| נשלח ב-4/3/2017 19:47 |
|
| |
אני מבטיחה
מתכופפת לרצפה ואוספת את השברים של הצלחת, שכבר שברתי בדמיוני.
כל כל הרבה תמונות מרוסקות לרסיסים.
חצאים של מבטים, חתיכות של חיוכים, רגעים של שתיקה, של חלומות בהקיץ..
אוספת את הביטחון העצמי שנמוג לו בכל פעם שאני צריכה לחזור על המשפט "לא, אל תפרסמי, ביטלנו".
...
תוהה לעצמי למה מצאת חן בעיני, ולמה אני בעיניך.
למה לא יכולת להיות פחות חכם, פחות מוצלח.
למה לא יכולתי פשוט להרגיש ''שזה לא זה''.
למה הכימיה ביננו זרמה כל כך, למה הרגשתי שאתה הכי טוב בשבילי בעולם.
ולמה דווקא אתה, מכל הבחורים שבעולם, פגוע בנפשו בצורה כל כך חמורה.
...
שואלת את עצמי איך העזת, לשקר לי כך.
איך טעיתי בך, לעולם לא אשכח.
נטעת בי חלומות, הפחת בי חיים.
ובשיחה אחת, הכל נמוג, נשבר לרסיסים.
נותר לי רק לאסוף את עצמי, להדביק את הצלחת בחזרה, לנשום עמוק ולהביט קדימה.
לו יכולתי להביט בעיניך פעם אחרונה ולהבטיח,
שעוד אשבור את הצלחת הזו,
ולא, לא לצידך.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/3/2017 00:07 |
|
| |
פורמערית כתבה ; ולמה דווקא אתה, מכל הבחורים שבעולם, פגוע בנפשו בצורה כל כך חמורה....שואלת את עצמי איך העזת, לשקר לי כך נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-19/3/2017 00:02 |
|
| |
| IAF990 כתב: |  |
שאלתי בתחילת הדיון מה הכיוון, התעקשת להתעלם, ככה שדי 'הזמנת' שפיטה.
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/3/2017 12:50 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-17/3/2017 11:16 |
|
| |
| רציף כתב: |  | |
| תודה רציף
|
|
|
|
| נשלח ב-17/3/2017 11:16 |
|
| |
| IAF990 כתב: |  | כי הוא לא היה בזוית ובצבע שהסביבה שלה ציפתה שהחתן שלה יהיה, צריך לרצות אותם אחרי הכל... נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
תתביישו. כמה קל בהינף יד לשפוט. שאלתם איזה בעיה נפשית יש ל"נסיך מהאגדות"??? לא.
יש בעיות נפשיות שמסוכן לחיות איתם. מסוכן! או שמתחשק לכם לשמוע עלי או (על בנות נוספות ששברו בזמן כמוני) - בחדשות, עם סיפור מסמר שיער ונוטף צבע...
אז פעם הבאה בבקשה, שניה לפני שאתם שופטים את האדם הכי לא סטיגמטי והכי לא מתעניין ב"מה יגידו" - תחשבו שניה אחת יותר..
|
|
|
|
| נשלח ב-15/3/2017 09:55 |
|
| |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-14/3/2017 22:33 |
|
| |
כי הוא לא היה בזוית ובצבע שהסביבה שלה ציפתה שהחתן שלה יהיה, צריך לרצות אותם אחרי הכל... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/3/2017 22:02 |
|
| |
אם הוא כלכך מושלם ומתאים, והגיע לאחר ציפיה של הרבה שנים, למה את בטוחה שהדבר החכם היה לקום וללכת?
|
|
|
|
| נשלח ב-9/3/2017 19:07 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-6/3/2017 13:30 |
|
| |
פרומערית, איזה קטע, אנשים, קורה להם משהו נורא אז הם כותבים שיר.. את נשמעת חזקה. נראה שכרגע הכאב חזק ואין כל כך איך להפיג אותו. שמעתי, שהכי טוב לא לקבוע לבורא עולם מתי, מתי שהוא ישלח נגיד תודה העיקר שזה יהיה משהו טוב. ברוכה תהיי נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-6/3/2017 12:54 |
|
| |
וואוו,ראשית..היי פרומער,כיף לקרוא אותך ;). והרשי לי להיות טיפה חצופית,אבל כמות הזוגות ששמעתי שכמעט סגרו ונפרדו בדקה תשעים ותשע נקודה תשע תשע תשע תשע בתקופה האחרונה...היא הזויה.אך תאכלס?כולם מודים לאלוקים שפקח עיניהם שניה לפני שאין דרך חזרה..תתחזקי,זה רק מראה כמה השם אוהב אותך... שבקרוב ישלח לך את האחד שאתו תקימי בניין עדי עד.אמן.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/3/2017 10:39 |
|
| |
| פרומערית כתב: |  | מקוה שתתחזקי, ותמצאי את הזיווג הראוי לך במהרההה.
אגב, תארי לך שהיית נישאת לו ומגלה את "האוצר" לאחר זמן, תודי לה' שזה קרה לפני מיסוד הקשר. אמןןןןןןןןןןןן אני רועדת רק מלחשוב על אפשרות כזו... ובאמת מודה לה', אבל כל כך קשה שזה קורה, דווקא לי, כל כך התפללתי שהראשון שאפגוש יהיה המיועד לי. ולא רק שזה לא קרה, גם אחרי כמה וכמה בחורים עד שחשבתי שזהו זה ומצאתי את שהוכרז בשבילי... התבדיתי במהירות כל כך גדולה |
|
בדיוק בגלל האשליה שחווית, כדאי שמכאן ולהבא תסמכי על ה' כי הוא יודע ורואה הרבה יותר מאיתנו.
הוי אמר, השתדלות - כן, תפילות ובקשות - כן, אבל לדעת שבשורה תחתונה, ה' מנהיג אותנו כפי שנראה לו הטוב המוחלט (ולא היחסי) עבורינו.
הוא מחליט כמה, ועד כמה, להיענות לבקשותינו.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/3/2017 10:09 |
|
| |
| טום888 כתב: |  | אמנם הכל במקשה אחת אבל מקשה של כאב צרוף בלב חי הנושא את עצמו ומרגיש וכואב ושואל ותוהה.. זה חלק מהחבילה של הבורא לתקופה זו שתשאי על כתפייך את המשא לאורך המסע ותגעי בקצה האור שיזרח בקרוב בחופתך ובבניית בית נאמן במהרה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
| נשלח ב-6/3/2017 10:07 |
|
| |
| גרושי כתב: |  | מקוה שתתחזקי, ותמצאי את הזיווג הראוי לך במהרההה.
אגב, תארי לך שהיית נישאת לו ומגלה את "האוצר" לאחר זמן, תודי לה' שזה קרה לפני מיסוד הקשר. |
|
אמןןןןןןןןןןןן אני רועדת רק מלחשוב על אפשרות כזו... ובאמת מודה לה', אבל כל כך קשה שזה קורה, דווקא לי, כל כך התפללתי שהראשון שאפגוש יהיה המיועד לי. ולא רק שזה לא קרה, גם אחרי כמה וכמה בחורים עד שחשבתי שזהו זה ומצאתי את שהוכרז בשבילי... התבדיתי במהירות כל כך גדולה
|
|
|
|
| נשלח ב-6/3/2017 10:04 |
|
| |
| פשוט_וטוב כתב: |  | +Enter מוריד שורה כשנתקע |
| משום מה זה לא נותן לי אפשרות של עריכה..
|
|
|
|
|