| נשלח ב-28/6/2017 05:16 |
|
| |
| שימולב כתב: |  | תרגיעו את שלזינגר. בישיץ לא מת מהאופנוע
| מעמיק2 כתב: |  | התיעוד ממצלמת האבטחה בכביש 443 שפורסם בשבוע שעבר, בו נראים רגעי האימה מתאונת עורך הדין אלקנה בישיץ ז"ל - הכה בזעזוע ותדהמה את רוכבי האפנועים בישראל, ואף הוביל לשיח רב על הסכנה הכרוכה ברכיבה על הכלי המהיר והחשוף.
אחד מאלו, הוא יהודה שלזינגר, כתב הדתות של 'ישראל היום', ורוכב אופנוע ותיק, שמספר כעת כי סרטון התאונה, זעזע אותו עד מאוד, ובעקבות כך הוא הפחית דרמטית את השימוש באופנוע ששימש אותו רבות במסגרת עבודותו ככתב 'ישראל היום'.
שלזינגר כתב היום (ג) בחשבון הטוויטר שלו: "הפצת סרטון תאונת האופנוע של בישיץ ז"ל היה מעשה מכוער ומגעיל, אבל כבר שבוע שלם עבר ועליתי על האופנוע פעם אחת בלבד".
בשיחה עם 'בחדרי חרדים' אומר יהודה שלזינגר: "הסרטון הזה השאיר אותי בפה פעור, זה מזעזע ברמות שאין לתאר. לראות בנאדם בשניות האחרונות, זה מטלטל אותך".
לדבריו: "אני רוכב אופנוע ותיק כבר 15 שנה, אני מודה שעשיתי הכל בכדי לשמור על ביטחון - עברתי לאופנוע שלושה גלגלים, הקטנתי את הסמ"ק. אני נוסע כל יום באופנוע לעבודה, ולסקר אירועים, אבל אחרי שצפיתי בסרטון המזעזע בשבוע האחרון, רכבתי על האופנוע רק פעם אחת. הפחד והמראות הקשים, משנים לך את המחשבה. גם הנסיעה היחידה שהייתה לי מאז התאונה של אלקנה ז"ל הייתה שונה לגמרי - נסיעה של חששות ופחד".
|
|
בישיץ מת מהקיטרוגים האדירים שהוא צבר. אם לשלזינגר אין בשמים קטגורים חזקים, אז הוא ינסע על האופנוע שלו בריא ושלם עד מאה ועשרים. ספרו פעם לחזו''א על מטוס שנפל ופלוני נספה. נענה החזו''א ואמר, מטוסים לא נופלים. אנשים נופלים.
|
|
כרגיל הטיפש שזועק צומי (שימו לב) נבח את הבחנתו ה"מלומדת" ב"יושבו" בשערי שמיים, אז לידיעה כללית אין מכור לאופנועים שלא עבר שיפוצים ואפילו שיפוצים יסודיים בבתי חולים (וככל הנראה) ורובם מגיעים ללמעלה בקיצור ימים ולכן אלקנה בישיץ לא חריג בזה, ומי שחריג זה שלזינגר שלפי התנהלותו עוד לפני הסרטון הזה מעידה שאינו מכור, כך שאינו דומה אחד לשני, ובלי קשר לזה מסקנתך אופיינית לפסבדו באבות, ומי מדבר על כך שיש רבים שאלקנה הציל (ואולי הם רבים מהניזוקים כי יש גם מפסידים נגדו, שהודו לו) וזכויותיו רבות, ואולי זה מה שנתן לו חיים עד היום. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-9/1/2018 13:51 |
|
| |
פרקליטות מחוז מרכז (פלילי) הגישה לבית המשפט לתעבורה מחוז מרכז כתב אישום נגד סלימאן בן יוסף עותמאן, תושב אבו גוש, בגין גרימת מוות בנהיגה רשלנית של אלקנה בשיץ ז"ל .
על פי כתב האישום, שהוגש על ידי עורך הדין רמי שיינפלד, ביום 20/6/17, סמוך לשעה 09:20, נהג הנאשם במשאית משא חורג בכביש 443 בקטע הכביש שבין צומת מכבים לבין מחסום מכבים. הנאשם התקרב למחסום בנסיעה איטית, על השול הימני בכביש, זאת על מנת לבצע פניית פרסה במחסום. באותה העת, התקרב למחסום אלקנה בשיץ ז"ל כשהוא רוכב על קטנוע, בעודו נוסע בנתיב השמאלי מבין שני הנתיבים, במהירות גבוהה. בשלב זה, סטה הנאשם בחדות שמאלה במטרה לבצע את הפנייה, באופן שחסם באמצעות משאית המשא את שלושת הנתיבים ובהם נתיב נסיעת המנוח. המנוח, שהבחין בנאשם חוסם את נתיב נסיעתו בלם בלימת חירום, התנגש עם דופן ימין של הקטנוע בדופן שמאל של משאית המשא ונהרג במקום.
מצ"ב כתב האישום ובקשת פסילת רישיונו של הנאשם עד תום ההליכים.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/1/2018 21:31 |
|
| |
| שימולב כתב: |  | התיעוד ממצלמת האבטחה בכביש 443 שפורסם בשבוע שעבר, בו נראים רגעי האימה מתאונת עורך הדין אלקנה בישיץ ז"ל - הכה בזעזוע ותדהמה את רוכבי האפנועים בישראל, ואף הוביל לשיח רב על הסכנה הכרוכה ברכיבה על הכלי המהיר והחשוף.
אחד מאלו, הוא יהודה שלזינגר, כתב הדתות של 'ישראל היום', ורוכב אופנוע ותיק, שמספר כעת כי סרטון התאונה, זעזע אותו עד מאוד, ובעקבות כך הוא הפחית דרמטית את השימוש באופנוע ששימש אותו רבות במסגרת עבודותו ככתב 'ישראל היום'.
שלזינגר כתב היום (ג) בחשבון הטוויטר שלו: "הפצת סרטון תאונת האופנוע של בישיץ ז"ל היה מעשה מכוער ומגעיל, אבל כבר שבוע שלם עבר ועליתי על האופנוע פעם אחת בלבד".
בשיחה עם 'בחדרי חרדים' אומר יהודה שלזינגר: "הסרטון הזה השאיר אותי בפה פעור, זה מזעזע ברמות שאין לתאר. לראות בנאדם בשניות האחרונות, זה מטלטל אותך".
לדבריו: "אני רוכב אופנוע ותיק כבר 15 שנה, אני מודה שעשיתי הכל בכדי לשמור על ביטחון - עברתי לאופנוע שלושה גלגלים, הקטנתי את הסמ"ק. אני נוסע כל יום באופנוע לעבודה, ולסקר אירועים, אבל אחרי שצפיתי בסרטון המזעזע בשבוע האחרון, רכבתי על האופנוע רק פעם אחת. הפחד והמראות הקשים, משנים לך את המחשבה. גם הנסיעה היחידה שהייתה לי מאז התאונה של אלקנה ז"ל הייתה שונה לגמרי - נסיעה של חששות ופחד".
בישיץ מת מהקיטרוגים האדירים שהוא צבר. אם לשלזינגר אין בשמים קטגורים חזקים, אז הוא ינסע על האופנוע שלו בריא ושלם עד מאה ועשרים. ספרו פעם לחזו''א על מטוס שנפל ופלוני נספה. נענה החזו''א ואמר, מטוסים לא נופלים. אנשים נופלים.
|
|
לית דינא בלא דיינא
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-10/1/2018 00:18 |
|
| |
| שימולב כתב: |  | בישיץ מת מהקיטרוגים האדירים שהוא צבר. אם לשלזינגר אין בשמים קטגורים חזקים, אז הוא ינסע על האופנוע שלו בריא ושלם עד מאה ועשרים. ספרו פעם לחזו''א על מטוס שנפל ופלוני נספה. נענה החזו''א ואמר, מטוסים לא נופלים. אנשים נופלים.
|
|
ועדיין אסור לאדם להכניס עצמו לסכנה שהשטן מקטרג בשעת הסכנה וההסבר לכך: ישנם אנשים שמידת הדין מתוחה עליהם, אבל הקב"ה ברחמיו ממתין להם, ברגע שהם נמצאים במצב של סכנה שנכנסו אליו או שהכניסו את עצמם, מידת הדין מקטרגת עליהם מאמרי חז"ל רבים מאשרים את זה המאמר הידוע "שהשטן מקטרג בשעת הסכנה" וידוע מאמרם, מרגע שאדם נופל למשכב, צריך הוא רחמים מיוחדים לצאת מזה
|
|
|
|
| נשלח ב-4/2/2025 16:20 |
|
| |
טרגדיה.
|
|
|
|