בנות, (תכלס השאלה יכולה להיות מופנית ל2 המינים) קרה לכן פעם שבחור ביקש כמה ימים 'לחשוב' לפני שהוא ענה תשובה לשדכן? אם כן, זה השפיע על הגישה שלכן כלפי השידוך הזה במידה ובסופו של דבר הוא המשיך? למשל איזשהו כעס או משקעים כלשהם? או שמבחינתכן זה לגיטימי...
תמיד אני מאוד מזדרז לנתח ולהחליט תשובה, כי אני פוחד שאם זה לא יהיה מהיר, תהיה 'נסיגה' בקשר, וכביכול הבחורה בפגישה שאחרי כזו 'תקופת מחשבה' תגיע פחות בטוחה בעצמה ופחות נינוחה, כי היא מבינה כבר ש'לא הכל חלק'. יש אמת בדברים? או שאני סתם פרנואיד?
שאנל, ואני לא אומר שמומלץ להסתיר ממנה כל פגם, לא פעם יש צורך לחשוף, ולבדוק האם יש התאמה, אלא שמסובבים את העניינים ככה שהבחורה לא תוריד על שטויות, כמו ששמעתי על מישהיא שהיתה מורידה אם היו מהססים לגביה
רציף,השאלה מה אתה מחפש,דוגמנית לשלושה חודשים או אישה לכל החיים. סליחה על הישירות,אבל בחורה לחיים לא משיגים אותה בטריקים.כי אם כך,יש גם פרק ב' שבו הכללים הם בדיוק ההפך.
מאיפה את יודעת שאישה לכל החיים לא משיגים עם טריקים ?
מדובר הרי בתורה שלימה שאפילו אני לא ממש מכיר חלק ממנה,
יש למשל את הטריק לא להראות התלהבות יתירה, יש את הטריק להציג את עצמך מצליחן, יש טריקים נחוצים !
אני לעולם לא עונה תשובה חיובית או שלילית באותו ערב. גם אם השדכן לוחץ לתשובה מיידית, גם אם התשובה היא כןןןןןןןןןןןן מטורף, או "לא" ברור, אני לוקחת לעצמי ערב כדי לחשוב ועונה תשובה אך ורק למחרת ביום. כלל שכזה
נשלח ב-2/2/2017 13:13
IAF990 כתב:
מצטער אני לא רוצה לדעת כל החיים שאשתי איתי בגלל טריק פיסכולוגי. מה שהצעת זה דבר שאני עושה לאחיין שלי כשהוא לא מסכים לעוף לי מהמיטה, אז אני עושה את עצמי 'לא אכפת לי' ;)
הוא דווקא חצי צודק. גם בנות לא דוגמניות חוטאות בזה. השיקול אצלכן לרצות להמשיך או לא לרצות להמשיך, קשור קשר הדוק לחוסר הרצון של הבחור להמשיך. מנסיון ארוך וגדול מאוד...
אישית אני לא מוכן לשחק לפי המשחק הזה, כי קריטי לי לדעת שבחורה ממשיכה איתי בגלל שיקול דעת ולא בגלל פסיכולוגיה בגרוש. אפילו שהפסיכולוגיה הזו מדויקת מאוד.
רציף,השאלה מה אתה מחפש,דוגמנית לשלושה חודשים או אישה לכל החיים. סליחה על הישירות,אבל בחורה לחיים לא משיגים אותה בטריקים.כי אם כך,יש גם פרק ב׳ שבו הכללים הם בדיוק ההפך.
נשלח ב-31/1/2017 10:15
שטויעס כתבה:
אתה צודק בהלך המחשבה שלך! מאד מאד! אותי מאד הרתיע שבחור "חשב". לפעמים כשהיה לי התלבטות אז פשוט עניתי שאם הוא צריך לחשוב אז גם אני צריכה לחשוב .והורדתי... והפוך, זה נתן לי ביטחון כשהוא ענה כן בהפרש נורמלי.
מצטער אני לא רוצה לדעת כל החיים שאשתי איתי בגלל טריק פיסכולוגי. מה שהצעת זה דבר שאני עושה לאחיין שלי כשהוא לא מסכים לעוף לי מהמיטה, אז אני עושה את עצמי 'לא אכפת לי' ;)
אתה ממילא מציג את עצמך, תוסיף עוד הצגה,
בנות יש להן "שגעונות" למי הן נמשכות, אז אתה לומד איך לעקוף ולנטרל מה שמפריע לה לקבל את ההחלטה הנכונה,
מה גם, וזה העיקר ; היא תירצה אותך כי השתתרגת בביטחון עצמי ובאישיות, ובלי השידרוג תצטרך אולי לוותר על מה שאתה מחפש.
זה נשמע קצת אכזרי, זה מה שהם טוענים,
נדמה לי ש הם טוענים את זה בעיקר לגבי החזות החיצונית אם חשקה נפשך בדוגמנית..
כדי להשיג אישיות מדהימה - אינני יודע אם נחוץ לזה תרגילים מפתים.
אתה צודק בהלך המחשבה שלך! מאד מאד! אותי מאד הרתיע שבחור "חשב". לפעמים כשהיה לי התלבטות אז פשוט עניתי שאם הוא צריך לחשוב אז גם אני צריכה לחשוב .והורדתי... והפוך, זה נתן לי ביטחון כשהוא ענה כן בהפרש נורמלי.
נשלח ב-30/1/2017 19:42