היי לכולם אני די חדשה כאן ואשמח אם תוכלו לייעץ לי או לפחות להביע את דעתכם . בעקרון יצאתי לכמה וכמה פגישות ראשונות ובזה זה נקטע לא הכי המשכתי אבל הפעם יש בחור שאני אמורה להיפגש איתו בפעם השלישית עכשיו זה כבר לא כמו פגישה ראשונה ושנייה מציאת חן ולדבר על כל מיני דברים לדוגמא על מזג אוויר ושכמה השמים כחולים. פגישה שלישית זה די חדש לי מקום שעוד לא הגעתי אליו מה שואלים ? ממה מתחילים בכלל ? לאיזה נושאים צריך לשים לב?
נשלח ב-30/4/2017 21:49
אה אוקי :)
נשלח ב-30/4/2017 18:56
נקודתאור כתבה:
רציף ! אתה כתבת משהו? כי אני רואה רק הודעה ריקה כאן .
או ש רציתי לכתוב משהו והתבלבלתי בכתיבה אז מחקתי הכל וזהו.
או ש התגובה נשלחה לה לבד באמצע הכתיבה אז מחקתי וזהו.
אני אשאל שאלה מוזרה קצת... את פופולארית בחברה? מהשאלות שלך, מעבר לקטע הטריוויאלי של "זו פגישה שלישית וצריך להתכונן", נשמע חשש הזוי משיחה רציני שבה עולים דברים שחשובים לך... כשבמציאות השד בכלל לא נורא! סורי, בכלל אין שד! אז אם קלעתי נכון, ובכללי את לא הכי טובה בקטע החברתי (שזה לא דבר רע, זה תכונה בדיוק כמו לאהוב או לא לאהוב שוקולד. גם אצל בחורים יש כאלה וכאלה) הכי יועיל לך פשוט להכניס לראש- שאת יודעת מה חשוב לך בבחור...וממילא הדברים יעלו לשיחה אוטומטית. ותהיי רגועה, לא תתחתני לפני שתבררי מה שקריטי לך, אפילו בפגישה חמישית שישית, כולם בני אדם!!
בהצלחה רבה! עם כזה טרראם, ממש מסקרן כבר לדעת איך הלך :)
לא שאלתי על המצב החברתי שלך כדי לשמוע תשובה, מה לי ולמידע הזה? (עוד שאלה שאני לא מצפה לתשובה עליה). סה"כ נתתי כיוון, כי אני מכיר אנשים שבדיוק במצב שתיארתי.
לעניינך -אין פה באמת כבר מה להוסיף... אם תקראי בעיון שימי לב שכולם כותבים לך את אותו התוכן במילים שונות/דומות -זו רק פגישה שלישית.
שלום לך מר 990 טרראם היקר :) לגבי פופלאריות בחברה יש דברים שהשתיקה יפה להם לא מתכוונת להשוויץ וממש לא להתחיל לפתוח את זה בחורה כמוני בוודאי שלא צריכה לחשוש. כמו שאמרתי קודם לא יודעת אם קראת פגישה שלישית עבורי זה דבר די חדש כן היו לי פגישות קודמות והכל אבל זה לא ממש הגיע לפגישה שלישית הרוב זה בגלל החלטות שלי עכשיו שכן הסכמתי לפגישה שלישית עם בחור די מתוסבך כמו שאמרתי כאן אני תמיד משתדלת להסתכל על הצדדים היתרונות הטובים ולנסות לראות אם הם עולים על החסרונות כן זה חשוב לנו הנשים ואנחנו די בלחץ קצת מהדברים האלה כי אתם בחורים יקרים רובכם לא נוטים לשאול אותנו שאלות פשוט זורמים ורוב השאלות והדברים האחרים זה הבחורה שואלת. לגבי פגישות בוא נגיד שהתחלתי לשמוע טיפה מאוחר וחוץ מיזה לא מתכוונת להכנס לחיים הפרטים שלי אבל אני לא הכי מתמצאת בפגישות זה די חדש לי אז כתבתי כאן כדי להתייעץ עוד יותר לשמוע חוות דעות של עוד אנשים עוד חידודים כדי לדעת מה לשאול ולא לפספס שום דבר. מר טרראם יקר עוד לא נפגשנו הפגישה היא מחר אז נשתדל להביא עידכון מהשטח . והכל בסדר ברוך השם הכל רגוע. וכל אחד והשדים שלו והפחדים שלו . אבל בכל מקרה תודה גם על העצה שלך :)
נשלח ב-12/4/2017 00:41
נקודתאור כתבה:
פרומערית יקרה ! לגבי אמא שלי זה קצת מסובך.. מעדיפה לא להכנס לזה יש לי אמא הכי טובה ומושלמת בעולם שאני אוהבת אותה ומעריכה אותה אבל לגבי הדבר הזה אני לא הכי יכולה לשתף אותה יש לי את הסיבות שלי! יש לי את החברה הכי טובה בעולם שעוזרת לי בחורה משכילה אמיתית שאני רק לומדת ממנה כל הזמן !! וכן כולנו רווקים אני לא מתמרמרת כי גם ככה אותה פגישה שלישית שסיפרתי כאן עדיין לא התרחשה היא אמורה להיות מחר ואני לא הכי בטוחה לגביה ואחרי החג היום היה משהו ממנו מאותו בחור שעוד יותר עירער אותי וגרם לי לחשוב אני פשוט מבולבלת ומנסה לשמוע את עצת כולם זה הכל וכן בטוחה פרומערית יקרה שיש לך ניסיון חיים רב ממני ואשמח להתייעץ איתך זה שפניתי לרציף זה כי אני מכבדת אותו ועוד השיחה פה המשכנו אותה קצת כאן כמו שאת רואה אשמח אשמח להתייעץ איתך מאוד כי באמת שהלב שלי לא שלם עכשיו..
אמא זה דבר אחד. ודמות בוגרת שאת מכירה וסומכת עליה ופתוחה איתה - זה דבר אחר. חברה בגילך פחות או יותר היא אופציה לשיתוף כדי שאת תוכלי להביע את עצמך ואת רגשותייך. אבל לא תמיד היא מוסמכת באמת לייעץ לך.. אני חושבת שבאמת כדאי לך לדבר עם דמות בוגרת שלא מהמשפחה הקרובה מאד - אולי דודה או בת דודה או משהו כזה שנשואה כבר כמה ןכמה שנים ומצד שני מכירה אותך טוב. חברי הפורום פה כולל אותי תמיד שמחים כמובן לעזור ממיטב הבנתנו, אבל אנחנו עצמנו באותה סירה כמוך ואנחנו גם לא מכירים אותך טוב.. ככה שכל מה שנגיד יהיה בעירבון מוגבל. ההתלבטות היא שלך, וגם ההחלטה תהיה אך ורק שלך. שימי לב שמי שמייעץ לך לא אומר לך מה להחליט, אלאנרק עוזר לך לחשוב ומכוון אותך לנתח האם הנתונים של הבחור אכן מתאימים למה שאת רוצה בחיים.
שיהיה לך בהצלחה ענקית מחר! ןכשאני מאחלת בהצלחה, אני מתכוונת שאם זה אכן מה שהכי טוב בשבילך - אז שכל החששות והפחדים יעלמו, והכל ילך בקלות ובמהירות ובשמחה ובלב שלם!! ואם לא - אז שתורידי בלב שלם בלי ספקות כלל..
אני אשאל שאלה מוזרה קצת... את פופולארית בחברה? מהשאלות שלך, מעבר לקטע הטריוויאלי של "זו פגישה שלישית וצריך להתכונן", נשמע חשש הזוי משיחה רציני שבה עולים דברים שחשובים לך... כשבמציאות השד בכלל לא נורא! סורי, בכלל אין שד! אז אם קלעתי נכון, ובכללי את לא הכי טובה בקטע החברתי (שזה לא דבר רע, זה תכונה בדיוק כמו לאהוב או לא לאהוב שוקולד. גם אצל בחורים יש כאלה וכאלה) הכי יועיל לך פשוט להכניס לראש- שאת יודעת מה חשוב לך בבחור...וממילא הדברים יעלו לשיחה אוטומטית. ותהיי רגועה, לא תתחתני לפני שתבררי מה שקריטי לך, אפילו בפגישה חמישית שישית, כולם בני אדם!!
בהצלחה רבה! עם כזה טרראם, ממש מסקרן כבר לדעת איך הלך :)
פרומערית יקרה ! לגבי אמא שלי זה קצת מסובך.. מעדיפה לא להכנס לזה יש לי אמא הכי טובה ומושלמת בעולם שאני אוהבת אותה ומעריכה אותה אבל לגבי הדבר הזה אני לא הכי יכולה לשתף אותה יש לי את הסיבות שלי! יש לי את החברה הכי טובה בעולם שעוזרת לי בחורה משכילה אמיתית שאני רק לומדת ממנה כל הזמן !! וכן כולנו רווקים אני לא מתמרמרת כי גם ככה אותה פגישה שלישית שסיפרתי כאן עדיין לא התרחשה היא אמורה להיות מחר ואני לא הכי בטוחה לגביה ואחרי החג היום היה משהו ממנו מאותו בחור שעוד יותר עירער אותי וגרם לי לחשוב אני פשוט מבולבלת ומנסה לשמוע את עצת כולם זה הכל וכן בטוחה פרומערית יקרה שיש לך ניסיון חיים רב ממני ואשמח להתייעץ איתך זה שפניתי לרציף זה כי אני מכבדת אותו ועוד השיחה פה המשכנו אותה קצת כאן כמו שאת רואה אשמח אשמח להתייעץ איתך מאוד כי באמת שהלב שלי לא שלם עכשיו..