בית פורומים בחדרי חרדים

טרמינל 1 המחודש - אין מסעדות כשרות!!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-19/6/2017 21:26 לינק ישיר 
טרמינל 1 המחודש - אין מסעדות כשרות!!

כידוע, היום נפתח טרמינל 1 מחדש בקול רעש גדול גם לטיסות חו"ל המוזלות,
כולל דיוטי פרי וחנויות נעליים בקטן..
מה ששכחו להזכיר שאין אפילו קפה ועוגה כשרים!! אפילו ארומה שם לא כשר.

עכשיו היתה כתבה בערוץ 2 על הטרמינל ומתברר שאין חנות מזון כשרה בטרמינל 1
נכון שכאן יש דרישת שמירת שבת כתנאי לקבלת תעודת כשרות, אך עדיין מצופה ממשרדי התחבורה והתיירות ורש"ת קצת כבוד למגזר החרדי הדתי ושומרי הכשרות בכלל!

ועכשיו שוו בנפשכם- הרי מי שטס שם מנסה לחסוך כסף...
אז לא די בזה שאין אוכל בטיסה, עכשיו גם לא תוכל לאכול כראוי לפני הטיסה??

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/1/2020 13:32 לינק ישיר 

מנטש כתב:
מנטש

ואם מישהו יתעורר, וידבר ברשות שדות התעופה, + קצת רעש קטן ציבורי, .סביר שזה יטופל במהירות.צריך לזכור שכל נוסע יוצא משלשל לקופת הרשות כ27$ (ב2014) על שירותיהונשאר לה עודף ענק כל שנה, להלן מויקיפדיה:בקופתה של הרשות נצברים מדי שנה עודפים בסך של כחצי מיליארד שקל. העודפים אמורים לממן את השקעות הרשות בפיתוח שדות תעופה ותשתיות בשנים הבאות. בקרן הפיתוח של הרשות הצטבר, נכון לשנת 2015, סכום של כ-5.6 מיליארד שקל.

תוקן על ידי מנטש ב- 03/10/2018 18:16:41

ברוך השם, סודר הכל.

התקינו מיזוג, חידשו ריהוט והוסיפו מחיצה.

תודה רבה לאחראים

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/10/2018 21:01 לינק ישיר 

אני עובר ברטמינל 1 כמה פעמים בשנה, ואני לא בטוח שהוא לא יותר טוב מרוב הטרמינלים הקטנים של הלואו קוסט ברחבי אירופה. ברוב המקומות אין יותר מחנות או שניים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/10/2018 20:00 לינק ישיר 

ומה עם אוכל כשר למהדרין?!
טרמינל שהוא בושה למדינת ישראל בכל הפרמטרים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/10/2018 18:15 לינק ישיר 
מנטש

ואם מישהו יתעורר, וידבר ברשות שדות התעופה, + קצת רעש קטן ציבורי, . סביר שזה יטופל במהירות. צריך לזכור שכל נוסע יוצא משלשל לקופת הרשות כ27$ (ב2014) על שירותיה ונשאר לה עודף ענק כל שנה, להלן מויקיפדיה: בקופתה של הרשות נצברים מדי שנה עודפים בסך של כחצי מיליארד שקל. העודפים אמורים לממן את השקעות הרשות בפיתוח שדות תעופה ותשתיות בשנים הבאות. בקרן הפיתוח של הרשות הצטבר, נכון לשנת 2015, סכום של כ-5.6 מיליארד שקל.

תוקן על ידי מנטש ב- 03/10/2018 18:16:41

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/10/2018 18:14 לינק ישיר 

אולי הגיע הזמן לבקש מיזוג אויר בבית הכנסת שבטרמינל 1? כעת לפני החורף לא יחשדו בנו שרק דואגים לעצמנו למיזוג. האמת שזה הרבה מעבר, זה לא כבוד שמיים שכל פינה בטרמינל ממוזגת מלבד המקדש מעט. הרי הרמב"ם כותב שבית הכנסת יהיה יותר יפה מביתו של האדם, ולנו לא אכפת כלל מהבזיון הנ"ל?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/8/2017 09:02 לינק ישיר 

מה זה אומר על הפורום?

בוכים על מסעדות אבל בקושי זוכרים את הביכנ"ס.

עצוב.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/8/2017 08:54 לינק ישיר 

אז החרדים לא יוכלו שם

מי הפסיד

כל בעל עסק היום יודע שכדאי לו שהחרדים יאכלו
כף יושים כל בעלי החנויות בכבישי הארץ

מי שלא רוצה הוא המפסיד

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/8/2017 18:45 לינק ישיר 

ב"ה יש "בית תפילה זמני" בטרמינל 1.

יש ללכת עד סוף הטרמינל.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/7/2017 07:34 לינק ישיר 

סוף טוב הכל טוב?

