אשכול משחק חדש, על כל אחת מהנכבדות (רק מי שרוצה) לכתוב מכתב אל דמות כלשהי מהממלכה לא מחייב דווקא מהדמויות הראשיות, זה יכול להיות מאד מצחיק אם תשלבו במכתבים עקיצות, ציטוטים וכו' כיד הדמיון הטובה עליכם!!
איך למטה חמודה?את אוהבת את הריח של הפרחים מהצד ההפוך?אין מדברים סרה במתים ולכן לא אחרייך אותי לעשות זאת אז רק שאלה קטנה שלא קשורה ישריות לכלל המידות הנאצלות שגילית ביוזבדאיך קוראים לך לא לא!אל תמלמלי נולקי ותתחמקי בתרוץ חסר נימוס כול שהואאת יודעת בדיוק כמוני שקראו לך ליאה!(איפהשהוא באיסת בקשר לטבחית שלך )את מתחזה? מרגלת(והשיב לב אבות על בנים)?זהו שם בו בחרת להשתמש בהזדמנויות שונות על מנת לא לחשוף את זהותך בציבור?טוב צודקת באמת לא יפה לרדת עלייך בגלל כמה טעויות של מיהלע'אז להתראות בינתיים וד"ש לכול חברייך למחלקה (גינהום)בסטיאני
בסטיאן היקר!! הגיל עולה אט אט מזדקנים לטפס על קירות- זה כבר לא לגיל. אולה ומהללאל- מי ירש (אותך) ומי ירש ? (מלשון רש, עני.) מהללאל- לא מתגיס זה קצת מבאס אולי, פשוט מהללאל אביר ואולה שר צבא? (אולי גיסו הטוב- נחלה ותואר לו יתן)
יוזבד בנטיליאן.
נ.ב.- עכשיו אתה יכול להיות עוצר!!!
תקשיבי יוז, חשבתי על זה שוב והרעיון? פגזזזזז חייבים להציע אותו לבסטיאן זה ממש שילוב מושלם בין התפקידים לבין הדמויות!!
נשלח ב-24/8/2017 12:37
תתור משהי אחרת???
נשלח ב-26/7/2017 19:32
מוכשרת!!
נשלח ב-20/7/2017 07:20
נשלח ב-18/7/2017 20:02
סליחה שההודעה בלי רווחים משהו שם די השתבש
נשלח ב-18/7/2017 19:51
לגב' קפחבר היקרה
איך למטה חמודה?
את אוהבת את הריח של הפרחים מהצד ההפוך?
אין מדברים סרה במתים ולכן לא אחרייך אותי לעשות זאת
אז רק שאלה קטנה שלא קשורה ישריות לכלל המידות הנאצלות שגילית ביוזבד
איך קוראים לך
לא לא!
אל תמלמלי נולקי ותתחמקי בתרוץ חסר נימוס כול שהוא
את יודעת בדיוק כמוני שקראו לך ליאה!
(איפהשהוא באיסת בקשר לטבחית שלך )
את מתחזה?
מרגלת(והשיב לב אבות על בנים)?
זהו שם בו בחרת להשתמש בהזדמנויות שונות על מנת לא לחשוף את זהותך בציבור?
טוב צודקת באמת לא יפה לרדת עלייך בגלל כמה טעויות של מיהלע'
אז להתראות בינתיים וד"ש לכול חברייך למחלקה (גינהום
)
בסטיאני