבית שמש, אז יש לי מקומות קבועים שלוקחת אותם לשם פה בסביבה...
נשלח ב-18/12/2016 14:52
רוח_ערב כתב:
בס"ד
קל להגיע לשם ממכון מור?התחבורה נוחה?
עכשיו אני קולטת שאמרתי פעמיים בטעות "כלי לברכה"...אופס(=...
קבל הסבר:כלי לברכה:אדם צריך לעשות השתדלות כדי לקבל את ברכת ה'... כמו ללמוד מקצוע כדי להתפרנס.כמו להתקשר לשדכנית כדי שה' ישלח דרכה את השידוך...
אני מצאתי פתרון קל יותר וזה...פשוט לקנות מגפיים... למה אין לי זמן להתקשר לשדכניות וגם בחטאי הרבים לא מוצאת זמן להגיד תהילים... אז לפחות משו קטן יכולה אני הקטנה לעשות...
נשלח ב-16/12/2016 15:05
נשלח ב-16/12/2016 10:48
הבית מלון הכי יפה שאני מכיר בירושלים, זה מלון הר ציון, דרך חברון, נוף מהפנט, מול חומות העיר העתיקה