אתמול הודיעה רשות שדות התעופה על הפעלת עגלה ל מזון כשר עם הכשר מהדרין בטרמינל 1, והעגלה לא תופעל בשבתות וחגי ישראל, ובא לציון גואל ושיהיה בתיאבון.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/7/2017 13:30 לינק ישיר 

למרבה הצער אין בית כנסת בטרמינל 1 בחלק המיועד לטיסות בית לאומיות. הבוקר התפללו עשרות רבות של אנשים שחרית ליד עמדת המודיעין. מן הסתם כך המצב כל שעות הבוקר וכן מנחה וערבית

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/6/2017 23:44 לינק ישיר 

סקופער כתב:

זה עתה חזרתי מחו"ל, יצאתי מטרמינל 1 ולכן השארתי את הרכב בחניה הצמודה לטרמינל 1, לצערי, המטוס נחת גם כן בטרמינל 1 אבל משום מה העלו אותנו לאוטובוסים והורדו אותנו בטרמינל 3.

הייתי צריך לנסוע חזרה לטרמינל 1, ומפני קוצר זמן לקחתי מונית, וכשעליתי על המונית ואמרתי לו טרמינל 1, המנובל הזה התחיל לקלל אותי בקללות נמרצות, ורק אחרי דקה של קללות הבנתי בשל מה הסער הזה. הוא מחכה שם שעה פלוס בתור של המוניות (עכשיו כל המוניות יכולות לבוא לשדה), ועד שהגיע תורו הוא נפל על נסיעה קצרה שלא מניבה כסף. לו היה לי זמן הייתי לוקח את הפרטים שלו וקורע לו את הצורה. אבל מיהרתי מאד לפגישה, ובכל אופן זו הייתה אחלה קבלת פנים ישראלית. חמש דקות אתה במונית ויודע בבירור שאתה בארץ...

זה לגמרי נכון.
בעתיד הקרוב לא מתוכננות טיסות נוחתות בטרמינל 1.
לגבי המונית... שניכם צודקים ;-)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/6/2017 23:36 לינק ישיר 

asher177 כתב:

ומה עם מוצרים ארוזים? יש שם קיוסק? 

הייתי פעם תקוע כמה שעות בהיתרו, ולא יכולתי לקנות שם כלום חוץ מקוקה קולה.

בהיתרו יש אוכל כשר למהדרין של DDs שעל ידי hermolis

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/6/2017 23:31 לינק ישיר 

זה עתה חזרתי מחו"ל, יצאתי מטרמינל 1 ולכן השארתי את הרכב בחניה הצמודה לטרמינל 1, לצערי, המטוס נחת גם כן בטרמינל 1 אבל משום מה העלו אותנו לאוטובוסים והורדו אותנו בטרמינל 3.

הייתי צריך לנסוע חזרה לטרמינל 1, ומפני קוצר זמן לקחתי מונית, וכשעליתי על המונית ואמרתי לו טרמינל 1, המנובל הזה התחיל לקלל אותי בקללות נמרצות, ורק אחרי דקה של קללות הבנתי בשל מה הסער הזה. הוא מחכה שם שעה פלוס בתור של המוניות (עכשיו כל המוניות יכולות לבוא לשדה), ועד שהגיע תורו הוא נפל על נסיעה קצרה שלא מניבה כסף. לו היה לי זמן הייתי לוקח את הפרטים שלו וקורע לו את הצורה. אבל מיהרתי מאד לפגישה, ובכל אופן זו הייתה אחלה קבלת פנים ישראלית. חמש דקות אתה במונית ויודע בבירור שאתה בארץ...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/6/2017 16:44 לינק ישיר 

זה נורא עצוב, ובעיקר מלמד שלמרות היותנו ציבור רחב, כנראה שמבחינת תרבות הנסיעה לחו"ל ותרבות הרכישה בבתי קפה/מסעדות מעין אלו, אנחנו קטנים להפליא, וכח המיקוח שלנו בכלל לא קיים.

מה שמעורר דאגה בסיפור הזה הוא שאפילו ארומה שמפעילה סניף מהדרין בטרמינל 3 בחרה שלא להפעיל סניף שכזה בטרמינל 1, מה שמראה לכאורה שהרווחיות של הסניף המהדרין אינו גבוה ומשתלם, ונותר לנו לקוות שלא יהפסכו את הסניף הקיים בטרמינל 3 ללא מהדרין.

נכון, תמיד אפשר להביא סנדביצ'ים מהבית, אבל זה לא תמיד נוח, וההשואה לשאר שדות התעופה בעולם, מקוממת ואינה שווה תגובה..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/6/2017 16:30 לינק ישיר 

פעם היה איחור משמעותי בטיסה שלי לאחר שכולם כבר ישבו במקומות (לבסוף החלפנו מטוס בגלל תקלה), והדיילים חילקו תלושי זיכוי לקפה ומאפה עד שהמטוס השני יהיה מוכן.
התברר שהתלושים היו רק לחנויות שפתוחות בשבת, ורק לעוגות בתפזורת שאין להם הכשר בכלל (היו כאלה שמכרו מאפים באריזות סגורות בהכשר של חוג פ"ת, אבל אלה לא נכללו בתלוש).
היינו די הרבה חרדים על הטיסה הזאת ואחד הצליח לשכנע את אחת החנויות לתת תמורת הקופון פחית משקה, למרות שזה לא נכלל.
אני בטוח שהם עשו מזה קופה כשהציגו את הקופון לאל על כאילו הגישו קפה ומאפה...
שלחתי תלונה לאל על, מעולם לא קיבלתי תשובה...

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > טרמינל 1 המחודש - אין מסעדות כשרות!!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext