בית פורומים בחדרי חרדים

החיים הכפולים של חנה רוטמן מבני ברק

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-31/7/2020 04:10 לינק ישיר 

חבל שמעלים את זה כאן בפורום, סתם להכאיב לכל המשפחה שמסתבר שהיו מעדיפים שלא כל הציבור ידוש בסיפור האישי שלהם שוב ושוב.

אבל לפחות יש נקודת אור אחת בסיפור, (יש לי מעט היכרות עם המשפחה), הילדים שלה גדלים אצל סבא וסבתא שלהם שמשקיעים בהם כל מה שהם יכולים, ושלחו אותם ללמוד במוסדות מצויינים בבני ברק, והשם יעזור שיעשו חיל ויקימו בתים לתפארת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/7/2020 18:36 לינק ישיר 

muki28 כתב:

יש ויש, בלי הכללות. הכרתי כמה חוזרים בתשובה מאנשיו של ר' מרדכי טכובר זצ"ל מתל אביב, ומדובר במשפחות מיוחדות ויר"ש שהלוואי וכל המגזר היה כך.

בחסידות קיצונית כגור יש בעל תשובה שהוא כבר שנים רבות אות ומופת לפרחי החסידות כחסיד אמיתי וזאת על אף שמו החילוני יובל שרון שגם חיתן את ילדיו עם העידית של גור,
אז יש אבל כמעט תמיד זה כאלו ששברו את מידת אני צריך להבין ולקחו את מידת כזה ראה וקדש,
אבל זה רחוק מלהיות רוב בעלי התשובה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/7/2020 18:39 לינק ישיר 

תשיעי כתב:

חבל שמעלים את זה כאן בפורום, סתם להכאיב לכל המשפחה שמסתבר שהיו מעדיפים שלא כל הציבור ידוש בסיפור האישי שלהם שוב ושוב.

אבל לפחות יש נקודת אור אחת בסיפור, (יש לי מעט היכרות עם המשפחה), הילדים שלה גדלים אצל סבא וסבתא שלהם שמשקיעים בהם כל מה שהם יכולים, ושלחו אותם ללמוד במוסדות מצויינים בבני ברק, והשם יעזור שיעשו חיל ויקימו בתים לתפארת.

כמה אתה צודק הבעיה שהפורום מלא בזבל שדורך ורומס אנשים עד עפר,
לפחות מי שכואב לו העניין שיתפללו ויבקש על נשמה תועה זו שתחזור למוטב ויתרפאו פצעי המשפחה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > החיים הכפולים של חנה רוטמן מבני ברק
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext